|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 5:51 am
zgubiłem lisi ogon!!! musiał mi odpasc!! teraz wszyscy sie dowiedzą! Buuu!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 5:52 am
wywlok666 hejka *rzuca się ładnie i ściska* gdzieś ją wytropilem kiedyś .. na chwile póki czegoś lepszego nie wymyśle zostanie .. O.o przypomina mi atmosfere z "The Crow" (nie anime, ale cos w rodzaju lekkiego horroru whee )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
(szuka z nią)Lisi ogonXD(wpada w zaspe i pzregzrebuje ją , chwytajac prawdziwego lisa za ogon a lis wsciekle go turbuje)AŁŁŁAAA!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
o boshe i do tego nie mam maski na twearzy gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 5:53 am
Lina-san zgubiłem lisi ogon!!! musiał mi odpasc!! teraz wszyscy sie dowiedzą! Buuu! *podaje czekoladę Sessu i Hikitsumi * pomogę ci Lino *przezszukuje zaspy z nią *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 5:53 am
Nie martw się, bywa gorzej...pewnego razu zgubiłam coś dużo wązniejszego niż ogon smile Poza tym ogon, to nie koniec świata *szuka razem z lina*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 5:54 am
(szuka z nią)Lisi ogonXD(wpada w zaspe i pzregzrebuje ją , chwytajac prawdziwego lisa za ogon a lis wsciekle go turbuje)AŁŁŁAAA!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 5:54 am
Czy ni Ci nie jest Sessu? *Hikitsuni się zatroskała*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 5:55 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Hikitsuni Nie martw się, bywa gorzej...pewnego razu zgubiłam coś dużo wązniejszego niż ogon smile Poza tym ogon, to nie koniec świata *szuka razem z lina* hmm.... Lina, a moze ogon po prostu zostal w domu, bo nic nie wyczuwam whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Em tak woóle rozumiem ze wywłok to Fifi? ^^" wziełęm ci plakietke z pantsu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
O spoko nic mi nei bęzieXD pękniete zyły , krew pod wysokim cisnieniem to wsio już było(wstaje i otzrepuje się , nagle pada na glebe)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 5:56 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 5:57 am
Sessu! *Hikitsuni, podboiega bliżej!* Ludzie dzowńcie po karetke XD *rzuca się na śniego obok chłopaka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 5:57 am
Sessu O spoko nic mi nei bęzieXD pękniete zyły , krew pod wysokim cisnieniem to wsio już było(wstaje i otzrepuje się , nagle pada na glebe) O.O -_- _^_ Sess... przestań...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|