Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 5528 5529 5530 5531 5532 5533 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

wywlok666

PostPosted: Sun Dec 05, 2004 7:05 am

Miss_Karina
Yumehayla
Miss_Karina
Yumehayla
Powroociłem w chwale XD...mam w sygnaturce dwa nowe rysunki Shavriska, dzieła mojej mamusi 4laugh
Może ktoś jeszcze chce mi go narysować xd ?
jakie nowe? whee

Fifi- z WAWY?!! O.o o.O (ja tesh...)

jest tam 7 różnych, dziś właśnie dwa doszły 3nodding
Narysujesz mi 3nodding ?
moshe narysuje whee teraz wlasnie rysuje swoja postac blaugh

hihi ..ja włąsnie teżzaczynam Wywłoka malować .. razz
niech ma siebie w sygnaturce i sie cieszy XDDD
PostPosted: Sun Dec 05, 2004 7:05 am

wywlok666
Night_Lady

Mamusiu??? eek

postanowiliśmy z Wywłokiem że gdy on będzie pisał text będzie na czerwono ... jak nie zapomnimy ani nam sie nic nie pomyli po tym nas poznawać smile

hehe ok, ale dziwie sie ze mamusia tutaj??

Night_Lady

wywlok666

PostPosted: Sun Dec 05, 2004 7:11 am

Night_Lady
wywlok666
Night_Lady

Mamusiu??? eek

postanowiliśmy z Wywłokiem że gdy on będzie pisał text będzie na czerwono ... jak nie zapomnimy ani nam sie nic nie pomyli po tym nas poznawać smile

hihihi ... tjaa .. mamusia .. ma się te 18 lat z kawałkiem .. a dzieko podobnie .. 18 z czymś ... XDDD
nie ma jak mila rodzinka razz
PostPosted: Sun Dec 05, 2004 7:11 am

Kukus
Sayokun
O>O wywalili kageta z gildii
ano... wywaliłem go, bo miałem serdecznie dosyć jego pyskówek i zachowania... floodował, obrażał mnie notorycznie, nie potrafił się zachować pomimo próźb i gróźb... to sie pożegnaliśmy
ale powinienes dac mu druga szanse, tak mi sie wydaje...ale mimo to wszystko pare osob lubi Kage, w tym ja stare za przeproszeniem, Kukus, ale mi sie wydaje ze to wszystko za szybko poszlo stare xp

Miss_Karina

Night_Lady

PostPosted: Sun Dec 05, 2004 7:13 am

Miss_Karina
Kukus
Sayokun
ano... wywaliłem go, bo miałem serdecznie dosyć jego pyskówek i zachowania... floodował, obrażał mnie notorycznie, nie potrafił się zachować pomimo próźb i gróźb... to sie pożegnaliśmy
ale powinienes dac mu druga szanse, tak mi sie wydaje...ale mimo to wszystko pare osob lubi Kage, w tym ja stare za przeproszeniem, Kukus, ale mi sie wydaje ze to wszystko za szybko poszlo stare xp

kukus jeszcze kogos wyrzucił, blue blood? czy jakos tak... nie wolno sie narażać, bo biedny ma zły humor, miejmy nadzieje, ze szybko to minie
PostPosted: Sun Dec 05, 2004 7:14 am

wywlok666
Night_Lady
wywlok666
Night_Lady

Mamusiu??? eek

\
hihihi ... tjaa .. mamusia .. ma się te 18 lat z kawałkiem .. a dzieko podobnie .. 18 z czymś ... XDDD
nie ma jak mila rodzinka razz

hieh xd

Nigt- Blue to Kage stare

Miss_Karina

Kukus

PostPosted: Sun Dec 05, 2004 7:14 am

Baliaur
Kukus
Sayokun

heyka Kuskus whee
nie przekręcaj, proszę, mojego nick'u... mam dziś kiepski humor i nie bawi mnie porównywanie do kaszy
PostPosted: Sun Dec 05, 2004 7:15 am

Miss_Karina
Kukus
Sayokun
eek to o Kagenoyami chodzilo....
moze czasem jestescie zbyt surowi?? ....nie kazdy musi zyc z wszystkikmi w zgodzie xp stare

Baliaur

Night_Lady

PostPosted: Sun Dec 05, 2004 7:15 am

to ja tez go lubie!!! ale dlaczego tak sie nazywa?? bo ja chyba zgubiłam rachubę stare
PostPosted: Sun Dec 05, 2004 7:16 am

Night_Lady
to ja tez go lubie!!! ale dlaczego tak sie nazywa?? bo ja chyba zgubiłam rachubę stare
pewne sprawy popchnely go zeby zmienic avatarek xd

Miss_Karina

Rynn the Vampire
Crew

PostPosted: Sun Dec 05, 2004 7:18 am

PostPosted: Sun Dec 05, 2004 7:19 am

Rynn the Vampire
Witaj Rynn whee

Miss_Karina

Night_Lady

PostPosted: Sun Dec 05, 2004 7:20 am

Miss_Karina
Night_Lady
pewne sprawy popchnely go zeby zmienic avatarek xd

acha... a teraz biedy sie bedzie męczył, zeby wszystko odzyskac... wiec moze zrobimy tak zeby wrócił?? jakis strajk???

Miss_Karina
Kukus
Sayokun
jak za szybko?
dostał dwa ostrzeżenia za flood i za celowe łamanie regulaminu, następnie dostał jedno za obrażanie Moderatora... po tych trzech jeszcze sobie posiedział, a gdy odwalił mi pyskówę to poleciał... nie potrafi się zachować to nie musi tu siedzieć... a ja też go lubiłem, ale nie będzie mnie małola wyzywał [tylko dlatego, że jego dziewczyna mnie lubi, co nie jest żadnym grzechem, choć faktycznie jest to dziwne by mnie lubić]... przepraszać sobie możesz ale nie zmienia to faktu, że nie obchodzi mnie twoje zdanie na ten temat... regulamin obejmuje wszystkich i na pewno twoji faworyci nie będą traktowani lepiej... chłopak miał sny o mocy, to się przekonał, że sny a rzeczywistość to dwa światy

Kukus

Delisa

Rynn the Vampire

hejka 4laugh
musze zaraz leciec sad papatki
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 5528 5529 5530 5531 5532 5533 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games