|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 2:38 am
Rei_1988 czesc wszystki m nawet tym co widzą mnie 1 raz Witam Falcone jestem Wierd zrob z niej wampira to juz niebedzie ofiara sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Labudziak CzemuNie Labudziak CzemuNie Labudziak CzemuNie heh, wreście któś mnie zauważył 4laugh hmm.. nowa? my sie chyba nie znamy siema, ja Labudziak jestem ^^ taaak, nowa wink ile ty juz tu jesteś? od 22 pażdziernika razz jak by nie patrzec, tez tu długo nie jestem (od maja..chyba) po moim stroju tego nie widac.. rzadko bywam zobacz na mój strój biggrin eheh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Labudziak Rei_1988 czesc wszystki m nawet tym co widzĦ#8230; mnie 1 raz to chyba ja ^^ kurcze.. ile nowych :XP cześć , rei jestem biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 2:39 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rei_1988 czesc wszystki m nawet tym co widzą mnie 1 raz siemasz, cllef jestem 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
_cleef_ Falcone no to moze jeszcze sekunde zostane sweatdrop wszystko taniutkie !
labcoat po 35-40 tysiecyOh tak waktycznie taniutkie tylko nie dla tych co maja 800 golda crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Rei_1988 czesc wszystki m nawet tym co widzą mnie 1 raz Witam Falcone jestem Wierd zrob z niej wampira to juz niebedzie ofiara sweatdrop przecierz myśmy sie juz widzieli , chyba wczoraj biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
_cleef_ Falcone no to moze jeszcze sekunde zostane sweatdrop wszystko taniutkie !
labcoat po 35-40 tysiecymoowisz ze TANIE??!! dla mnie i parudziesiat osoob cholernie drogie!!! crying gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 2:40 am
CzemuNie zobacz na mój strój biggrin eheh po stroju właśnie hmm.. zorjętowałem sie, że jesteś nowa ^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 2:40 am
CzemuNie [ zobacz na mój strój biggrin eheh SKRACAC CYTATY BO KUKUS TU WPADNIE I DA WAM KOPA scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 2:41 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 2:42 am
Miss_Karina _cleef_ Falcone no to moze jeszcze sekunde zostane sweatdrop wszystko taniutkie !
labcoat po 35-40 tysiecymoowisz ze TANIE??!! dla mnie i parudziesiat osoob cholernie drogie!!! crying gonk dla mnie taniutkie ! bym sam kupil, ale mam zomie i ludzki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[quote="Miss_Karina"
labcoat po 35-40 tysiecymoowisz ze TANIE??!! dla mnie i parudziesiat osoob cholernie drogie!!! crying gonk
no właśnie biggrin Ja nie mam pojęcia jak Cleef tyle zarabia ! razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
wired_Yuki CzemuNie [ zobacz na mój strój biggrin eheh SKRACAC CYTATY BO KUKUS TU WPADNIE I DA WAM KOPA scream ty sie gówniarzu nie mądruj xd sama jesteś na czarnej liście biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|