|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 4:05 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 4:06 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 4:08 am
Uuuu,,,,,,,,,,, głupi bittorr sweatdrop chce mi ściągać jeden odcinek anime dwa miesiące...Cleef, od czego to zależy? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 4:10 am
Lavagetas_heqetai Miss_Karina Lavagetas_heqetai jak fajnie moj avatar jest w logo naszej gildii :c) Witam Hej Pisarz :c))) witam droga pania z zadartym noskiem ;c) blaugh Rynn- a jakie anime? O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 4:10 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 4:11 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 4:12 am
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire Uuuu,,,,,,,,,,, głupi bittorr sweatdrop chce mi ściągać jeden odcinek anime dwa miesiące...Cleef, od czego to zależy? sweatdrop rynn, daj mu sie rozpedzic !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aha...widzialam mange z jednej strony, ale nie sciagam ^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 4:15 am
_cleef_ Rynn the Vampire Uuuu,,,,,,,,,,, głupi bittorr sweatdrop chce mi ściągać jeden odcinek anime dwa miesiące...Cleef, od czego to zależy? sweatdrop rynn, daj mu sie rozpedzic !rozpędzał się ponad godzinę... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 4:15 am
_cleef_ Rynn the Vampire Uuuu,,,,,,,,,,, głupi bittorr sweatdrop chce mi ściągać jeden odcinek anime dwa miesiące...Cleef, od czego to zależy? sweatdrop rynn, daj mu sie rozpedzic !cleef zapodasz mi linki do mang przetlumaczonych i do programu z ktorego posciagalabym anime? O.o (na PMie whee )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 4:19 am
Miss_Karina _cleef_ Rynn the Vampire Uuuu,,,,,,,,,,, głupi bittorr sweatdrop chce mi ściągać jeden odcinek anime dwa miesiące...Cleef, od czego to zależy? sweatdrop rynn, daj mu sie rozpedzic !cleef zapodasz mi linki do mang przetlumaczonych i do programu z ktorego posciagalabym anime? O.o (na PMie whee ) po polsku ?
@rynn:bo nikt niewysyla, jesli bardzo chesz te anime to radze ci poczekac az ktos zacznie wysylac najszybciej idzie z popularnymi anime !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 4:20 am
_cleef_ Miss_Karina _cleef_ Rynn the Vampire Uuuu,,,,,,,,,,, głupi bittorr sweatdrop chce mi ściągać jeden odcinek anime dwa miesiące...Cleef, od czego to zależy? sweatdrop rynn, daj mu sie rozpedzic !cleef zapodasz mi linki do mang przetlumaczonych i do programu z ktorego posciagalabym anime? O.o (na PMie whee ) po polsku ?
@rynn:bo nikt niewysyla, jesli bardzo chesz te anime to radze ci poczekac az ktos zacznie wysylac najszybciej idzie z popularnymi anime !!moga byc whee albo tez po angielsku (choc nic nie kumam) albo po niemiecku wink blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 4:23 am
Miss_Karina moga byc whee albo tez po angielsku (choc nic nie kumam) albo po niemiecku wink blaugh mam tylko po angielsku
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|