|
|
|
|
Posted: Wed Apr 09, 2008 5:48 am
Kukus Julka "ja lubie kakalko... ja chce kakalko..." lubujesz się w kakałkowych jazdach? niedorzeczność. To się robi niesmaczne, serio serio.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 09, 2008 6:40 am
BeeWolf Kukus Julka "ja lubie kakalko... ja chce kakalko..." lubujesz się w kakałkowych jazdach? niedorzeczność. To się robi niesmaczne, serio serio. nie robi się, a jest. moim zadaniem jest zebrać wywiad. nie można pominąć żadnego objawu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 10, 2008 6:58 am
Kukus BeeWolf Kukus Julka "ja lubie kakalko... ja chce kakalko..." lubujesz się w kakałkowych jazdach? niedorzeczność. To się robi niesmaczne, serio serio. nie robi się, a jest. moim zadaniem jest zebrać wywiad. nie można pominąć żadnego objawu. fuj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 12, 2008 7:45 pm
i po chuju. jestem najebion. Wraz z Tiną, Tusią Tusińską i ekipą żeśmy pokręcili nieco melanż w opór. (o dziwo nic nie stłukłem, a miałem okazję, bo fajka wodna stała obok mnie) Tuś pytała o Beeczkowoza i zawiedzioną była że on właśnie się nie pojawił gdyż się stęskniła. tylem miał do powiedzenia, spać idę, oi!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 13, 2008 3:39 am
Kakao (nah. cacauatl – ziarno kakaowe) – nasiona z owoców kakaowca, z których proszek stosowany jest jako składnik wielu wyrobów cukierniczych: tabliczek czekolady, napojów, polew, wiórków czekoladowych, mas czekoladowych, cukierków.
stare mezczyzni...jak wasz swiatopoglad rozni sie od mojego...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 13, 2008 6:33 am
Julka Kakao (nah. cacauatl – ziarno kakaowe) – nasiona z owoców kakaowca, z których proszek stosowany jest jako składnik wielu wyrobów cukierniczych: tabliczek czekolady, napojów, polew, wiórków czekoladowych, mas czekoladowych, cukierków.
stare mezczyzni...jak wasz swiatopoglad rozni sie od mojego...
oczywiście. my się nie schylamy. przyczyniać może się do tego fakt, iż nie kucamy sikając.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 13, 2008 6:54 am
Kukus oczywiście. my się nie schylamy. przyczyniać może się do tego fakt, iż nie kucamy sikając.
jakbyscie biegali w spodnicach to chyba nawet w ogole byscie sie nie zatrzymywali podczas sikania... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 13, 2008 7:50 am
Julka Kukus oczywiście. my się nie schylamy. przyczyniać może się do tego fakt, iż nie kucamy sikając. jakbyście biegali w spódnicach to chyba nawet w ogóle byście sie nie zatrzymywali podczas sikania... stare przyodzieję kilt i ocenię. na chwilę obecną jestem skłonny się przychylić do tej odważnej tezy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 13, 2008 12:32 pm
Kukus przyodzieję kilt i ocenię. na chwilę obecną jestem skłonny się przychylić do tej odważnej tezy.
my se poprostu ni mozemy celowac... wiec musimy kucac by sie nie olac whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 13, 2008 1:12 pm
Julka Kukus przyodzieję kilt i ocenię. na chwilę obecną jestem skłonny się przychylić do tej odważnej tezy. my se poprostu ni mozemy celowac... wiec musimy kucac by sie nie olac whee wymówki wymówki wymówki zwyczajnie nie umiesz wykorzystać prawidłowo narzędzia.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 13, 2008 2:39 pm
Kukus wymówki wymówki wymówki zwyczajnie nie umiesz wykorzystać prawidłowo narzędzia.
chcesz sie zamienic i przetestowac he?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 13, 2008 3:32 pm
Julka chcesz sie zamienic i przetestowac he? od testowania ciebie to kto inny jest w tej rodzinie. mnie w to nie mieszać.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 13, 2008 4:07 pm
Kukus Julka chcesz sie zamienic i przetestowac he? od testowania ciebie to kto inny jest w tej rodzinie. mnie w to nie mieszać. ok... choc nie czuje sie usatysfakcjonowana tym wykretem stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 14, 2008 1:57 am
Julka ok... choc nie czuje sie usatysfakcjonowana tym wykretem stare nie odpowiadam za poziom satysfakcji oraz jakość relacji interpersonalnych w relacjach nie obejmujących mnie osobiście.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|