|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 12, 2008 2:02 pm
Z tych Sackville-Baggins'ów? xd rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 13, 2008 2:50 am
az taka okropna jestem crying ale ja naprawde nie mam tych srebrnych lyzeczek gonk crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 17, 2008 4:09 am
a mi świnia zmarła na raka, o.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 17, 2008 12:44 pm
wilkus az taka okropna jestem crying ale ja naprawde nie mam tych srebrnych lyzeczek gonk crying druga kamila falęcka jak widzę. haha. *Wy lubicie Tolkiena ? o.o*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 17, 2008 2:17 pm
Ja lubię i szanuję. Ty nie lubisz czytać jego książek? To przecież dzięki niemu mamy dzisiaj fantasy! whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 18, 2008 12:00 pm
6 razy przeczytałam każdą część władcy, czytam teraz dzieci hurina, a potem przeczytam silmarillion. a hobbit był niefajny.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 18, 2008 12:28 pm
Mi się hobbit podobał też biggrin Niestety Sirmarilion wciąż pozostaje przeze mnie nie przeczytany ;/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 19, 2008 12:51 am
właśnie dla mnie hobbit był średniawy. wiesz u mnie w bibliotece nie ma silmarilliona i cały czas zapominam żeby go kupić w empiku czy w kerfurze. ale za fantasy to ja generalnie nie przepadam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 19, 2008 3:18 am
To co czytasz? xD Ja sobie nie wyobrażam literatury bez fantasy. Właściwie to większość książek jakie czytam. Dopiero niedawno wziąłem się za science-fiction. Nadal jednak wolę fantasy (może dlatego, że każdy świat jest w pewnym sensie do siebie podobny, w sci-fi tego nie ma )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 19, 2008 3:28 am
kryminały (agatha christie), psychologiczne szity (książki mojej mamy, która uwielbia takie rzeczy), kiedyś przeczytałam wszystkie książki rl stine'a jakie były w bibliotece, historyczne książki kiedyś kochałam teraz już nie mam nieprzeczytanych w domu, a w bibliotece niewiele ciekawych jest. co tydzień przekrój czytam, generalnie z każdej dziedziny potrafi mnie coś wciągnąć. ale nie wiem czemu - rzadko są to lektury.
i tak jestem wierną fanką tolkiena...
jeżeli masz jakąś fajną s-f to podaj tytuł poproszę to z chęcią przeczytam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 19, 2008 4:04 am
/czytaj książki ze Świata Dysku, Kamilo.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 19, 2008 4:23 am
P a t e l n i a kryminały (agatha christie), psychologiczne szity (książki mojej mamy, która uwielbia takie rzeczy), kiedyś przeczytałam wszystkie książki rl stine'a jakie były w bibliotece, historyczne książki kiedyś kochałam teraz już nie mam nieprzeczytanych w domu, a w bibliotece niewiele ciekawych jest. co tydzień przekrój czytam, generalnie z każdej dziedziny potrafi mnie coś wciągnąć. ale nie wiem czemu - rzadko są to lektury. i tak jestem wierną fanką tolkiena... jeżeli masz jakąś fajną s-f to podaj tytuł poproszę to z chęcią przeczytam. właśnie teraz siedzę nad "Lodem" Jacka Dukaja. Do tej książki prosiłem Cię o tłumaczenie zwrotów z francuskiego xD Świat dysku fajny jest 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 19, 2008 4:52 am
eeeu. ze świata dysku mam pierwszą część i jakoś nawet do niej nie zajrzałam :<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 19, 2008 6:51 am
P a t e l n i a eeeu. ze świata dysku mam pierwszą część i jakoś nawet do niej nie zajrzałam :< To nic straconego. Zawsze możesz zacząć czytać wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 19, 2008 11:11 am
zacznę. jak skończę silmarillion. a wcześniej dzieci hurina. (podobno silmarillion gorszy :/)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |