|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 6:16 am
Kochana istotka(wypija i wstaje)XD jestem zdrowy (sciska wszytskie dziewczyny po kolei)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 6:18 am
wywlok666 Miss_Karin moze przez gg się juz zgadamy ? chyba tak bedzie łatwiej co do tytulu .. no i wzajemnej fascynacji Kruczkiem XDDDDDDDDDDD w porzasiu xd moj gg 3981301 ale radze z tlena bo mi gg sie sypie ^^" ( lady_karina@tlen.pl )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 6:18 am
Sessu Kochana istotka(wypija i wstaje)XD jestem zdrowy (sciska wszytskie dziewczyny po kolei) eek cooz... dobrze ze nie ma Serafina xd sweatdrop Karinka a ty sie ze mna nie przywitasz? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 6:20 am
cirilla-chan Sessu Kochana istotka(wypija i wstaje)XD jestem zdrowy (sciska wszytskie dziewczyny po kolei) eek cooz... dobrze ze nie ma Serafina xd sweatdrop Karinka a ty sie ze mna nie przywitasz? xd Ciri 4laugh witaj biggrin pseplasam ^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina wywlok666 Miss_Karin moze przez gg się juz zgadamy ? chyba tak bedzie łatwiej co do tytulu .. no i wzajemnej fascynacji Kruczkiem XDDDDDDDDDDD w porzasiu xd moj gg 3981301 ale radze z tlena bo mi gg sie sypie ^^" ( lady_karina@tlen.pl ) jusz cię dodałam XDD moje gg 4749894 a tlenik to filipina_86@tlen.pl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina cirilla-chan Sessu Kochana istotka(wypija i wstaje)XD jestem zdrowy (sciska wszytskie dziewczyny po kolei) eek cooz... dobrze ze nie ma Serafina xd sweatdrop Karinka a ty sie ze mna nie przywitasz? xd Ciri 4laugh witaj biggrin pseplasam ^^" no treaz lepiej *przytulas* xd whee biggrin co u ciebie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 6:24 am
cirilla-chan no treaz lepiej *przytulas* xd whee biggrin co u ciebie? raczej w porzo ^^" od jutra troche ciezki tydzien bede miala sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Chyba lepiej ze go ni maXD Ide sobie pochodzicXD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
witam Was!!!!!!!!!!!!! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 6:25 am
Night_Lady witam Was!!!!!!!!!!!!! biggrin witam pania witam... 3nodding *przytulas* Karin... ja chyba nei die jutro do szkoly... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 6:27 am
cirilla-chan Night_Lady witam Was!!!!!!!!!!!!! biggrin witam pania witam... 3nodding *przytulas* Karin... ja chyba nei die jutro do szkoly... sweatdrop dzieki dzieki biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 6:28 am
Night_Lady witam Was!!!!!!!!!!!!! biggrin witam *szeroki smile*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 6:30 am
wywlok666 Night_Lady witam Was!!!!!!!!!!!!! biggrin witam *szeroki smile* Ciebie to ja jeszcze nieznam WITAJ!!! *wskakuje na szyje*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 6:31 am
cirilla-chan Night_Lady witam Was!!!!!!!!!!!!! biggrin witam pania witam... 3nodding *przytulas* Karin... ja chyba nei die jutro do szkoly... sweatdrop czemu? cool ja jutro ide dopiero na 10.30 a wczesniej musze zalatwic pare spraw sweatdrop w tym jedną niezbyt miłą xp sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|