Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 5500 5501 5502 5503 5504 5505 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

M-Teen

PostPosted: Sat Dec 04, 2004 3:52 pm

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Sat Dec 04, 2004 3:52 pm

Kukus
Hee-chanX
M-Teen
Hee-chanX
*wchodzi* dobry wieczor wszystkim, widze ze jeszcze ktos tu jest 3nodding

witam *podaj reke* jestem tu od dzisisaj na gildii ekhemm.. M-Teen tak nieofcjalnie to Marta z Katowic naha nah ^^
milo cie poznac Heero X *usmiecha sie* od dzisiaj w nowej postaci blaugh eksperymentuje troche i sie tak niefortunie zmienilem xp blaugh
zawsze miałem cię za odmieńca... ale tw�j transsexualizm mnie upewnił w tym poglądzie... ogarnij się, waćpan/pani/cokolwiek
no dzieki tej stare ty zawsze byles do mnie uprzedzony, nie dasz sie nawet powyglupiac czy pobawic ehh *siada smutny w kacie*

HeeroX

Kukus

PostPosted: Sat Dec 04, 2004 3:54 pm

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Sat Dec 04, 2004 3:55 pm

M-Teen
Hee-chanX
M-Teen
Hee-chanX
*wchodzi* dobry wieczor wszystkim, widze ze jeszcze ktos tu jest 3nodding

witam *podaj reke* jestem tu od dzisisaj na gildii ekhemm.. M-Teen tak nieofcjalnie to Marta z Katowic naha nah ^^
milo cie poznac Heero X *usmiecha sie* od dzisiaj w nowej postaci blaugh eksperymentuje troche i sie tak niefortunie zmienilem xp blaugh

hehe *mierzy wzrokiem spoglada znad okular�* wieć ty to..... ON??? sweatdrop nieźle..
lisi demon do uslog *klania sie* ogolem zwariowany lis, niedawno spodkalem kolege na PB mansion ktory tez zmienil plec swojej postaci pomyslalem ze ja tez sproboje czemu nie blaugh

HeeroX

Kukus

PostPosted: Sat Dec 04, 2004 3:57 pm

Hee-chanX
no dzieki tej stare ty zawsze byles do mnie uprzedzony, nie dasz sie nawet powyglupiac czy pobawic ehh *siada smutny w kacie*
ło dżizas... a ty myślisz, że ja to co właśnie robię? właśnie dowcipkóję... nie bądź taki delikates... drażnią mnie "przegięte"... a ty się jak takowa zachowałeś właśnie... trochę więcej poczucia humoru względem siebie... czemu transsexualiści i geje nie potrafią się z siebie śmiać? xp
PostPosted: Sat Dec 04, 2004 3:57 pm

nah, nah ^^

kukus co z moim dodaniem do gildii? sad

M-Teen

Kukus

PostPosted: Sat Dec 04, 2004 3:58 pm

M-Teen
nah, nah ^^

a zgłosiłaś się ponownie?
PostPosted: Sat Dec 04, 2004 3:59 pm

Kukus
Hee-chanX
ło dżizas... a ty myślisz, że ja to co właśnie robię? właśnie dowcipkóję... nie bądź taki delikates... drażnią mnie "przegięte"... a ty się jak takowa zachowałeś właśnie... trochę więcej poczucia humoru względem siebie... czemu transsexualiści i geje nie potrafią się z siebie śmiać? xp
z jednego powodu --- > BO JA NIE JESTEM KURWA TRANS ANI GEJEM !!!!! scream JA SIE TYLKO BAWIE WKURWIASZ MNIE JUZ OD JAKIEGOS CZASU Z TYM KUKUS *wstaje oburzony i idzie do drugiego pokoju*

HeeroX

M-Teen

PostPosted: Sat Dec 04, 2004 4:01 pm

Kukus
M-Teen
nah, nah ^^

a zgłosiłaś się ponownie?

próbowałam jeszcze 3 razy i pisało, że dopiero co ssię zapisałam stare więc nic się nie robiło...
PostPosted: Sat Dec 04, 2004 4:02 pm

synek... ostrożnie ze słowami... bo nie jesteś w stodole... żartuję sobie tylko

ale skoro sam chcesz to prosze bardzo...

Heerox... ostrzeżenie za język... dziękuję, na listę pan wędruje

Kukus

HeeroX

PostPosted: Sat Dec 04, 2004 4:03 pm

*smutnieje* ledwo co wrocilem i juz znowu.... ehh.... Kukus.... *spoglada na niego* ani slowa Melani nie chce zeby znow wstawiala sie za mnie zebys mnie z listy wykasowal, nie chce jej martwic
PostPosted: Sat Dec 04, 2004 4:07 pm

przepraszam M kiepski poczatek znajomosci sad ide spac papatki wam

HeeroX

M-Teen

PostPosted: Sat Dec 04, 2004 4:08 pm

There were one or more errors while processing your request

You have already requested to be added to this guild

no i tyle mi pisze gonk cry

nic nie szkodzi ... smile pamietaj ze tak czy siak jesteś JEDYNY W SWOIM RODZAJU nah nah ^^ *klepie po ramieniu* papa bywaj i dobranoc
PostPosted: Sat Dec 04, 2004 4:10 pm

Hee-chanX
*smutnieje* ledwo co wrocilem i juz znowu.... ehh.... Kukus.... *spoglada na niego* ani slowa Melani nie chce zeby znow wstawiala sie za mnie zebys mnie z listy wykasowal, nie chce jej martwic
ty lepiej uważaj na swoje reakcje, gnojku, bo mi też powoli działasz na nerwy... i myśl co robisz... to że jesteś ulubieńcem wielu osób na Gildii nie znaczy, że regulamin cię nie dotyczy... a jak nie chcesz by sobie z ciebie żartowano naucz się grzeczniej o to prosić... wtedy też bym zrozumiał i nie byłoby dla ciebie konsekwencji...

a to czy jesteś gejem, lesbą czy transsexualistą to mnie nie obchodzi, więc mi tu też nie wyciągaj żadnych textów o prześladowaniu mniejszości sexualnych

Kukus

Kukus

PostPosted: Sat Dec 04, 2004 4:11 pm

M-Teen
There were one or more errors while processing your request

You have already requested to be added to this guild

no i tyle mi pisze gonk cry

nic nie szkodzi ... smile pamietaj ze tak czy siak jesteś JEDYNY W SWOIM RODZAJU nah nah ^^ *klepie po ramieniu* papa bywaj i dobranoc
czyli maszynka cie przepuściła, a mi dała lewy komunikat sweatdrop

a sprawdzić też nie mogę, bo mi nie jedzie "lista obecności" gonk
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 5500 5501 5502 5503 5504 5505 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games