|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 1:22 am
wywlok666 rzecz jest następująca .. dziecko moje -a mianowicie Yume namawia mnie od dłuzszego czasu do namalowania mu rysunku .. namalowałam nawet 2 razz * zwraca sie do Yume* zaś Patryk razz niestety zdjęcia nie mam .. ale to ciasto z polewą czekoladową i bita śmietaną wyglądało na nim bossssko XDDD Dwa eek ?! *atak przytulasem 4laugh !!!* ...chcę zobaczyć tatusia w cieście sad ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 1:26 am
Yumehayla wywlok666 rzecz jest następująca .. dziecko moje -a mianowicie Yume namawia mnie od dłuzszego czasu do namalowania mu rysunku .. namalowałam nawet 2 razz * zwraca sie do Yume* zaś Patryk razz niestety zdjęcia nie mam .. ale to ciasto z polewą czekoladową i bita śmietaną wyglądało na nim bossssko XDDD Dwa eek ?! *atak przytulasem 4laugh !!!* ...chcę zobaczyć tatusia w cieście sad ... hihi .. na razie pewnie długo to nie bedzie mozliwe bo sie z nim pokłociłam .. oczywiscie o mego P..... >.< ale nevermind .... a co do rysunków .. dwa .. ale że nie mam kredków to ich nie mogę pomalowac .. jak chcesz wpadnij do mnei dzisiaj na chwilkę z kredkami razz to pomaluje i ci dam je razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 1:26 am
siemasz szkraby whee 4laugh widze ze was malo a pora troche wczesna xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 1:30 am
wywlok666 Yumehayla wywlok666 rzecz jest następująca .. dziecko moje -a mianowicie Yume namawia mnie od dłuzszego czasu do namalowania mu rysunku .. namalowałam nawet 2 razz * zwraca sie do Yume* zaś Patryk razz niestety zdjęcia nie mam .. ale to ciasto z polewą czekoladową i bita śmietaną wyglądało na nim bossssko XDDD Dwa eek ?! *atak przytulasem 4laugh !!!* ...chcę zobaczyć tatusia w cieście sad ... hihi .. na razie pewnie długo to nie bedzie mozliwe bo sie z nim pokłociłam .. oczywiscie o mego P..... >.< ale nevermind .... a co do rysunków .. dwa .. ale że nie mam kredków to ich nie mogę pomalowac .. jak chcesz wpadnij do mnei dzisiaj na chwilkę z kredkami razz to pomaluje i ci dam je razz Spróbuję, choć głowy nie dam gonk ...ale tam, 10 minut spacerkiem, co to dla mnie XD... Cały dzień jesteś w domu?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 1:30 am
Miss_Karina siemasz szkraby whee 4laugh widze ze was malo a pora troche wczesna xd xd witaj *podchodzi z szerokim uśmiechem aby dokonać prezentacji * wywłok gdy jest mój brat w okolicy .. obecnie Filipina smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 1:32 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 1:33 am
wywlok666 Miss_Karina siemasz szkraby whee 4laugh widze ze was malo a pora troche wczesna xd xd witaj *podchodzi z szerokim uśmiechem aby dokonać prezentacji * wywłok gdy jest mój brat w okolicy .. obecnie Filipina smile milo mi ciebie poznac whee wiecie ze oszaleli z cena envelopikoow? crying (czyt. liscikoow) ich maxymalna cena to czasem 10 k!!! crying a minimalna cos kolo 4,6 k sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 1:34 am
Miss_Karina wywlok666 Miss_Karina siemasz szkraby whee 4laugh widze ze was malo a pora troche wczesna xd xd witaj *podchodzi z szerokim uśmiechem aby dokonać prezentacji * wywłok gdy jest mój brat w okolicy .. obecnie Filipina smile milo mi ciebie poznac whee mi również smile gdzie kupiłaś tą sukieneczke ? bardzo mi się podoba razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 1:35 am
wywlok666 Yumehayla wywlok666 Yumehayla wywlok666 rzecz jest następująca .. dziecko moje -a mianowicie Yume namawia mnie od dłuzszego czasu do namalowania mu rysunku .. namalowałam nawet 2 razz * zwraca sie do Yume* zaś Patryk razz niestety zdjęcia nie mam .. ale to ciasto z polewą czekoladową i bita śmietaną wyglądało na nim bossssko XDDD Dwa eek ?! *atak przytulasem 4laugh !!!* ...chcę zobaczyć tatusia w cieście sad ... hihi .. na razie pewnie długo to nie bedzie mozliwe bo sie z nim pokłociłam .. oczywiscie o mego P..... >.< ale nevermind .... a co do rysunków .. dwa .. ale że nie mam kredków to ich nie mogę pomalowac .. jak chcesz wpadnij do mnei dzisiaj na chwilkę z kredkami razz to pomaluje i ci dam je razz Spróbuję, choć głowy nie dam gonk ...ale tam, 10 minut spacerkiem, co to dla mnie XD... Cały dzień jesteś w domu? dzisiaj jest dzień lenienia się razz więc cały dzień turlam się po domu i udaje że wcale mnie tutaj nei ma .. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD i że pojechalam daleko dgzieś ... razz bo nie chciało mi się iść dzisiaj na zanda impreze .. teoretycznie to juz wcozraj tez mi sie nie chcialo i ukrywalam sie razz no nic .. jesli bedziesz szłą to mub wyślij mi sygnała na koma Oki^^ Pewnie jeszcze trochę się poobijam, a potem wdzieję jakieś przyzwoite ubranko i wyruszę w tą przerażającą podróż kilka domów dalej by cię nawiedzić z kompletem kredek xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 1:36 am
wywlok666 dzisiaj jest dzień lenienia się razz więc cały dzień turlam się po domu i udaje że wcale mnie tutaj nei ma .. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD i że pojechalam daleko dgzieś ... razz bo nie chciało mi się iść dzisiaj na zanda impreze .. teoretycznie to juz wcozraj tez mi sie nie chcialo i ukrywalam sie razz no nic .. jesli bedziesz szłą to mub wyślij mi sygnała na koma O.o szłA?! hmmm... to nie wiem w koncu czy Yume jesrt facetem czy babką!!! gonk sweatdrop whee i to nie sukienka ale spodniczka i bluza whee EDIT. kupilam ja dawno temu i nie pamietam w ktorym sklepie xp ale chyba w Durem znajdziesz whee u Moiry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 1:36 am
Quote: Oki^^ Pewnie jeszcze trochę się poobijam, a potem wdzieję jakieś przyzwoite ubranko i wyruszę w tą przerażającą podróż kilka domów dalej by cię nawiedzić z kompletem kredek xd ja mam iść do ciebie może ? razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 1:37 am
wywlok666 ja mam iść do ciebie może ? razz PLZ!! skracaj wypowiedzi!!! bo na czarna liste sie dostaniesz i bana dostaniesz gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|