Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 5501 5502 5503 5504 5505 5506 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

HeeroX

PostPosted: Sat Dec 04, 2004 4:12 pm

Kukus
Hee-chanX
*smutnieje* ledwo co wrocilem i juz znowu.... ehh.... Kukus.... *spoglada na niego* ani slowa Melani nie chce zeby znow wstawiala sie za mnie zebys mnie z listy wykasowal, nie chce jej martwic
ty lepiej uważaj na swoje reakcje, gnojku, bo mi też powoli działasz na nerwy... i myśl co robisz... to że jesteś ulubieńcem wielu osób na Gildii nie znaczy, że regulamin cię nie dotyczy... a jak nie chcesz by sobie z ciebie żartowano naucz się grzeczniej o to prosić... wtedy też bym zrozumiał i nie byłoby dla ciebie konsekwencji...

a to czy jesteś gejem, lesbą czy transsexualistą to mnie nie obchodzi, więc mi tu też nie wyciągaj żadnych textów o prześladowaniu mniejszości sexualnych
te reakcje mam po ojcu osobie ktorej nie darze szacunkiem, caly czas staje sie coraz bardziej jak on
PostPosted: Sat Dec 04, 2004 4:13 pm

hmmm a jak sprawdzić czy jestem dodoana do MEMBERSlisty? no bo mi szwankuje memberslist gildii ... sweatdrop tak samo jak ryby stare też nie działją... gaia sie psuje nah nah *kwaśny wyraz twarzy* gonk

M-Teen

Kukus

PostPosted: Sat Dec 04, 2004 4:15 pm

Hee-chanX
te reakcje mam po ojcu osobie ktorej nie darze szacunkiem, caly czas staje sie coraz bardziej jak on
nie obchodzi mnie kogo za to winisz, hamuj... bo ja nie jestem Polski Czerwony Krzyż czy innym Caritas...
PostPosted: Sat Dec 04, 2004 4:16 pm

[ Message temporarily off-line ]

M-Teen

HeeroX

PostPosted: Sat Dec 04, 2004 4:17 pm

M-Teen
hmmm a jak sprawdzić czy jestem dodoana do MEMBERSlisty? no bo mi szwankuje memberslist gildii ... sweatdrop tak samo jak ryby stare też nie działją... gaia sie psuje nah nah *kwaśny wyraz twarzy* gonk
nie przejmuj sie ona czesto tak robi blaugh

Kukus prosze, juz wystarczy, obiecuje ze sie poprawie, nie chce juz cie denerwowac bo to mi naprawde nie sprawia przyjemnosci sad
PostPosted: Sat Dec 04, 2004 4:17 pm

[ Message temporarily off-line ]

Kukus

M-Teen

PostPosted: Sat Dec 04, 2004 4:21 pm

Kukus
M-Teen
ŁO RANY CZY WY NIE MOZECIE SIE NIE KŁӃIĆ!? *łapie sie za głowe,puszcza ja w d󦣳22; i kiwa* W DODTAKU PRZY MNIE!! sweatdrop
wtsydzilibyście się no no no! *bełkocze nah nah*
ja wstydu nie znam... z resztą my się nie kł󣩭y... ja tylko młodego człowieka do pionu stawiam, bo mu się lejce najwyraźniej pomyliły

i tak nie zadowala mnie wasza rekacja... stare jak małe dzieci po prostu!
PostPosted: Sat Dec 04, 2004 4:22 pm

M-Teen
Kukus
M-Teen
ŁO RANY CZY WY NIE MOZECIE SIE NIE KŁӃIĆ!? *łapie sie za głowe,puszcza ja w d󦣳22; i kiwa* W DODTAKU PRZY MNIE!! sweatdrop
ja wstydu nie znam... z resztą my się nie kł󣩭y... ja tylko młodego człowieka do pionu stawiam, bo mu się lejce najwyraźniej pomyliły

redface

HeeroX

Kukus

PostPosted: Sat Dec 04, 2004 4:24 pm

M-Teen
Kukus
M-Teen

jakoś mi nie zależy na tym by cię zadowalać... wybacz... ale wolę trochę starsze dziewczyny... z prokuratorem się zaprzyjaźniać nie chcę
PostPosted: Sat Dec 04, 2004 4:25 pm

Kukus
M-Teen
Kukus
M-Teen

jakoś mi nie zależy na tym by cię zadowalać... wybacz... ale wolę trochę starsze dziewczyny... z prokuratorem się zaprzyjaźniać nie chcę
......... stare M w celu wyjasnienia on ma bardzo specificzne poczucie chumoru

HeeroX

M-Teen

PostPosted: Sat Dec 04, 2004 4:26 pm

Hee-chanX
M-Teen
Kukus
M-Teen

redface

no a co moze nie!? jeden sie sprzecza, drugi uzywa wulgarzymy, potem sie zaczyna, co mnie obchodiz to i tamta *zaczyna krzyczec* mam juz tgeo dosyc!!!!!!!! scream uspokujcie sie albo *wymachuje dlonia* dojdzie do rekoczynow!!! jakbyscie nie mogli zyc w zgodzie wobec drugiego avatara!!!!! albo czlowieka jak kto woli! *opada na kanape* pffffffffffff
sorry poniosło mnie redface
PostPosted: Sat Dec 04, 2004 4:31 pm

Hee-chanX
tak zwane "ZDROWE"... czyli nie użalam się nad sobą i nie obwiniam innych za swoje wady... a po prostu się z tego wszytskiego śmieję

pi.es. prosiłbym cię byś nie tłumaczył mnie przed kimś... sam potrafię sobie poradzić... i to zdecydowanie lepiej... a wręcz czasem nie mam ochoty by coś tłumaczono w moim zachowaniu

Kukus

M-Teen

PostPosted: Sat Dec 04, 2004 4:31 pm

pffff *przeraca oczami* rolleyes nawet by mi nie zależała.. ale ja opisuje sam fakT; to wyglada dosc zabawnie z tym ze... jestem zbulwersowana wasza postawa.. skoro jestem na dosc za młoda powinniscie sami wiedziec jak sie zachowac w takich sytuacjach! *zamyka powoli powieki*
jestem zmeczona.. za chwile ide lulac...
PostPosted: Sat Dec 04, 2004 4:34 pm

Kukus
Hee-chanX
tak zwane "ZDROWE"... czyli nie użalam się nad sobą i nie obwiniam innych za swoje wady... a po prostu się z tego wszytskiego śmieję

pi.es. prosiłbym cię byś nie tłumaczył mnie przed kimś... sam potrafię sobie poradzić... i to zdecydowanie lepiej... a wręcz czasem nie mam ochoty by coś tłumaczono w moim zachowaniu
wcale nie chcialem ci dopiec ehhh
dobranoc M milych snow

HeeroX

Kukus

PostPosted: Sat Dec 04, 2004 4:34 pm

M-Teen
pffff *przeraca oczami* rolleyes nawet by mi nie zależała.. ale ja opisuje sam fakT; to wyglada dosc zabawnie z tym ze... jestem zbulwersowana wasza postawa.. skoro jestem na dosc za młoda powinniscie sami wiedziec jak sie zachowac w takich sytuacjach! *zamyka powoli powieki*
jestem zmeczona.. za chwile ide lulac...
a kto powiedział, że nie wiemy? zapominasz wziąć pod uwagę kwestię woli
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 5501 5502 5503 5504 5505 5506 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games