|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 6:46 am
Night_Lady Baliaur hey whee dziki wszystkim za olanie mnie stare scream nikt Cie nie olał, byłam w galeii, fajne zdjątka, a Ty to ta druga, no nie?? nie wazne blaugh blaugh blaugh blaugh ale chodzi o to ze nikt mnie nie przywital... *zaczyna tanczyc na srodku pokoju* mam ta ksiazke whee whee whee whee whee whee whee whee whee whee whee whee whee whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 6:47 am
wywlok666 Night_Lady również miło Cie poznac smile *patrzy sie głęboko w oczka* whee *zalotnei się uśmiecha* mi reż biggrin biggrin biggrin Mamusiu nie podrywaj ludzi bo znajdę sposób żeby tatuś się dowiedział stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wywlok666 Night_Lady również miło Cie poznac smile *patrzy sie głęboko w oczka* whee *zalotnei się uśmiecha* mi r�wnież biggrin biggrin biggrin ach, nie ma to jak zrobic na kims dobre wrazenie smile *patrzy ze zdziwieniem, ze są jeszcze dzentelmeni* whee wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Yumehayla Miss_Karina Yumehayla Powroociłem w chwale XD...mam w sygnaturce dwa nowe rysunki Shavriska, dzieła mojej mamusi 4laugh Może ktoś jeszcze chce mi go narysować xd ? jakie nowe? whee Fifi- z WAWY?!! O.o o.O (ja tesh...) jest tam 7 różnych, dziś właśnie dwa doszły 3nodding Narysujesz mi 3nodding ? Czesc Yume! Ja tlyko wpadłam by sie przywitac whee *całuje w policzek a potem znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 6:49 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lina-san Yumehayla Miss_Karina Yumehayla Powroociłem w chwale XD...mam w sygnaturce dwa nowe rysunki Shavriska, dzieła mojej mamusi 4laugh Może ktoś jeszcze chce mi go narysować xd ? jakie nowe? whee Fifi- z WAWY?!! O.o o.O (ja tesh...) jest tam 7 różnych, dziś właśnie dwa doszły 3nodding Narysujesz mi 3nodding ? Czesc Yume! Ja tlyko wpadłam by sie przywitac whee *całuje w policzek a potem znika* O, hej Linuś heart ^^ *atak przytulasem!!!*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yumehayla wywlok666 Night_Lady również miło Cie poznac smile *patrzy sie głęboko w oczka* whee *zalotnei się uśmiecha* mi reż biggrin biggrin biggrin Mamusiu nie podrywaj ludzi bo znajdę sposób żeby tatuś się dowiedział stare Mamusiu??? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 6:52 am
O>O wywalili kageta z gildii
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 6:52 am
Night_Lady Yumehayla wywlok666 Night_Lady również miło Cie poznac smile *patrzy sie głęboko w oczka* whee *zalotnei się uśmiecha* mi reż biggrin biggrin biggrin Mamusiu nie podrywaj ludzi bo znajdę sposób żeby tatuś się dowiedział stare Mamusiu??? eek Wywłokiem chodza dwie osoby ... jedna to mamusia Yume razz .. nie ma jak zabawy dziwne razz ... druga to wywłok w swej osobie skromnej ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 6:54 am
Sayokun O>O wywalili kageta z gildii eek kogo?? heyka Sayo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 7:00 am
postanowiliśmy z Wywłokiem że gdy on będzie pisał text będzie na czerwono ... jak nie zapomnimy ani nam sie nic nie pomyli po tym nas poznawać smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 7:02 am
Yumehayla Miss_Karina Yumehayla Powroociłem w chwale XD...mam w sygnaturce dwa nowe rysunki Shavriska, dzieła mojej mamusi 4laugh Może ktoś jeszcze chce mi go narysować xd ? jakie nowe? whee Fifi- z WAWY?!! O.o o.O (ja tesh...) jest tam 7 różnych, dziś właśnie dwa doszły 3nodding Narysujesz mi 3nodding ? moshe narysuje whee teraz wlasnie rysuje swoja postac blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 7:03 am
Sayokun O>O wywalili kageta z gildii ano... wywaliłem go, bo miałem serdecznie dosyć jego pyskówek i zachowania... floodował, obrażał mnie notorycznie, nie potrafił się zachować pomimo próźb i gróźb... to sie pożegnaliśmy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 7:04 am
Kukus Sayokun O>O wywalili kageta z gildii ano... wywaliłem go, bo miałem serdecznie dosyć jego pyskówek i zachowania... floodował, obrażał mnie notorycznie, nie potrafił się zachować pomimo próźb i gróźb... to sie pożegnaliśmy heyka Kuskus whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 7:04 am
Miss_Karina Yumehayla Miss_Karina Yumehayla Powroociłem w chwale XD...mam w sygnaturce dwa nowe rysunki Shavriska, dzieła mojej mamusi 4laugh Może ktoś jeszcze chce mi go narysować xd ? jakie nowe? whee Fifi- z WAWY?!! O.o o.O (ja tesh...) jest tam 7 różnych, dziś właśnie dwa doszły 3nodding Narysujesz mi 3nodding ? moshe narysuje whee teraz wlasnie rysuje swoja postac blaugh Yay, narysuj narysuj XD... tu jest ściągawka XD... A tu druga^^...nie, ja się wcale nie dopominam i nie wyłudzam XDDDDDDDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|