|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 2:23 am
nic...poprostu nie chcialem sie odrazu nad toba znecac bo jestes moj kumpel ale jak chcesz moge zmienic zdanie twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 2:23 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 2:24 am
wired_Yuki Labudziak wired_Yuki sam jeste ś żałosny stare *wali go w tył głowy* za bardzo was pobudza fantazja stare i ty sie dziwisz w czym sie zmieniłes stare w czym? w tym, że juz powoli przestaje robić z siebie idote? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 2:25 am
Falcone nic...poprostu nie chcialem sie odrazu nad toba znecac bo jestes moj kumpel ale jak chcesz moge zmienic zdanie twisted tylko byście sie nademna znęcali stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 2:26 am
Labudziak w czym? w tym, że juz powoli przestaje robić z siebie idote? stare Fantazja jest wspaniala jak sie jej pozbedziesz staniesz sie zwyklym szarym czlowiekiem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 2:26 am
Labudziak w czym? w tym, że juz powoli przestaje robić z siebie idote? stare nie poprostu niekumasz stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 2:27 am
Falcone Labudziak w czym? w tym, że juz powoli przestaje robić z siebie idote? stare Fantazja jest wspaniala jak sie jej pozbedziesz staniesz sie zwyklym szarym czlowiekiem zgadzam sie , dgyby nie ona to bym juz zeswirowała i zdechla , a tak , niejest az tak zlie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
wired_Yuki Labudziak w czym? w tym, że juz powoli przestaje robić z siebie idote? stare nie poprostu niekumasz stare kumam? ja nie żaba stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 2:28 am
Falcone Labudziak Falcone nic...poprostu nie chcialem sie odrazu nad toba znecac bo jestes moj kumpel ale jak chcesz moge zmienic zdanie twisted tylko byŦ#8250;cie sie nademna znĦ#8482;cali stare dlatego dostales ostrzezenie whee Czesc CzemuNie biggrin heh, wreście któś mnie zauważył 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 2:29 am
Falcone Labudziak w czym? w tym, że juz powoli przestaje robić z siebie idote? stare Fantazja jest wspaniala jak sie jej pozbedziesz staniesz sie zwyklym szarym czlowiekiem heh.. ale fantazją sie nie najem, nie zarobie na tym ^^' więc po co mi ona? jak bym potrafił pisać-rysować czy spiewac, to bym z fantazji dał rade żyć.. bo bym umiał ja przedstawić swiatu, atak? to co ja moge
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 2:29 am
Labudziak wired_Yuki Labudziak w czym? w tym, że juz powoli przestaje robić z siebie idote? stare nie poprostu niekumasz stare kumam? ja nie żaba stare pie*dolca mozna z tobą dostać xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 2:30 am
CzemuNie heh, wreście któś mnie zauważył 4laugh hmm.. nowa? my sie chyba nie znamy siema, ja Labudziak jestem ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 2:31 am
wired_Yuki Labudziak wired_Yuki Labudziak w czym? w tym, że juz powoli przestaje robić z siebie idote? stare nie poprostu niekumasz stare kumam? ja nie żaba stare pie*dolca mozna z tobą dostać xp czemu ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 2:31 am
Labudziak CzemuNie heh, wreście któś mnie zauważył 4laugh hmm.. nowa? my sie chyba nie znamy siema, ja Labudziak jestem ^^ taaak, nowa wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|