|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 7:48 am
Miss_Karina ide juz, musze cos zrobic...papatki ^^ papathus
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 7:49 am
Baliaur Rynn the Vampire w hipermarketach zazwyczaj...auchan, tesco, hypernova etc... mi chodzilo na gai sweatdrop sweatdrop sweatdrop MOj BloG z Moimi Wierszydlamino to precyzuj sweatdrop Tylko w markecie i u ludzi na exchangu..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 7:49 am
Rynn the Vampire Baliaur Rynn the Vampire w hipermarketach zazwyczaj...auchan, tesco, hypernova etc... mi chodzilo na gai sweatdrop sweatdrop sweatdrop MOj BloG z Moimi Wierszydlamino to precyzuj sweatdrop Tylko w markecie i u ludzi na exchangu.. buuuuuuuuu xp xp xp a powie mi ktos jak sie ona chociaz nazywa??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 7:56 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 7:58 am
domokun domokun domokun minuta ciszy?? tylko powiedzcie mi kto umarl?? xp *siada na foteliku...zwija sie w klebek i usypia*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 8:00 am
*siada na podłodze opierajac sie o nogi Baliaur zasypia...*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 8:02 am
Night_Lady *siada na podłodze opierajac sie o nogi Baliaur zasypia...* aaaaauuuuuuuuuuuuuu.....tylko nie o nogi gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 8:03 am
Baliaur Night_Lady *siada na podłodze opierajac sie o nogi Baliaur zasypia...* aaaaauuuuuuuuuuuuuu.....tylko nie o nogi gonk aaaaa, dosytałam w głowe...
dlaczego nie o nogi??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 8:06 am
Night_Lady Baliaur Night_Lady *siada na podłodze opierajac sie o nogi Baliaur zasypia...* aaaaauuuuuuuuuuuuuu.....tylko nie o nogi gonk aaaaa, dosytałam w głowe...
dlaczego nie o nogi??
wiesh mam nowe glany 20(do kolanek wink ) od wczoraj i dzisiaj wpadlam na genialny pomysl 4 km spacerk.. i troshku mnie bola gonk gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 8:08 am
hmm .. *wchodzi sobie cichutko*
a może ktoś czekoladki chce na rozbudzenie ? świerzo robiona*otwiera terosik i siada na sweoim foteliku*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 8:09 am
Baliaur Night_Lady Baliaur Night_Lady *siada na podłodze opierajac sie o nogi Baliaur zasypia...* aaaaauuuuuuuuuuuuuu.....tylko nie o nogi gonk aaaaa, dosytałam w głowe...
dlaczego nie o nogi??
wiesh mam nowe glany 20(do kolanek wink ) od wczoraj i dzisiaj wpadlam na genialny pomysl 4 km spacerk.. i troshku mnie bola gonk gonk ja mam 16 (chyba) ale tez mnie bolały po pierwszym razie pięty
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 8:11 am
wywlok666 hmm .. *wchodzi sobie cichutko* a może ktoś czekoladki chce na rozbudzenie ? świerzo robiona*otwiera terosik i siada na sweoim foteliku* *spi dalej* goraca czekolada?? a feeee wole kawe....a tak apropos przeczytal ktos wogle moje WIERSZYDLA??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 8:11 am
Night_Lady Baliaur Night_Lady Baliaur Night_Lady *siada na podłodze opierajac sie o nogi Baliaur zasypia...* aaaaauuuuuuuuuuuuuu.....tylko nie o nogi gonk aaaaa, dosytałam w głowe...
dlaczego nie o nogi??
wiesh mam nowe glany 20(do kolanek wink ) od wczoraj i dzisiaj wpadlam na genialny pomysl 4 km spacerk.. i troshku mnie bola gonk gonk ja mam 16 (chyba) ale tez mnie bolały po pierwszym razie piętylepsze są takie na klamerki glany XDDD własnie teraz na Gwiazkde dziecko je dostanie XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 8:13 am
Night_Lady ja mam 16 (chyba) ale tez mnie bolały po pierwszym razie pięty ja jak mialam krotkie to bylo zero problemoff...ale coz uparlam sie na dlugie... i teraz moje lydki i stopy musha to czuc....w dodatku ja mushe miec buciory bardzo mocno zasznurowane...... *hrrrrrrrrrrrrrr*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 8:14 am
*kładzie się na podłodze opierając nogi na ścianie* marnie się czuję... muszę się napić *wyciąga piersióweczkę z kieszeni kangurki* wątpliwej urody jest to wieczór... *zaczyna kopać flekiem ścianę* bardzo wątpliwej *zamyka oczy i nuci mantrę*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|