|
|
|
|
Posted: Tue Mar 11, 2008 3:05 am
Hah jak nie mam jak mam : p
*wyciaga zza pazuchy*

oraz
ogorki o nazwie natalia =DD

|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 11, 2008 3:11 am
r4id3n Hah jak nie mam jak mam : p
*wyciaga zza pazuchy*

oraz
ogorki o nazwie natalia =DD

*pije* to czemu odrazu nie wyciagasz tylko kitosisz dla siebie... przeciez w gosci przyszedles... *zajada sie natalia* ale My jeszcze zrobimy z ciebie Partyzanta... pij wasc... *polewa*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 11, 2008 3:17 am
Musialem miec tego Asa w rekawie ; p, dolej Waszmość jeszcze, bo pion trzymam *Zdrowie Twoje w gardło moje*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 11, 2008 3:23 am
r4id3n Musialem miec tego Asa w rekawie ; p, dolej Waszmość jeszcze, bo pion trzymam *Twoje zdrowie w gardło moje* *pije* uwazaj... zebys za takie chowanie Bimbru przed swoim Generalem nie wyladowal na calo nocnych manewrach na poligonie... *polewa* ide inwigilowac kapitalistyczne swinie na miescie... *wyciaga kalacha* oi! *pije na rozchodne*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 11, 2008 3:32 am
Nie takie rzeczy w Wietnamie sie robilo ; x
*wali z gwinta co zostalo i krzyczy Oi! Wodzu*
Udanych polowan i niech Ci reka niezadrzy *odklada butelke i wraca do papierkowej roboty*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 11, 2008 10:11 am
i chuj się obudziłem *się obudził*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 13, 2008 5:50 am
Kukus i chuj się obudziłem *się obudził* i dobrze ile to mozna spac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 13, 2008 7:21 am
Kiray Kukus i chuj się obudziłem *się obudził* i dobrze ile to mozna spac... Sen skraca życie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 13, 2008 7:35 am
BeeWolf Kiray Kukus i chuj się obudziłem *się obudził* i dobrze ile to mozna spac... Sen skraca życie. Szczegolnie skroci jak sie nie bedzie spac :X
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 13, 2008 7:51 am
BeeWolf Kiray Kukus i chuj się obudziłem *się obudził* i dobrze ile to mozna spac... Sen skraca życie. ale wydłuża fallusa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 13, 2008 9:51 am
Kukus BeeWolf Kiray Kukus i chuj się obudziłem *się obudził* i dobrze ile to mozna spac... Sen skraca życie. ale wydłuża fallusa. To pospał byś w końcu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 13, 2008 10:21 am
celna riposta... beznadziejna pogoda, zawsze pada kiedy jestem na przystanku i czekam na autobus...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 13, 2008 11:22 am
Kiray celna riposta... beznadziejna pogoda, zawsze pada kiedy jestem na przystanku i czekam na autobus... No pogoda jest dziadowska, albo wieje albo pada, ...przynajmniej mam piwo.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 13, 2008 12:14 pm
BeeWolf No pogoda jest dziadowska, albo wieje albo pada, ...przynajmniej mam piwo. ta... a i gradu nie brakowalo... probowales Łomzy?:>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 13, 2008 3:10 pm
Kiray celna riposta... beznadziejna pogoda, zawsze pada kiedy jestem na przystanku i czekam na autobus... taki cwany jest, ale jak się ze mną ostatnio widział to błagał bym wazeliny użył, bo go dupa bolała.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|