|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 6:58 am
Misao_chan No więc to będzie tak szło : ja1 i ja2 , i to by było na tyle whee Ślicznie wyszłaś Misao xd na obydwu fotkach :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 6:59 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 11:41 am
Misao_chan No więc to będzie tak szło : ja1 i ja2 , i to by było na tyle whee nieponazekash whee xp xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 27, 2005 12:24 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 7:30 am
sweet_chii [ Kaku ] blee..stopa bardzo ponetna, ale troche odpychaja mnie takie klimaty blaugh sprobuje w przyszlym wcieleniu. foto: pewna wakacyjna impreza, na fotce z kumpelka. mieszanka alkoholu szybko pokonala moje synapsy, wiec niewiele pamietam co tam sie dzialo. proba przed jakby-koncertem, dwa tygodnie temu..podobno chwile pozniej zaatakowalem drugiego gitarzyste bo gral A-dur zamiast A-moll. dementuje te pogloski. jestem po formacie. nie mam aparatu cyfrowego..nie odczuwam potrzeby fotografowania siebie, w mega-spoko ujeciach. dziekuje, dobranoc. uuaaaa... slodki jestes.... wink heart zgadzaju się 4laugh 3nodding heart domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 9:55 am
Zrobilam mala stronke, na ktora wrzucilam czesc zdjec (postaram sie wrzucic reszte... kiedys...) umieszczonych w tym topiku - zamiast sie przebijac przez 50+ stron, latwiej bedzie szybko sprawdzic jak wygladaja poszczegolni gildiowicze xd arrow GALLERYPS. jesli ktos przypadkiem chce, zebym szybko dorzucila jego zdjecia, niech mi je przysle na PM - tez mi sie nie chce przegladac tych 50 stron xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 10:52 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 11:59 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 12:20 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 11:28 pm
to miala byc sakurcia z naruto.... taaa sakurcia z brazowymi wlosami sweatdrop xp chyab n9e widac ze to w ogole jest sakurcia xp xp xp xp domokun domokun uwaga ona tu ladniej wyglada niz w reallu xd ROTFL
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 4:40 am
czy my nie mówiliśmy już czegoś o wstawianiu cudzych zdjęć? Juli sama może wstawić tu fotkę ze swojego konta, więc nie rób tego za nią
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 8:21 am
Baliaur to miala byc sakurcia z naruto.... taaa sakurcia z brazowymi wlosami sweatdrop xp chyab n9e widac ze to w ogole jest sakurcia xp xp xp xp domokun domokun uwaga ona tu ladniej wyglada niz w reallu xd ROTFL no fakt z reszta i tak nieaktualna bo powinna miec na dodatek krotsze wlosy xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 3:11 am
Ta druga fota jest super bynajmniej nie dlatego ze połowy twrazy nie widac tylko hmmm podoba mi sie ta tajemnieczosc w oczach^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 4:38 am
Christoff_Gangrell Ta druga fota jest super bynajmniej nie dlatego ze połowy twrazy nie widac tylko hmmm podoba mi sie ta tajemnieczosc w oczach^^ obie fajne...w tym drugim wyglasz za to jak cien i tajemniczy ninja ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 9:59 am
Vykk Baliaur to miala byc sakurcia z naruto.... taaa sakurcia z brazowymi wlosami sweatdrop xp chyab n9e widac ze to w ogole jest sakurcia xp xp xp xp domokun domokun uwaga ona tu ladniej wyglada niz w reallu xd ROTFL no fakt z reszta i tak nieaktualna bo powinna miec na dodatek krotsze wlosy xp bo to jest fota zrobiona okolo rok temu sweatdrop na CM 4 3nodding ale tak pozatym chyba sie zbytnio nie zmienila xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|