|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 7:35 am
Miss_Karina To ja whee troche z kolorami jest nie tak, ale prosze o slowa krytyki xd Euri- co ty gadasz? stare hmm wodne pastele ? hmm.. nie pasuje mi jakos ta technika .. niemniej ... zły rysunek nie jest ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 7:35 am
Sayokun czy wcisną czekolade do buta razz ja zwyczajowo dam mojemu kumplowi DVD z Reksiem... z resztą to samo co rok temu... i dwa lata temu... i trzy lata temu... i cztery... i tak od 8 lat
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 7:36 am
Miss_Karina Euri- co ty gadasz? stare Po prostu nie lubie takich "niby-swiat". "Och, ah co dostane pod poduszka. moze czekoladke? albo misiaczka?" stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 7:36 am
Miss_Karina To ja whee troche z kolorami jest nie tak, ale prosze o slowa krytyki xd Euri- co ty gadasz? stare fajne tylko ciut za slodkiejak dla mnie... ja zawsze otrzymuje prezenty ok 1/2 tygodnie po mikolajkach sweatdrop nie ma to jak punktualnosc.... a tak poza tym w jakim sklepie mozna dostac mikolajowa czapke???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 7:38 am
Eurina Vam Miss_Karina Euri- co ty gadasz? stare Po prostu nie lubie takich "niby-swiat". "Och, ah co dostane pod poduszka. moze czekoladke? albo misiaczka?" stare pozwol innym na Marzenia i zachowanie w sobie choc odrobinki z dziecka a ja nie lubie jak ktos jest az nazbyt dorosly i nie potrafi zyc pelnia zycia ^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 7:39 am
krocze po linie pode mną stugi ludzi samochdów, krzyku równowaga gdzieś znikneła
lece na dół lece na głowę lece na ulice lece do was
upadam, głową o mór i kolanami o ziemię walę całe ciało i dusza zmienia się w potok cierpienia i krwi
w cieności szarej dostrzegam światło, to Ostrze Ostatniej Nadziei woła jak stęskniony kochanek: choć!
podnoszę się i idę do niego upadając własny płomień i duszę diabłu zaprzedają
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur Miss_Karina To ja whee troche z kolorami jest nie tak, ale prosze o slowa krytyki xd Euri- co ty gadasz? stare fajne tylko ciut za slodkiejak dla mnie... ja zawsze otrzymuje prezenty ok 1/2 tygodnie po mikolajkach sweatdrop nie ma to jak punktualnosc.... a tak poza tym w jakim sklepie mozna dostac mikolajowa czapke??? w hipermarketach zazwyczaj...auchan, tesco, hypernova etc...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur a tak poza tym w jakim sklepie mozna dostac mikolajowa czapke??? łatwiej uczyć samemu .. łatwe to jest i szybko się robi .. i taniej wychodzi .. i częśto ladniejsze niż kupne
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 7:40 am
A po co Wam te prezenty mikołajkowe? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 7:41 am
Eurina Vam A po co Wam te prezenty mikołajkowe? stare po co? ciesza nas stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 7:41 am
Eurina Vam A po co Wam te prezenty mikołajkowe? stare nie pytaj .. ja tez tego nie rozumiem .. >.< miły zwyczaj .. ale prezebnty mozna dawac cały rok i bez okazji
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 7:43 am
Eurina Vam A po co Wam te prezenty mikołajkowe? stare żeby potem inne dziecko mogło im je zabrać
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 7:44 am
Moze dlatego tego nie lubie poniewaz od dawna nie dostaje zadnych prezentow. I nie mam jak zachowac sobie czegos z dziecka.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
ide juz, musze cos zrobic...papatki ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire w hipermarketach zazwyczaj...auchan, tesco, hypernova etc... mi chodzilo na gai sweatdrop sweatdrop sweatdrop MOj BloG z Moimi Wierszydlami
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|