|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 3:26 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 3:28 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 3:28 am
_cleef_ Omega Sun Miss_Karina _cleef_ Omega Sun dziala biggrin kocham mozille heart ja ruwniez !! O.o o.O MOZILLA? co to takiego? O.o' (wiem, po czesci ciemna masa ze mnie xp ) to taka przegladarka (cos jak interntet explorer tylko o niebo lepsze) az takie dobre niejestI tu się zgodzę. Cześć rzeczy na gai w niej nie chodzi xp ... A tak w ogóle, towitam wszystkich! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 3:29 am
Czarny _cleef_ Omega Sun Miss_Karina _cleef_ Omega Sun dziala biggrin kocham mozille heart ja ruwniez !! O.o o.O MOZILLA? co to takiego? O.o' (wiem, po czesci ciemna masa ze mnie xp ) to taka przegladarka (cos jak interntet explorer tylko o niebo lepsze) az takie dobre niejestI tu się zgodzę. Cześć rzeczy na gai w niej nie chodzi xp ... A tak w ogóle, towitam wszystkich! xd cześć biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 3:29 am
hehe ^^ witam witam all *dopija mleko* ide papa *wychdoiz*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 3:31 am
Czarny I tu się zgodzę. Cześć rzeczy na gai w niej nie chodzi xp ... A tak w ogóle, towitam wszystkich! xd chyba mnie zle zrozumiales,
mi chodzilo ze niejest o niebo lepszy ale jest lepszy o duzo
i tak wogle to czesc !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 3:31 am
M-Teen hehe ^^ witam witam all *dopija mleko* ide papa *wychdoiz* eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 3:35 am
_cleef_ Czarny I tu się zgodzę. Cześć rzeczy na gai w niej nie chodzi xp ... A tak w ogóle, towitam wszystkich! xd chyba mnie zle zrozumiales,
mi chodzilo ze niejest o niebo lepszy ale jest lepszy o duzo
i tak wogle to czesc ! stressed Mi też oto chodziło... Cały czas używam Mozilli - nie jest może omnipotentna, ale lepsza od IE...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 3:41 am
hieh xp mi jest obojetne czy IE jest dobre, ale wazne jest to ze w ogoole mam lacznosc z netem ^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 3:46 am
Miss_Karina hieh xp mi jest obojetne czy IE jest dobre, ale wazne jest to ze w ogoole mam lacznosc z netem ^^" No, tak w sumie jakbyś nie miała, to by ci IE nie był potrzebny hehe... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 3:51 am
Czarny Miss_Karina hieh xp mi jest obojetne czy IE jest dobre, ale wazne jest to ze w ogoole mam lacznosc z netem ^^" No, tak w sumie jakbyś nie miała, to by ci IE nie był potrzebny hehe... xp blach blaugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 4:01 am
jak fajnie moj avatar jest w logo naszej gildii :c) Witam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 4:02 am
*siada w fotelu i myśli co zrobić, żeby rozruszać towarzystwo* Może bitwa na śnieżki? Nieee, to już było stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 4:02 am
Lavagetas_heqetai jak fajnie moj avatar jest w logo naszej gildii :c) Witam Hej Pisarz :c)))
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 4:04 am
Miss_Karina Lavagetas_heqetai jak fajnie moj avatar jest w logo naszej gildii :c) Witam Hej Pisarz :c))) witam droga pania z zadartym noskiem ;c)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|