|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 2:12 pm
Rynn the Vampire Aidanna Kukus MissTao a ja mam pytanie: czy ktos wysylal juz donacje na gaie? i wie jak to sie robi? ninja ja... mam karte VISA... w takiej sytuacji jest to dziecinnie proste ma katre VISA i szpanuje... a ja niemam i sie niechwale... stare wytłumacz mi jedno...dlaczego...dlaczego od pierwszych dni w kth jesteś na gaii...dlaczegoo ja cię tak nie lubię???! stare stare taki mam charakter
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 2:12 pm
Aidanna Kukus MissTao a ja mam pytanie: czy ktos wysylal juz donacje na gaie? i wie jak to sie robi? ninja ja... mam karte VISA... w takiej sytuacji jest to dziecinnie proste ma katre VISA i szpanuje... a ja niemam i sie niechwale... proponuję byś mnie dziś nie wnerwiała...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 2:13 pm
MissTao Kukus MissTao a ja mam pytanie: czy ktos wysylal juz donacje na gaie? i wie jak to sie robi? ninja ja... mam karte VISA... w takiej sytuacji jest to dziecinnie proste to ja jestem dziecinnie glupia, bo cus mi nie wychodzi... ^^ bo się coś krzaczy i nie chce wejść na stronę przelewu... przynajmniej mi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 2:14 pm
Kukus Aidanna Kukus MissTao a ja mam pytanie: czy ktos wysylal juz donacje na gaie? i wie jak to sie robi? ninja ja... mam karte VISA... w takiej sytuacji jest to dziecinnie proste ma katre VISA i szpanuje... a ja niemam i sie niechwale... proponuję byś mnie dziś nie wnerwiała... juz siedze cich... siadam na fotelik i skulam sie w ogonku przepraszam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 2:14 pm
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!! eek eek eek eek eek eek eek nie uwierzycie ale w MISS do pierwszej piętnastki dostała sie .... POLKA!!!!
ŚWIĘTUJMY!!!! mrgreen
*podaje drinka każdemu po kolei z cytruyynka ofc wink *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 2:15 pm
Aidanna Kukus MissTao a ja mam pytanie: czy ktos wysylal juz donacje na gaie? i wie jak to sie robi? ninja ja... mam karte VISA... w takiej sytuacji jest to dziecinnie proste ma katre VISA i szpanuje... a ja niemam i sie niechwale... no, nie... stwierdzenie ze sie ma vise to raczej nie jest nic do szpanu ^^ bardzo wielu ludzi je ma, naprawde xd a co do $#%$^ donation - ja docieram do jakiejs strony... z zakladaniem konta na paypal eek what?! przeciez mialo byc niepotrzebne... nic nie jarze... za tepa jestem do finansow online xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 2:16 pm
M-Teen AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!! eek eek eek eek eek eek eek nie uwierzycie ale w MISS do pierwszej piętnastki dostała sie .... POLKA!!!! ŚWIĘTUJMY!!!! mrgreen *podaje drinka każdemu po kolei z cytruyynka ofc wink * gadasz... pije drinka... moze wygramu eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 2:16 pm
M-Teen AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!! eek eek eek eek eek eek eek nie uwierzycie ale w MISS do pierwszej piętnastki dostała sie .... POLKA!!!! ŚWIĘTUJMY!!!! mrgreen *podaje drinka każdemu po kolei z cytruyynka ofc wink * i tak nie wygra... jak znam życie wygra jakaś klępa o urodzie słupa telegraficznego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 2:17 pm
M-Teen AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!! eek eek eek eek eek eek eek nie uwierzycie ale w MISS do pierwszej piętnastki dostała sie .... POLKA!!!! ŚWIĘTUJMY!!!! mrgreen *podaje drinka każdemu po kolei z cytruyynka ofc wink * er..mogę ci popsuć zabawę i powiedzieć kto wygrał?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 2:18 pm
MissTao Aidanna Kukus MissTao a ja mam pytanie: czy ktos wysylal juz donacje na gaie? i wie jak to sie robi? ninja ja... mam karte VISA... w takiej sytuacji jest to dziecinnie proste ma katre VISA i szpanuje... a ja niemam i sie niechwale... no, nie... stwierdzenie ze sie ma vise to raczej nie jest nic do szpanu ^^ bardzo wielu ludzi je ma, naprawde xd a co do $#%$^ donation - ja docieram do jakiejs strony... z zakladaniem konta na paypal eek what?! przeciez mialo byc niepotrzebne... nic nie jarze... za tepa jestem do finansow online xp ja nie mam PayMal'a a dotowałem w zeszłym miesiącu xp nie było problemu... list dostałem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 2:20 pm
listy sa fajne... tylko ze drogie... a ja gimnazjalistka niemam slad wziasc crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 2:23 pm
Kukus ja nie mam PayMal'a a dotowałem w zeszłym miesiącu xp nie było problemu... list dostałem buuhuu... to ja moze poprosze instrukcje step-by-step... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 2:25 pm
MissTao Kukus ja nie mam PayMal'a a dotowałem w zeszłym miesiącu xp nie było problemu... list dostałem buuhuu... to ja moze poprosze instrukcje step-by-step... xd a ile kosztuje list w zlotowkach??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 2:26 pm
MissTao Kukus ja nie mam PayMal'a a dotowałem w zeszłym miesiącu xp nie było problemu... list dostałem buuhuu... to ja moze poprosze instrukcje step-by-step... xd 1. wpisz wysokość dotacji... 2. wciśnij logo karty kredytowej 3. na następnej stronie potrwierdź wysokość i powinno wejść na stronę przelewu [czego niestety u mnie nie chce robić]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 2:29 pm
Aidanna MissTao Kukus ja nie mam PayMal'a a dotowałem w zeszłym miesiącu xp nie było problemu... list dostałem buuhuu... to ja moze poprosze instrukcje step-by-step... xd a ile kosztuje list w zlotowkach?? 2,50 $ = przeliczając na kurs w Polsce [3.78] 2,50*3.78 = 9,45pln powiedzmy 9.50 - 10.50 [pln]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|