|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 1:41 am
co tam u was smiertelniki , niech bedzie pochwalony set bo jajam jest setyta , wampir głodny , słysze wasze tetn , mozna kogos ugryść?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 1:42 am
Miss_Karina i to nie sukienka ale spodniczka i bluza whee EDIT. kupilam ja dawno temu i nie pamietam w ktorym sklepie xp ale chyba w Durem znajdziesz whee u Moiry niemniej bardzo łądny komplecik .. gdyby nie to ze moj brat uparł się na pozostawienie wywloka facetem .. ech ... >.< szkda że faceci nie mogą nosić damskich rzeczy XDDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 1:42 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 1:43 am
wywlok666 Miss_Karina i to nie sukienka ale spodniczka i bluza whee EDIT. kupilam ja dawno temu i nie pamietam w ktorym sklepie xp ale chyba w Durem znajdziesz whee u Moiry niemniej bardzo łądny komplecik .. gdyby nie to ze moj brat uparł się na pozostawienie wywloka facetem .. ech ... >.< szkda że faceci nie mogą nosić damskich rzeczy XDDDDD mam jednego avatarka kobiecego, jak chcesz moge ci ja uodstepnic tylko musze poczekac na maila aktywacyjnego >.<" to juz ciagnie sie jakis tydzien, dwa >.<' wlasnie whee i dziekuje za komplement 4laugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wired_Yuki co tam u was smiertelniki , niech bedzie pochwalony set bo jajam jest setyta , wampir głodny , słysze wasze tetn , mozna kogos ugryść? co wolisz ? szyję czy ramię ? *nadstawia uczynnie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Yumehayla wywlok666 Yumehayla Oki^^ Pewnie jeszcze trochę się poobijam, a potem wdzieję jakieś przyzwoite ubranko i wyruszę w tą przerażającą podróż kilka domów dalej by cię nawiedzić z kompletem kredek xd ja mam iść do ciebie może ? razz Nie, ja p#281;...i mamusiu...możesz m#263; do mnie jak do dziewczynki jak jesteśmy sami...ale nie przy ludziach gonk hahaha xd xd lol no jasne wink kiedys zrobimy spotkanie Gaiowiczoow i wtedy odkryjemy tajemnice Yume blaugh whee Haha, jeszcze zobaczymy ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 1:45 am
Yumehayla Miss_Karina Yumehayla wywlok666 Yumehayla Oki^^ Pewnie jeszcze trochę się poobijam, a potem wdzieję jakieś przyzwoite ubranko i wyruszę w tą przerażającą podróż kilka domów dalej by cię nawiedzić z kompletem kredek xd ja mam iść do ciebie może ? razz Nie, ja p#281;...i mamusiu...możesz m#263; do mnie jak do dziewczynki jak jesteśmy sami...ale nie przy ludziach gonk hahaha xd xd lol no jasne wink kiedys zrobimy spotkanie Gaiowiczoow i wtedy odkryjemy tajemnice Yume blaugh whee Haha, jeszcze zobaczymy ninja czmu nie razz chętnie biggrin biggrin biggrin biggrin może przy oklazjiw tedy wyjdzie najaw jak wrobiła mnie Yume i Lethiel w bycie matką tej ostatniej razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 1:45 am
wywlok666 wired_Yuki co tam u was smiertelniki , niech bedzie pochwalony set bo jajam jest setyta , wampir głodny , słysze wasze tetn , mozna kogos ugryść? co wolisz ? szyję czy ramię ? *nadstawia uczynnie* szyję * mmmmmmmm * :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 1:46 am
wired_Yuki wywlok666 co wolisz ? szyję czy ramię ? *nadstawia uczynnie* szyję * mmmmmmmm * :] można ugryść?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 1:46 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 1:48 am
...mamusiu...nie rób mi wstydu crying ...to że czasem zaklładam spódnicę jeszcze nie znaczy że jestem dziewczyną crying ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
wywlok666 częśtuj się pjestem w wersji kobiecej razz mart nie jest taki hojny XDDD *wbija swoje kiełki w szyję wywloka666 , zaczyna chłepptac krew * mmmmmmm , pyszna , mało mętna slodka krew
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yumehayla ...mamusiu...nie rób mi wstydu crying ...to że czasem zaklładam spódnicę jeszcze nie znaczy że jestem dziewczyną crying ... oczywiście że nie .. *głaszcze po głowce * więcej się nie przejęzycze ... razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 1:49 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 1:52 am
wired_Yuki wywlok666 częśtuj się pjestem w wersji kobiecej razz mart nie jest taki hojny XDDD *wbija swoje kiełki w szyję wywloka666 , zaczyna chłepptac krew * mmmmmmm , pyszna , mało mętna slodka krew * głaszcze lekko omdlało łapką po wlosach * zawsze do uslug ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|