|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 5:44 am
(leży w sniegu i nie rusza się, mozę mi jakas miła panienka pomożeXD fajnie jest sobie pomarzyc ale nie pomarznącXD)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 5:45 am
Hikitsuni WStawaj Sessu, chyba nie będzimy się bić smile , ale może porozmawiamy razz E tam bic! *zamienia się (cały czas siedzac jej na ramieniu spowrotem w rudowłosa dziewczynę ^^*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 5:45 am
jestem z powrotem wywlok skad mas ztaka sygnaturke? O.o
widze ze coraz wiecej nowych ludzi tutaj przychodzi XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 5:46 am
*Podchodzi do Sessu...oblewa go gorącą herbatą..tak, ta Hikitsuni, zawsze ma ze sobą termos z czymś gorącym* Może teraz sam się podniesie razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 5:47 am
Sessu (leży w sniegu i nie rusza się, mozę mi jakas miła panienka pomożeXD fajnie jest sobie pomarzyc ale nie pomarznącXD) hyhy .. a moze jakiś miły chłopakpomoc ? *p[odaje rękę*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 5:47 am
AAAA!!!!(rzuca sie po glebie i po zaspach)Bardoz zabawne nie łatywoej podejsc i poda rękeXD , za grosz łaski
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 5:48 am
wywlok666 Sessu (leży w sniegu i nie rusza się, mozę mi jakas miła panienka pomożeXD fajnie jest sobie pomarzyc ale nie pomarznącXD) hyhy .. a moze jakiś miły chłopakpomoc ? *p[odaje rękę* O.O *pomaga Sessowi wstać ^^'*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Chciałam tylko pobudzić, twoje funkcje życiowe, a może teraz pomożemy Ci z twoim kolegą tak wstać, po ludzku? smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina jestem z powrotem wywlok skad mas ztaka sygnaturke? O.o
widze ze coraz wiecej nowych ludzi tutaj przychodzi XPhejka *rzuca się ładnie i ściska* gdzieś ją wytropilem kiedyś .. na chwile póki czegoś lepszego nie wymyśle zostanie ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ta dzięki staryXD mało na kogo mozna teraz liczy zamiast podac ci rękę to cie herbatą oblejąXD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 5:49 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 5:49 am
Sessu Ta dzięki staryXD mało na kogo mozna teraz liczy zamiast podac ci rękę to cie herbatą oblejąXD takie życie ... ale przy odrobinie szczęścia herbata nie będzie gorąca .. a co do napojów .. chce ktoś czekolady gorącej *wyjmuje termosik zza pazuchy* ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 5:50 am
Ojej jacy wszyscy nagle miliXD ale herbate i tak wolę pic niż byc oblewanym marnuje się
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 5:50 am
Możemy się zaminić smile Ja chcę czekoladę, a kto chce herbatę?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 5:51 am
O gorąca czekoladaXD uwielbiam ją(patrzy sie na termos i wyciaga kubekXD)Daj trocheXD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|