|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 3:52 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 3:52 pm
Kukus Hee-chanX M-Teen Hee-chanX *wchodzi* dobry wieczor wszystkim, widze ze jeszcze ktos tu jest 3nodding witam *podaj reke* jestem tu od dzisisaj na gildii ekhemm.. M-Teen tak nieofcjalnie to Marta z Katowic naha nah ^^ milo cie poznac Heero X *usmiecha sie* od dzisiaj w nowej postaci blaugh eksperymentuje troche i sie tak niefortunie zmienilem xp blaugh zawsze miałem cię za odmieńca... ale tw�j transsexualizm mnie upewnił w tym poglądzie... ogarnij się, waćpan/pani/cokolwiek no dzieki tej stare ty zawsze byles do mnie uprzedzony, nie dasz sie nawet powyglupiac czy pobawic ehh *siada smutny w kacie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 3:54 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 3:55 pm
M-Teen Hee-chanX M-Teen Hee-chanX *wchodzi* dobry wieczor wszystkim, widze ze jeszcze ktos tu jest 3nodding witam *podaj reke* jestem tu od dzisisaj na gildii ekhemm.. M-Teen tak nieofcjalnie to Marta z Katowic naha nah ^^ milo cie poznac Heero X *usmiecha sie* od dzisiaj w nowej postaci blaugh eksperymentuje troche i sie tak niefortunie zmienilem xp blaugh hehe *mierzy wzrokiem spoglada znad okular�* wieć ty to..... ON??? sweatdrop nieźle.. lisi demon do uslog *klania sie* ogolem zwariowany lis, niedawno spodkalem kolege na PB mansion ktory tez zmienil plec swojej postaci pomyslalem ze ja tez sproboje czemu nie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 3:57 pm
Hee-chanX no dzieki tej stare ty zawsze byles do mnie uprzedzony, nie dasz sie nawet powyglupiac czy pobawic ehh *siada smutny w kacie* ło dżizas... a ty myślisz, że ja to co właśnie robię? właśnie dowcipkóję... nie bądź taki delikates... drażnią mnie "przegięte"... a ty się jak takowa zachowałeś właśnie... trochę więcej poczucia humoru względem siebie... czemu transsexualiści i geje nie potrafią się z siebie śmiać? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 3:57 pm
nah, nah ^^
kukus co z moim dodaniem do gildii? sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 3:58 pm
M-Teen nah, nah ^^ kukus co z moim dodaniem do gildii? sad a zgłosiłaś się ponownie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 3:59 pm
Kukus Hee-chanX no dzieki tej stare ty zawsze byles do mnie uprzedzony, nie dasz sie nawet powyglupiac czy pobawic ehh *siada smutny w kacie* ło dżizas... a ty myślisz, że ja to co właśnie robię? właśnie dowcipkóję... nie bądź taki delikates... drażnią mnie "przegięte"... a ty się jak takowa zachowałeś właśnie... trochę więcej poczucia humoru względem siebie... czemu transsexualiści i geje nie potrafią się z siebie śmiać? xp z jednego powodu --- > BO JA NIE JESTEM KURWA TRANS ANI GEJEM !!!!! scream JA SIE TYLKO BAWIE WKURWIASZ MNIE JUZ OD JAKIEGOS CZASU Z TYM KUKUS *wstaje oburzony i idzie do drugiego pokoju*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 4:01 pm
Kukus M-Teen nah, nah ^^ kukus co z moim dodaniem do gildii? sad a zgłosiłaś się ponownie? próbowałam jeszcze 3 razy i pisało, że dopiero co ssię zapisałam stare więc nic się nie robiło...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 4:02 pm
synek... ostrożnie ze słowami... bo nie jesteś w stodole... żartuję sobie tylko
ale skoro sam chcesz to prosze bardzo...
Heerox... ostrzeżenie za język... dziękuję, na listę pan wędruje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 4:03 pm
*smutnieje* ledwo co wrocilem i juz znowu.... ehh.... Kukus.... *spoglada na niego* ani slowa Melani nie chce zeby znow wstawiala sie za mnie zebys mnie z listy wykasowal, nie chce jej martwic
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 4:07 pm
przepraszam M kiepski poczatek znajomosci sad ide spac papatki wam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 4:08 pm
There were one or more errors while processing your request You have already requested to be added to this guild
no i tyle mi pisze gonk cry
nic nie szkodzi ... smile pamietaj ze tak czy siak jesteś JEDYNY W SWOIM RODZAJU nah nah ^^ *klepie po ramieniu* papa bywaj i dobranoc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 4:10 pm
Hee-chanX *smutnieje* ledwo co wrocilem i juz znowu.... ehh.... Kukus.... *spoglada na niego* ani slowa Melani nie chce zeby znow wstawiala sie za mnie zebys mnie z listy wykasowal, nie chce jej martwic ty lepiej uważaj na swoje reakcje, gnojku, bo mi też powoli działasz na nerwy... i myśl co robisz... to że jesteś ulubieńcem wielu osób na Gildii nie znaczy, że regulamin cię nie dotyczy... a jak nie chcesz by sobie z ciebie żartowano naucz się grzeczniej o to prosić... wtedy też bym zrozumiał i nie byłoby dla ciebie konsekwencji... a to czy jesteś gejem, lesbą czy transsexualistą to mnie nie obchodzi, więc mi tu też nie wyciągaj żadnych textów o prześladowaniu mniejszości sexualnych
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 4:11 pm
M-Teen There were one or more errors while processing your request You have already requested to be added to this guild no i tyle mi pisze gonk cry nic nie szkodzi ... smile pamietaj ze tak czy siak jesteś JEDYNY W SWOIM RODZAJU nah nah ^^ *klepie po ramieniu* papa bywaj i dobranoc czyli maszynka cie przepuściła, a mi dała lewy komunikat sweatdrop a sprawdzić też nie mogę, bo mi nie jedzie "lista obecności" gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|