|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 7:05 am
Miss_Karina Yumehayla Miss_Karina Yumehayla Powroociłem w chwale XD...mam w sygnaturce dwa nowe rysunki Shavriska, dzieła mojej mamusi 4laugh Może ktoś jeszcze chce mi go narysować xd ? jakie nowe? whee Fifi- z WAWY?!! O.o o.O (ja tesh...) jest tam 7 różnych, dziś właśnie dwa doszły 3nodding Narysujesz mi 3nodding ? moshe narysuje whee teraz wlasnie rysuje swoja postac blaugh hihi ..ja włąsnie teżzaczynam Wywłoka malować .. razz niech ma siebie w sygnaturce i sie cieszy XDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 7:05 am
wywlok666 postanowiliśmy z Wywłokiem że gdy on będzie pisał text będzie na czerwono ... jak nie zapomnimy ani nam sie nic nie pomyli po tym nas poznawać smile hehe ok, ale dziwie sie ze mamusia tutaj??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 7:11 am
Night_Lady wywlok666 postanowiliśmy z Wywłokiem że gdy on będzie pisał text będzie na czerwono ... jak nie zapomnimy ani nam sie nic nie pomyli po tym nas poznawać smile hehe ok, ale dziwie sie ze mamusia tutaj?? hihihi ... tjaa .. mamusia .. ma się te 18 lat z kawałkiem .. a dzieko podobnie .. 18 z czymś ... XDDD nie ma jak mila rodzinka razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 7:11 am
Kukus Sayokun O>O wywalili kageta z gildii ano... wywaliłem go, bo miałem serdecznie dosyć jego pyskówek i zachowania... floodował, obrażał mnie notorycznie, nie potrafił się zachować pomimo próźb i gróźb... to sie pożegnaliśmy ale powinienes dac mu druga szanse, tak mi sie wydaje...ale mimo to wszystko pare osob lubi Kage, w tym ja stare za przeproszeniem, Kukus, ale mi sie wydaje ze to wszystko za szybko poszlo stare xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 7:13 am
Miss_Karina Kukus Sayokun O>O wywalili kageta z gildii ano... wywaliłem go, bo miałem serdecznie dosyć jego pyskówek i zachowania... floodował, obrażał mnie notorycznie, nie potrafił się zachować pomimo próźb i gróźb... to sie pożegnaliśmy ale powinienes dac mu druga szanse, tak mi sie wydaje...ale mimo to wszystko pare osob lubi Kage, w tym ja stare za przeproszeniem, Kukus, ale mi sie wydaje ze to wszystko za szybko poszlo stare xp kukus jeszcze kogos wyrzucił, blue blood? czy jakos tak... nie wolno sie narażać, bo biedny ma zły humor, miejmy nadzieje, ze szybko to minie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 7:14 am
wywlok666 Night_Lady wywlok666 postanowiliśmy z Wywłokiem że gdy on będzie pisał text będzie na czerwono ... jak nie zapomnimy ani nam sie nic nie pomyli po tym nas poznawać smile hehe ok, ale dziwie sie ze mamusia tutaj?? \ hihihi ... tjaa .. mamusia .. ma się te 18 lat z kawałkiem .. a dzieko podobnie .. 18 z czymś ... XDDD nie ma jak mila rodzinka razz hieh xd Nigt- Blue to Kage stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 7:14 am
Baliaur Kukus Sayokun O>O wywalili kageta z gildii ano... wywaliłem go, bo miałem serdecznie dosyć jego pyskówek i zachowania... floodował, obrażał mnie notorycznie, nie potrafił się zachować pomimo próźb i gróźb... to sie pożegnaliśmy heyka Kuskus whee nie przekręcaj, proszę, mojego nick'u... mam dziś kiepski humor i nie bawi mnie porównywanie do kaszy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 7:15 am
Miss_Karina Kukus Sayokun O>O wywalili kageta z gildii ano... wywaliłem go, bo miałem serdecznie dosyć jego pyskówek i zachowania... floodował, obrażał mnie notorycznie, nie potrafił się zachować pomimo próźb i gróźb... to sie pożegnaliśmy ale powinienes dac mu druga szanse, tak mi sie wydaje...ale mimo to wszystko pare osob lubi Kage, w tym ja stare za przeproszeniem, Kukus, ale mi sie wydaje ze to wszystko za szybko poszlo stare xp eek to o Kagenoyami chodzilo.... moze czasem jestescie zbyt surowi?? ....nie kazdy musi zyc z wszystkikmi w zgodzie xp stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 7:15 am
to ja tez go lubie!!! ale dlaczego tak sie nazywa?? bo ja chyba zgubiłam rachubę stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 7:16 am
Night_Lady to ja tez go lubie!!! ale dlaczego tak sie nazywa?? bo ja chyba zgubiłam rachubę stare pewne sprawy popchnely go zeby zmienic avatarek xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 7:18 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 7:19 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 7:20 am
Miss_Karina Night_Lady to ja tez go lubie!!! ale dlaczego tak sie nazywa?? bo ja chyba zgubiłam rachubę stare pewne sprawy popchnely go zeby zmienic avatarek xd acha... a teraz biedy sie bedzie męczył, zeby wszystko odzyskac... wiec moze zrobimy tak zeby wrócił?? jakis strajk???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 7:20 am
Miss_Karina Kukus Sayokun O>O wywalili kageta z gildii ano... wywaliłem go, bo miałem serdecznie dosyć jego pyskówek i zachowania... floodował, obrażał mnie notorycznie, nie potrafił się zachować pomimo próźb i gróźb... to sie pożegnaliśmy ale powinienes dac mu druga szanse, tak mi sie wydaje...ale mimo to wszystko pare osob lubi Kage, w tym ja stare za przeproszeniem, Kukus, ale mi sie wydaje ze to wszystko za szybko poszlo stare xp jak za szybko? dostał dwa ostrzeżenia za flood i za celowe łamanie regulaminu, następnie dostał jedno za obrażanie Moderatora... po tych trzech jeszcze sobie posiedział, a gdy odwalił mi pyskówę to poleciał... nie potrafi się zachować to nie musi tu siedzieć... a ja też go lubiłem, ale nie będzie mnie małola wyzywał [tylko dlatego, że jego dziewczyna mnie lubi, co nie jest żadnym grzechem, choć faktycznie jest to dziwne by mnie lubić]... przepraszać sobie możesz ale nie zmienia to faktu, że nie obchodzi mnie twoje zdanie na ten temat... regulamin obejmuje wszystkich i na pewno twoji faworyci nie będą traktowani lepiej... chłopak miał sny o mocy, to się przekonał, że sny a rzeczywistość to dwa światy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|