|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 7:21 am
heyka blaugh Kukus ja tylko sprawdzalam czy zauwazysh whee dobra jak ni mash humorku tio ni bende xp Moze zakonczymy temat Kage bota dyskusja i tak do niczego nie prowadzi??!! stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 7:21 am
Okej Kukus, przyjelam do wiadomosci...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 7:22 am
Night_Lady Miss_Karina Kukus Sayokun O>O wywalili kageta z gildii ano... wywaliłem go, bo miałem serdecznie dosyć jego pyskówek i zachowania... floodował, obrażał mnie notorycznie, nie potrafił się zachować pomimo próźb i gróźb... to sie pożegnaliśmy ale powinienes dac mu druga szanse, tak mi sie wydaje...ale mimo to wszystko pare osob lubi Kage, w tym ja stare za przeproszeniem, Kukus, ale mi sie wydaje ze to wszystko za szybko poszlo stare xp kukus jeszcze kogos wyrzucił, blue blood? czy jakos tak... nie wolno sie narażać, bo biedny ma zły humor, miejmy nadzieje, ze szybko to minieblueblood = holly sinner = kage
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 7:22 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 7:23 am
Night_Lady Miss_Karina Night_Lady to ja tez go lubie!!! ale dlaczego tak sie nazywa?? bo ja chyba zgubiłam rachubę stare pewne sprawy popchnely go zeby zmienic avatarek xd acha... a teraz biedy sie bedzie męczył, zeby wszystko odzyskac... wiec moze zrobimy tak zeby wrócił?? jakis strajk???życzę powodzenia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 7:24 am
Kukus Night_Lady kukus jeszcze kogos wyrzucił, blue blood? czy jakos tak... nie wolno sie narażać, bo biedny ma zły humor, miejmy nadzieje, ze szybko to minie blueblood = holly sinner = kage dzieki, mam nadzieje, ze Ci szybko to wszystko minie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 7:25 am
witaj *usmiecha się miło ze swojego fotelika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 7:26 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 7:28 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 7:29 am
Rynn the Vampire Miss_Karina Rynn the Vampire Phah xd mz, że ciężko cię lubić? Mam wprawę...w lubieniu nieznośnych ludzi... Kari, jak studia?w porzadku...w tym tyg nawalanica w wystawianiu ocen za prace O.o lekkiego stracha mam whee a co u ciebie? xd w porządku, jutro mikołaj! whee Ciekawe co znajdę pod poduszką razz nio, ciekawe czy skarpetka bedzie wypelniona czy nie XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 7:30 am
Miss_Karina Rynn the Vampire Miss_Karina Rynn the Vampire Phah xd mz, że ciężko cię lubić? Mam wprawę...w lubieniu nieznośnych ludzi... Kari, jak studia?w porzadku...w tym tyg nawalanica w wystawianiu ocen za prace O.o lekkiego stracha mam whee a co u ciebie? xd w porządku, jutro mikołaj! whee Ciekawe co znajdę pod poduszką razz nio, ciekawe czy skarpetka bedzie wypelniona czy nie XD czy wcisną czekolade do buta razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 7:32 am
Widze tu fanow ruskich swiat blaugh A jezeli ktos strajkuje to na dowod solidarnosci z innymi moze rowniez odejsc z naszej Gildii... to takie honorowe... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 7:32 am
Miss_Karina Rynn the Vampire Miss_Karina Rynn the Vampire Phah xd mz, że ciężko cię lubić? Mam wprawę...w lubieniu nieznośnych ludzi... Kari, jak studia?w porzadku...w tym tyg nawalanica w wystawianiu ocen za prace O.o lekkiego stracha mam whee a co u ciebie? xd w porządku, jutro mikołaj! whee Ciekawe co znajdę pod poduszką razz nio, ciekawe czy skarpetka bedzie wypelniona czy nie XD ech .. moji rodzice nie uznają tego świeta .. >.< wiec nie bedzie zadnego giftu ... ech .. sama sobi coś kupię ;P .. albo dzieci powinny mi coś dac .. razz niech okaza mamusi troche wdziecznosci XDDDDDDDDDDDd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 7:33 am
To ja whee troche z kolorami jest nie tak, ale prosze o slowa krytyki xd Euri- co ty gadasz? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 7:33 am
Eurina Vam Widze tu fanow ruskich swiat blaugh A jezeli ktos strajkuje to na dowod solidarnosci z innymi moze rowniez odejsc z naszej Gildii... to takie honorowe... stare ... stare ... co sie stalo sie nieodstanie... przeslosci zmieniac nie mozna.....niczymm... nawet protestem.... Hey Eurina smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|