|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 1:53 am
Wampiryzm kwitnie jak widzę 3nodding ..ktoś chce trochę nadprogramowej krwi xd ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 1:54 am
wywlok666 wired_Yuki wywlok666 częśtuj się pjestem w wersji kobiecej razz mart nie jest taki hojny XDDD *wbija swoje kiełki w szyję wywloka666 , zaczyna chłepptac krew * mmmmmmm , pyszna , mało mętna slodka krew * głaszcze lekko omdlało łapką po wlosach * zawsze do uslug ... *mmmmmm* jestes taki słodki i milutki , niewypije ci jej za duzo bo jestes za fajny * bierze jeszcze tylko łyczek , poczym daje całusa w usteczka * dziekuhjje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 1:57 am
zagapic sie na minutke a tu odrazu 3 strony wiecej sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 1:59 am
Falcone zagapic sie na minutke a tu odrazu 3 strony wiecej sweatdrop Ave *woła przytulona do wywloka ktory teraz jest słaby po oddaniu częsci krwi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 1:59 am
wired_Yuki wywlok666 wired_Yuki wywlok666 częśtuj się pjestem w wersji kobiecej razz mart nie jest taki hojny XDDD *wbija swoje kiełki w szyję wywloka666 , zaczyna chłepptac krew * mmmmmmm , pyszna , mało mętna slodka krew * głaszcze lekko omdlało łapką po wlosach * zawsze do uslug ... *mmmmmm* jestes taki słodki i milutki , niewypije ci jej za duzo bo jestes za fajny * bierze jeszcze tylko łyczek , poczym daje całusa w usteczka * dziekuhjje *słodki uśmieszek* nie ma za cio .. częstuj się kiedy chcesz *patrzy duzymi niewinnymi oczkami *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 2:00 am
Yumehayla Wampiryzm kwitnie jak widzę 3nodding ..ktoś chce trochę nadprogramowej krwi xd ? ja dziekuje, nie jestem wampirem xd jestem demonem lubujacym sie w normalnych dla ludzi zarciach xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 2:01 am
wywlok666 *słodki uśmieszek* nie ma za cio .. częstuj się kiedy chcesz *patrzy duzymi niewinnymi oczkami * * wtula sie w bniego * czemu niema wiecej takich gosci tutaj jak ty , takich miłych 3nodding whee redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 2:02 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 2:03 am
wired_Yuki wywlok666 *słodki uśmieszek* nie ma za cio .. częstuj się kiedy chcesz *patrzy duzymi niewinnymi oczkami * * wtula sie w bniego * czemu niema wiecej takich gosci tutaj jak ty , takich miłych 3nodding whee redface nie mam pojęcia .. pewnie dlatwgo że to co cenne jest rzadkie razz razz *jaka ja skromna i w ogóle razz *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 2:04 am
wywlok666 a ja jestem ciekawa czy mrat mnie zabije za kupno tej saitki kt261; teraz nosi czerwonowłosy dawca krwi ..... XDDDDDDDDDD pewnie tak .. ech .. >.< nie chce ktoś może mnie adoptować ipomciec z domu ? ,mała jestem .. ruda .. umiem gotować razz .. słucham pożadnej muzyki .. tania w uzyciu i w og..... xd xd xd xd Niestety moją szafę zajmują teraz śmieci i odkurzacz...ale jak chcesz to mogę cię zampnąć pod zlewem 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 2:04 am
a tak wogle co u was ludzie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 2:05 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 2:06 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 2:07 am
Falcone wired_Yuki wywlok666 *sŦ#8218;odki uŦ#8250;mieszek* nie ma za cio .. czĦ#8482;stuj siĦ#8482; kiedy chcesz *patrzy duzymi niewinnymi oczkami * * wtula sie w bniego * czemu niema wiecej takich gosci tutaj jak ty , takich miŦ#8218;ych 3nodding whee redface bo to nie gosciu tylko gosciowa sweatdrop ja wiem , bo faceci tacy mili nie są 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 2:07 am
wywlok666 wired_Yuki a tak wogle co u was ludzie? w tle leci jakiś Bauhaus ... pod ręką cos do zjedzenia .. matury pr za mną ... zyć nie umierać XDDDDDDDDDDDDD do tego niedługo już koncercik fajny w warszawce ... co chcieć więcej od życia ? razz razz razz O.o jak poszla matura proobna? blaugh whee (ja na studiach ^^")
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|