|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 6:07 am
(łapie się za głowe)Ale boli (przy okzji wywala na siebie czekolade)AAAA!!!!!!!!!!!!!!(tarzya sie po ziemi)To nie jest smieszne
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 6:08 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sessu (łapie się za głowe)Ale boli (przy okzji wywala na siebie czekolade)AAAA!!!!!!!!!!!!!!(tarzya sie po ziemi)To nie jest smieszne xd dobrze ci tak
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 6:09 am
|
|
|
|
|
|
|
To twoje deptanie to nawet trupa by nie obudziło!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Naruśka ja spadam ^_^ *znika w kłebie dymu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 6:10 am
Tak lekko bo kobieta, to nawet nie boli!!(pzretacza się unikajac deptań)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 6:10 am
Papa! Cirrilla Witaj smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 6:11 am
Hikitsuni Papa! Cirrilla Witaj smile paru osob tu chyba nie kojarze eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 6:11 am
wywlok666 Miss_Karina wywlok666 no wiem o co ci chodzi .. Brandon wyglądał bosko po prostu ... heart heart heart ale cóz .. klątwa Bruca Lee w końcu wiecznie żywa razz niemniej w make-upie krukowym wyglądał mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr wlasnie 4laugh jak go widze to razemz kumpela piszczymy i wzdychamy ^^ nie wiem w którym Kruku, ale był jakis txt chodzilo to tak mniej wiecej: "Jeden Kruk to Smutek Dwa Kruki to Radosc Trzy Kruki to Litera Cztery Kruki to Chlopiec Pięć Kruków to Srebro Szesc Kruków to Złoto Siedem Kruków to Tajemnica nie do ujawnienia Zlot Kruków to Morderstwo Morderstwo Kruków." teraz niedawno wyszlynawet fajne ksiązki z serii o Kruku .. nie pamiętam autora niestety .. ale dobrze się czytało smile oge Kruk jest still alive XDDDDD O.o to jak przypomnisz sobie autorke to mi powiedz!!! bo musze kupic/wypozyczyc te ksiazki whee uwielbiam "Kruka" 4laugh Lina, papusie ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 6:13 am
Lina-san Naruśka ja spadam ^_^ *znika w kłebie dymu* adieu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 6:13 am
(pzretacza się pod nogi hit)Mnie napewno bo nowy jestemXD miło mi widzie tylke pięknych dzięwczątXDale ta czekolada parzy!!!!!, zna sie kto na zakleciach leczacych
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 6:14 am
Sessu (pzretacza się pod nogi hit)Mnie napewno bo nowy jestemXD miło mi widzie tylke pięknych dzięwczątXDale ta czekolada parzy!!!!!, zna sie kto na zakleciach leczacych *wyjmuje z szafki jakas stara miksture ktora zawinela Sayo* masz, powinno pomoc stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 6:15 am
Miss_Karin moze przez gg się juz zgadamy ? chyba tak bedzie łatwiej co do tytulu .. no i wzajemnej fascynacji Kruczkiem XDDDDDDDDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|