|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 2:08 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 2:08 am
Siema! wpadłem bo tu tylko da sie gadać z wired i z faconem (sępom na gg sie nie chce)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 2:09 am
hehe , a ja niemam jeszcze matury , dopiero za 2.5 roku biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 2:09 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 2:10 am
Labudziak Siema! wpadłem bo tu tylko da sie gadać z wired i z faconem (sępom na gg sie nie chce) kto tu jest niby sąpem stare * rzuca sie na niego i przewraca * joł Ave smiertelniku , *wbija swe kiełki w jego szyje *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 2:11 am
Labudziak Siema! wpadłem bo tu tylko da sie gadać z wired i z faconem (sępom na gg sie nie chce) Falconem stressed pisac nie umiesz xd ........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 2:12 am
wired_Yuki Falcone wired_Yuki wywlok666 *sŦ#8218;odki uŦ#8250;mieszek* nie ma za cio .. czĦ#8482;stuj siĦ#8482; kiedy chcesz *patrzy duzymi niewinnymi oczkami * * wtula sie w bniego * czemu niema wiecej takich gosci tutaj jak ty , takich miŦ#8218;ych 3nodding whee redface bo to nie gosciu tylko gosciowa sweatdrop ja wiem , bo faceci tacy mili nie są 3nodding są są XDDDD niestey to gatunek na wymarciu mocno chroniony ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 2:12 am
Falcone Labudziak Siema! wpadłem bo tu tylko da sie gadać z wired i z faconem (sępom na gg sie nie chce) Falconem stressed pisac nie umiesz xd ........ to była specjalna zmiana biggrin ^^ *ucieka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 2:14 am
Labudziak wired_Yuki Labudziak Siema! wpadłem bo tu tylko da sie gadać z wired i z faconem (sępom na gg sie nie chce) kto tu jest niby sąpem stare * rzuca sie na niego i przewraca * joł Ave smiertelniku , *wbija swe kiełki w jego szyje * nudzi ci sie? *zdejmuje ją z siebie, i tamuje krew z szyji ..* *przeze jego łapke i zaczyna zlizywac krew * głodny wampir jest bezuzyteczny biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wywlok666 są są XDDDD niestey to gatunek na wymarciu mocno chroniony ... Ja jestem mily.......... ale zeby krew oddawac wygladnialym wampirzycom to przesada
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
wired_Yuki Labudziak wired_Yuki Labudziak Siema! wpadłem bo tu tylko da sie gadać z wired i z faconem (sępom na gg sie nie chce) kto tu jest niby sąpem stare * rzuca sie na niego i przewraca * joł Ave smiertelniku , *wbija swe kiełki w jego szyje * nudzi ci sie? *zdejmuje ją z siebie, i tamuje krew z szyji ..* *przeze jego łapke i zaczyna zlizywac krew * głodny wampir jest bezuzyteczny biggrin żałosne stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 2:15 am
wywlok666 są są XDDDD niestey to gatunek na wymarciu mocno chroniony ... no tak fakt biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|