|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 6:34 am
wywlok666 hyhyyhy ja Ciebie r�wnież nie znam .. niemniej milo pozawać nowych ludzi *trzyma ją na rękach aby nie upadłą po rzucie na szyję* jestem Natalie z Łodzi smile *daje cmoka w policzek i schodzi, zebys sie nie załamał*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 6:35 am
Powroociłem w chwale XD...mam w sygnaturce dwa nowe rysunki Shavriska, dzieła mojej mamusi 4laugh Może ktoś jeszcze chce mi go narysować xd ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 6:36 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 6:38 am
wywlok666 Night_Lady wywlok666 hyhyyhy ja Ciebie r�wnież nie znam .. niemniej milo pozawać nowych ludzi *trzyma ją na rękach aby nie upadłą po rzucie na szyję* jestem Natalie z Łodzi smile *daje cmoka w policzek i schodzi, zebys sie nie załamał*Kuba z Warszawy .. chyba że grażenska wersja .. tj Filipina razz siostra Jakuba razz .. r�wnież warszawa biggrin nice to meet you również miło Cie poznac smile *patrzy sie głęboko w oczka* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yumehayla Powroociłem w chwale XD...mam w sygnaturce dwa nowe rysunki Shavriska, dzieła mojej mamusi 4laugh Może ktoś jeszcze chce mi go narysować xd ? jakie nowe? whee Fifi- z WAWY?!! O.o o.O (ja tesh...)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Yumehayla Powroociłem w chwale XD...mam w sygnaturce dwa nowe rysunki Shavriska, dzieła mojej mamusi 4laugh Może ktoś jeszcze chce mi go narysować xd ? hihi .. nawet fajnie wyszedł razz kurcze . .zdolna z twojej matki Bestyja XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 6:39 am
heyaaaaaaa
aaaa mam ksiazke koji suzuki "the ring" aaaaaaaa blaugh blaugh blaugh blaugh xd xd xd *pada na kolana i wtacza sie na swoi fotel* i bol nozek........
patrzcie na galerie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 6:40 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 6:40 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 6:42 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 6:42 am
Miss_Karina Yumehayla Powroociłem w chwale XD...mam w sygnaturce dwa nowe rysunki Shavriska, dzieła mojej mamusi 4laugh Może ktoś jeszcze chce mi go narysować xd ? jakie nowe? whee Fifi- z WAWY?!! O.o o.O (ja tesh...) jest tam 7 różnych, dziś właśnie dwa doszły 3nodding Narysujesz mi 3nodding ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 6:43 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 6:44 am
hey whee dziki wszystkim za olanie mnie stare scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 6:45 am
Baliaur hey whee dziki wszystkim za olanie mnie stare scream nikt Cie nie olał, byłam w galeii, fajne zdjątka, a Ty to ta druga, no nie??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|