Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 5499 5500 5501 5502 5503 5504 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

MissTao
Crew

PostPosted: Sat Dec 04, 2004 2:33 pm

Kukus
MissTao
Kukus
ja nie mam PayMal'a a dotowałem w zeszłym miesiącu xp
nie było problemu... list dostałem

buuhuu... to ja moze poprosze instrukcje step-by-step... xd
1. wpisz wysokość dotacji...
2. wciśnij logo karty kredytowej
3. na następnej stronie potrwierdź wysokość i powinno wejść na stronę przelewu [czego niestety u mnie nie chce robić]

oki doki, tylko ze to sie zgadza tylko na poczatku... powinno sie chyba trafic na taka strone jak na tym obrazku, tak? (znalazlam go w sticky by Arwen) http://img.photobucket.com/albums/v455/ArwenofGaia/Gaia Online/secure_checkout.jpg a ja trafiam na jakies inne cholerstwo...

Aidanna: 1 list = $2.50 = zl - wg aktualnego kursu dolara ^^
PostPosted: Sat Dec 04, 2004 2:35 pm

MissTao
Kukus
MissTao
Kukus
ja nie mam PayMal'a a dotowałem w zeszłym miesiącu xp
nie było problemu... list dostałem

buuhuu... to ja moze poprosze instrukcje step-by-step... xd
1. wpisz wysokość dotacji...
2. wciśnij logo karty kredytowej
3. na następnej stronie potrwierdź wysokość i powinno wejść na stronę przelewu [czego niestety u mnie nie chce robić]

oki doki, tylko ze to sie zgadza tylko na poczatku... powinno sie chyba trafic na taka strone jak na tym obrazku, tak? (znalazlam go w sticky by Arwen) http://img.photobucket.com/albums/v455/ArwenofGaia/Gaia Online/secure_checkout.jpg a ja trafiam na jakies inne cholerstwo...

eek tgo to ja nie pamiętam eek

Kukus

MissTao
Crew

PostPosted: Sat Dec 04, 2004 2:47 pm

Kukus
MissTao

eek tgo to ja nie pamiętam eek

hehe, starosc nie radosc a skleroza nie boli xd w kazdym razie jestem na takiej stronie (obrazek spory, ale chce zeby wszystko bylo widac) miales cos takiego? mnie to wyglada na probe zmuszenia do rejestracji w paypal - ktora i tak sie nie uda, bo na liscie wyboru nie ma Polski...
PostPosted: Sat Dec 04, 2004 3:02 pm

Aidanna
M-Teen
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!! eek eek eek eek eek eek eek nie uwierzycie ale w MISS do pierwszej piętnastki dostała sie .... POLKA!!!!

ŚWIĘTUJMY!!!! mrgreen

*podaje drinka każdemu po kolei z cytruyynka ofc wink *

gadasz... pije drinka... moze wygramu eek

ŁO FAKEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! POLKA DOSTAŁA SIE DO PIERWSZEJ PIĄTKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ŁOOOOOOOOOOOOOOOOŁ

ja mysle osobiscie ze nie wygra ale to, że zaliczyła sie do pierwszej piątki to bardzo dużo ^^ ło faken, faken, faken nah nah *popije drianka z cytrynką* aaaaah ożweźwienie....

M-Teen

M-Teen

PostPosted: Sat Dec 04, 2004 3:10 pm

kurcze - czuje podniecenie *odchyla troche koszulke od szyi* ^^"
PostPosted: Sat Dec 04, 2004 3:23 pm

hejka ludzie co tamu was...troche pozna pora ale moze kogos nadal spotkam w naszej ukochanej gildii

Vykk

MissTao
Crew

PostPosted: Sat Dec 04, 2004 3:26 pm

M-Teen
kurcze - czuje podniecenie *odchyla troche koszulke od szyi* ^^"

a czy te wybory sie juz przypadkiem nie odbyly wczesniej?... xd
PostPosted: Sat Dec 04, 2004 3:33 pm

aaa nie wiem sweatdrop nic mnie to juz nie obchodiz... kurde Peruwianka wygrała wcale nie była jakaś tam ładna... xp aaaa szkoda ze TRINIDAD I TOBAGO nie wygrało! sad dziewczyna była bardzo ładna!!!

M-Teen

Kukus

PostPosted: Sat Dec 04, 2004 3:37 pm

M-Teen
aaa nie wiem sweatdrop nic mnie to juz nie obchodiz... kurde Peruwianka wygrała wcale nie była jakaś tam ładna... xp aaaa szkoda ze TRINIDAD I TOBAGO nie wygrało! sad dziewczyna była bardzo ładna!!!
przecież mówiłem, że wygra jakaś czarownica, ktoora wcześniej "oczarowała" ludzi odpowiedzialnych za podlicznie głosów?
czemu mnie nikt nie słucha?
w zasadzie się cieszę, że Polka nie wygrała, bo nie mogę powiedzieć, że panna była ogarnięta... w zasadzie to lekko "małomiasteczkowa" była laseczka [jeśli wiecie do czego biję]...

Tao: nie miałem czegoś takiego... chyba sweatdrop
bynajmniej sobie nie przypominam

pi.es. właśnie się zakochałem w nowym single'u Placebo... a w zasadzie w teledysku heart
PostPosted: Sat Dec 04, 2004 3:39 pm

OCZAROWAŁA eek była tak brzydka a ten jej uśmiech ugggh!! napewno wygrała tylko dlatego, bo przeleciała przez łóżka jakichś szefów, dyrektorów etc... stressed

M-Teen

HeeroX

PostPosted: Sat Dec 04, 2004 3:43 pm

*wchodzi* dobry wieczor wszystkim, widze ze jeszcze ktos tu jest 3nodding
PostPosted: Sat Dec 04, 2004 3:44 pm

Hee-chanX

witam *podaj reke* jestem tu od dzisisaj na gildii ekhemm.. M-Teen tak nieofcjalnie to Marta z Katowic naha nah ^^

M-Teen

HeeroX

PostPosted: Sat Dec 04, 2004 3:46 pm

M-Teen
Hee-chanX

witam *podaj reke* jestem tu od dzisisaj na gildii ekhemm.. M-Teen tak nieofcjalnie to Marta z Katowic naha nah ^^
milo cie poznac Heero X *usmiecha sie* od dzisiaj w nowej postaci blaugh eksperymentuje troche i sie tak niefortunie zmienilem xp blaugh
PostPosted: Sat Dec 04, 2004 3:46 pm

M-Teen
OCZAROWAŁA eek była tak brzydka a ten jej uśmiech ugggh!! napewno wygrała tylko dlatego, bo przeleciała przez łóżka jakichś szefów, dyrektorów etc... stressed
że się tak wyrażę... "oczarowała" w pewnym celu ująłem w cudzysłów... między innymi dlatego, że HQ to nie miejsce na takie rozważania i wolę nie mówić takich rzeczy tutaj wprost... ale skoro to już nazwałaś po imieniu to tylko dopowiem, że w branży reklamowej jest wiele dziewczyn nie posiadających warunków fizycznych [odpowiedniego ciała] czy fotograficznej twarzy nawet... ale za to obdażonych "innym talentem"... my to w branży nazywamy "zmysłem f$#^a"... i niestety czasem trzeba "z g@$#a robić twaróg"

Kukus

Kukus

PostPosted: Sat Dec 04, 2004 3:48 pm

[ Message temporarily off-line ]
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 5499 5500 5501 5502 5503 5504 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games