|
|
Czytacie ?! |
Tak |
|
83% |
[ 114 ] |
Nie |
|
0% |
[ 0 ] |
Czasem |
|
14% |
[ 20 ] |
Nigdy |
|
1% |
[ 2 ] |
|
Total Votes : 136 |
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 07, 2006 9:27 am
opcy przepraszam.. ale to mnie powaliło po prostu... surprised nie jestes osamotniony.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 09, 2006 12:00 am
już wymiotuję lekturami. jakakolwiek książka, jakkolwiek byłyby ciekawa, ginie w nudnej szarości (która z czasem wzbiera na haftanie) po przewałkowaniu jej przez polonistów. byle tylko do maja!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 11, 2006 7:37 am
Delein the Wildest opcy RUFUS.ABBYSINIAN ...Za to wkurzają mnie u niego często zakończenia (nie we wszystkich książkach oczywiście). Tak jakby starał się filozofować, a nie bardzo potrafi to przekazać - przynajmniej ja to tak odbieram. nie tylko ty.. Moim zdaniem wlasne w tym jesta caly urok jego ksiazek. Mnie osobicscie pod tym wzgledem nic nie zrazilo. moim zdaniem calkiem niezle wychodzi mu to filozofowanie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 13, 2006 7:17 am
no, ja mam 2 dni na Wertera... Ale, damy sobie jakos z tym rade
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 13, 2006 7:32 am
...O. Romantyzm. Fajnie. 3nodding ...Ja Wertera już jakiś czas temu omówiłem. ...Nie był zły. ... ...A czytam ciągle... "Zamieć". Ale z braku czasu średnia prędkość to ok. 2 stron tygodniowo. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 14, 2006 8:19 am
a czytali "Falstaffa" Robrta Nye'a? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 20, 2006 10:02 am
NIE.
a czyał ktoś zbiór opowiadań wampirycznych "Pokój na wieży"? niesamowita. i nie da się zasnąć.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 21, 2006 9:16 am
Vattghern no, ja mam 2 dni na Wertera... Ale, damy sobie jakos z tym rade Ble, właśnie zadali mi to na wtorek... Jeszcze nie zaczęłam, ale czytałam fragmenty "Nowej Heloizy"... Romantyzm jest poprostu powalajacy sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 22, 2006 4:07 am
k4trink4 Vattghern no, ja mam 2 dni na Wertera... Ale, damy sobie jakos z tym rade Ble, właśnie zadali mi to na wtorek... Jeszcze nie zaczęłam, ale czytałam fragmenty "Nowej Heloizy"... Romantyzm jest poprostu powalajacy sweatdrop No, a ja muszę w końcu skończyć Kordiana... A jak pomyślę ile lektur mnie jeszcze czeka... Masakra.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 22, 2006 7:29 am
...Widzę, że przeżywacie to co ja. ...Mnóstwo lektur, a człowiek chce poczytać też własne książki (ja staram się czytać przynajmniej 1 rozdział dziennie "Zamieci" - to mój wyraz buntu xd )! ...Akutalnie czytam Dziady, cz. III, ale już kończę... ...Potem Pan Tadeusz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 23, 2006 1:52 am
RUFUS.ABBYSINIAN ...Widzę, że przeżywacie to co ja. ...Mnóstwo lektur, a człowiek chce poczytać też własne książki (ja staram się czytać przynajmniej 1 rozdział dziennie "Zamieci" - to mój wyraz buntu xd )! ...Akutalnie czytam Dziady, cz. III, ale już kończę... ...Potem Pan Tadeusz... Ja właśnie Pana Tadeusza przerabiam... Nie zdążyłam go przeczytać. Dziady też już skończyłam. Ja w wyrazie buntu czytam (a przynajmniej się staram) Władcę Pierścieni.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 23, 2006 1:25 pm
k4trink4 Vattghern no, ja mam 2 dni na Wertera... Ale, damy sobie jakos z tym rade Ble, właśnie zadali mi to na wtorek... Jeszcze nie zaczęłam, ale czytałam fragmenty "Nowej Heloizy"... Romantyzm jest poprostu powalajacy sweatdrop A mi w szkole własnie romantyzm podobał się najbardziej, taki psychiczny na swój sposób biggrin Zwlaszcza "Pan Tadeusz", czytałam co wieczor jedna ksiegę i pojęcia nie macie, jak mi sie dobrze po tym spało whee A "Werter", OMG, jak mnie to dobiło... Minęły juz prawie 2 lata jak to przeczytałam i dalej nie rozumiem dlaczego on sie w niej zakochał. Zobaczył ja nagle jak kroiła chleb dla dzieci i go trafiło, no o żesz... confused Tam chyba nie bylo nawet opisu w stylu "zajaśniała mu swym pięknem jak anioł, pełna gracji, wdzięku i powabu, niczym jutrzenka o poranku" i ble ble ble, nie, ona kropiła chleb a on sie zakochał, no jak rany, i nikt mi nie potrafił tez wytłumaczyc dlaczego, arrrgh!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 24, 2006 9:19 am
Yajo A mi w szkole własnie romantyzm podobał się najbardziej, taki psychiczny na swój sposób biggrin Zwlaszcza "Pan Tadeusz", czytałam co wieczor jedna ksiegę i pojęcia nie macie, jak mi sie dobrze po tym spało whee A "Werter", OMG, jak mnie to dobiło... Minęły juz prawie 2 lata jak to przeczytałam i dalej nie rozumiem dlaczego on sie w niej zakochał. Zobaczył ja nagle jak kroiła chleb dla dzieci i go trafiło, no o żesz... confused Tam chyba nie bylo nawet opisu w stylu "zajaśniała mu swym pięknem jak anioł, pełna gracji, wdzięku i powabu, niczym jutrzenka o poranku" i ble ble ble, nie, ona kropiła chleb a on sie zakochał, no jak rany, i nikt mi nie potrafił tez wytłumaczyc dlaczego, arrrgh! o! Popieram - romantyzm jest super ^^ a mi sie wlasnie "Werter" podobał ;] Dziewuszka miala poprostu to cos ... wyglad tu nie ma zadnego znaczenia ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 24, 2006 9:34 am
To coś, hm, do mnie to jakos nie trafia, przeciez musi byc jakis powód, ne?... Hm, brzmi mi to jak z miłostkowego filmu klasy nizszej niz A, ona sie wywraca, on patrzy i KADABUM!, juz po ptokach :XP:... OMG, własnie odkrylam genezę takich filmów... eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 24, 2006 9:40 am
Yajo To coś, hm, do mnie to jakos nie trafia, przeciez musi byc jakis powód, ne?... Hm, brzmi mi to jak z miłostkowego filmu klasy nizszej niz A, ona sie wywraca, on patrzy i KADABUM!, juz po ptokach :XP:... OMG, własnie odkrylam genezę takich filmów... eek Samo zycie ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|