|
|
|
|
Posted: Thu Mar 27, 2008 4:06 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 28, 2008 2:43 am
święte słowa, bracie Kirayu heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 28, 2008 4:05 pm
Kukus święte słowa, bracie Kirayu heart oprucz Ciebie nikt nie potrafi zrozumiec mojej romantyznej duszy... kuzwa ale jestem zjebany... i napierdzielony pozytywnie piwem [lechem = wiadomosc specjalnie dla Beczki;] ] tyz... i wogole do chuja pana dlaczego Partyzanci nie pisza [pija] nic na RP??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 28, 2008 4:30 pm
Kiray Kukus święte słowa, bracie Kirayu heart oprucz Ciebie nikt nie potrafi zrozumiec mojej romantyznej duszy... kuzwa ale jestem zjebany... i napierdzielony pozytywnie piwem [lechem = wiadomosc specjalnie dla Beczki;] ] tyz... i wogole do chuja pana dlaczego Partyzanci nie pisza [pija] nic na RP?? o ja przepraszam, właśnie wróciłem z piwowania w TuTu spontanicznego. towarzyszył mi co prawda nie Partyzant, ale swój chłop, Michaił Będzie-Kac.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 29, 2008 7:51 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 29, 2008 6:00 pm
*wtyka jej w oko palec* nie gap się, to niegkulturne
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 31, 2008 9:15 am
Kiray Kukus święte słowa, bracie Kirayu heart oprucz Ciebie nikt nie potrafi zrozumiec mojej romantyznej duszy... kuzwa ale jestem zjebany... i napierdzielony pozytywnie piwem [lechem = wiadomosc specjalnie dla Beczki;] ] tyz... i wogole do chuja pana dlaczego Partyzanci nie pisza [pija] nic na RP?? Przyjąłem towarzyszu, tę wiadomość. A teraz odpowiem, iż ... widziałem twoje piwo o zapachu i smaku Detergentu w innych wersjach, ale nie próbowałem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 03, 2008 2:43 am
BeeWolf Kiray Kukus święte słowa, bracie Kirayu heart oprucz Ciebie nikt nie potrafi zrozumiec mojej romantyznej duszy... kuzwa ale jestem zjebany... i napierdzielony pozytywnie piwem [lechem = wiadomosc specjalnie dla Beczki;] ] tyz... i wogole do chuja pana dlaczego Partyzanci nie pisza [pija] nic na RP?? Przyjąłem towarzyszu, tę wiadomość. A teraz odpowiem, iż ... widziałem twoje piwo o zapachu i smaku Detergentu w innych wersjach, ale nie próbowałem. ja juz wiecej lomzy pic nie bede, nie ma co sobie zycia marnowac blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 04, 2008 7:31 am
*otwiera butelke bimbru, rozlewa do dwoch szklanek, poczym jedna z nich oproznia*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 05, 2008 11:48 am
Ozzwald *otwiera butelke bimbru, rozlewa do dwoch szklanek, poczym jedna z nich oproznia*
*zza jego plecow siega za szklanke i wypija do dna*
ZA MARZENIA !!
*pada na ziemie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 06, 2008 8:55 am
Julka Ozzwald *otwiera butelke bimbru, rozlewa do dwoch szklanek, poczym jedna z nich oproznia*
*zza jego plecow siega za szklanke i wypija do dna*
ZA MARZENIA !!
*pada na ziemie* a co to jest zamarzenie ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 06, 2008 2:08 pm
BeeWolf a co to jest zamarzenie ?
1 pic 2 pic wiecej 3 pic jeszcze wiecej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 07, 2008 7:00 am
Julka BeeWolf a co to jest zamarzenie ?
1 pic 2 pic wiecej 3 pic jeszcze wiecej
"ja lubie kakalko... ja chce kakalko..."
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 07, 2008 7:15 am
powiedz mi co chcesz na urodzinki mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 08, 2008 9:38 am
Julka "ja lubie kakalko... ja chce kakalko..." lubujesz się w kakałkowych jazdach? niedorzeczność.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|