Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 5504 5505 5506 5507 5508 5509 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Yumehayla

PostPosted: Sun Dec 05, 2004 1:22 am

wywlok666

rzecz jest następująca .. dziecko moje -a mianowicie Yume namawia mnie od dłuzszego czasu do namalowania mu rysunku ..
namalowałam nawet 2 razz * zwraca sie do Yume*

zaś Patryk razz niestety zdjęcia nie mam .. ale to ciasto z polewą czekoladową i bita śmietaną wyglądało na nim bossssko XDDD

Dwa eek ?! *atak przytulasem 4laugh !!!*

...chcę zobaczyć tatusia w cieście sad ...
PostPosted: Sun Dec 05, 2004 1:26 am

Yumehayla
wywlok666

rzecz jest następująca .. dziecko moje -a mianowicie Yume namawia mnie od dłuzszego czasu do namalowania mu rysunku ..

zaś Patryk razz niestety zdjęcia nie mam .. ale to ciasto z polewą czekoladową i bita śmietaną wyglądało na nim bossssko XDDD

hihi .. na razie pewnie długo to nie bedzie mozliwe bo sie z nim pokłociłam .. oczywiscie o mego P..... >.<
ale nevermind ....

a co do rysunków .. dwa .. ale że nie mam kredków to ich nie mogę pomalowac .. jak chcesz wpadnij do mnei dzisiaj na chwilkę z kredkami razz to pomaluje i ci dam je razz

wywlok666

Miss_Karina

PostPosted: Sun Dec 05, 2004 1:26 am

siemasz szkraby whee 4laugh widze ze was malo a pora troche wczesna xd xd
PostPosted: Sun Dec 05, 2004 1:30 am

wywlok666
Yumehayla
wywlok666

hihi .. na razie pewnie długo to nie bedzie mozliwe bo sie z nim pokłociłam .. oczywiscie o mego P..... >.<
ale nevermind ....

a co do rysunków .. dwa .. ale że nie mam kredków to ich nie mogę pomalowac .. jak chcesz wpadnij do mnei dzisiaj na chwilkę z kredkami razz to pomaluje i ci dam je razz

Spróbuję, choć głowy nie dam gonk ...ale tam, 10 minut spacerkiem, co to dla mnie XD...
Cały dzień jesteś w domu?

Yumehayla

wywlok666

PostPosted: Sun Dec 05, 2004 1:30 am

Miss_Karina

witaj *podchodzi z szerokim uśmiechem aby dokonać prezentacji *
wywłok gdy jest mój brat w okolicy .. obecnie Filipina smile
PostPosted: Sun Dec 05, 2004 1:32 am

[ Message temporarily off-line ]

wywlok666

Miss_Karina

PostPosted: Sun Dec 05, 2004 1:33 am

wywlok666
Miss_Karina

milo mi ciebie poznac whee

wiecie ze oszaleli z cena envelopikoow? crying (czyt. liscikoow) ich maxymalna cena to czasem 10 k!!! crying a minimalna cos kolo 4,6 k sweatdrop
PostPosted: Sun Dec 05, 2004 1:34 am

Miss_Karina
wywlok666
Miss_Karina

milo mi ciebie poznac whee

mi również smile
gdzie kupiłaś tą sukieneczke ? bardzo mi się podoba razz

wywlok666

Yumehayla

PostPosted: Sun Dec 05, 2004 1:35 am

wywlok666
Yumehayla
wywlok666
Yumehayla
wywlok666

ale nevermind ....

Spróbuję, choć głowy nie dam gonk ...ale tam, 10 minut spacerkiem, co to dla mnie XD...
Cały dzień jesteś w domu?

dzisiaj jest dzień lenienia się razz
więc cały dzień turlam się po domu i udaje że wcale mnie tutaj nei ma .. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
i że pojechalam daleko dgzieś ... razz bo nie chciało mi się iść dzisiaj na zanda impreze .. teoretycznie to juz wcozraj tez mi sie nie chcialo i ukrywalam sie razz
no nic .. jesli bedziesz szłą to m󷠬ub wyślij mi sygnała na koma

Oki^^
Pewnie jeszcze trochę się poobijam, a potem wdzieję jakieś przyzwoite ubranko i wyruszę w tą przerażającą podróż kilka domów dalej by cię nawiedzić z kompletem kredek xd
PostPosted: Sun Dec 05, 2004 1:36 am

wywlok666

dzisiaj jest dzień lenienia się razz
więc cały dzień turlam się po domu i udaje że wcale mnie tutaj nei ma .. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
i że pojechalam daleko dgzieś ... razz bo nie chciało mi się iść dzisiaj na zanda impreze .. teoretycznie to juz wcozraj tez mi sie nie chcialo i ukrywalam sie razz
no nic .. jesli bedziesz szłą to m󷠬ub wyślij mi sygnała na koma
O.o szłA?! hmmm... to nie wiem w koncu czy Yume jesrt facetem czy babką!!! gonk sweatdrop whee

i to nie sukienka ale spodniczka i bluza whee

EDIT. kupilam ja dawno temu i nie pamietam w ktorym sklepie xp ale chyba w Durem znajdziesz whee u Moiry

Miss_Karina

wywlok666

PostPosted: Sun Dec 05, 2004 1:36 am

Quote:

Oki^^
Pewnie jeszcze trochę się poobijam, a potem wdzieję jakieś przyzwoite ubranko i wyruszę w tą przerażającą podróż kilka domów dalej by cię nawiedzić z kompletem kredek xd

ja mam iść do ciebie może ? razz
PostPosted: Sun Dec 05, 2004 1:37 am

wywlok666

ja mam iść do ciebie może ? razz
PLZ!! skracaj wypowiedzi!!! bo na czarna liste sie dostaniesz i bana dostaniesz gonk

Miss_Karina

Ita Lockheart

PostPosted: Sun Dec 05, 2004 1:37 am

ave wszystkim
PostPosted: Sun Dec 05, 2004 1:40 am

wired_Yuki
ave wszystkim

salve razz

wywlok666

Yumehayla

PostPosted: Sun Dec 05, 2004 1:41 am

[ Message temporarily off-line ]
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 5504 5505 5506 5507 5508 5509 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games