|
|
|
|
Posted: Mon Jun 20, 2005 4:37 pm
twisted_only_one juz tam zagladalam ale jakos nie zwrocilam uwagi na modow oczywiscie wiem ze opcy bee i ozzy sa modami...no i teraz ty smile hmmmmmm taka znajomosc moze byc przydatna wink xd xd twisted nie wiem czy przydatna...My jestesmy wysoko wyspecjalizowana grupa Moderatorow, dzialamy sprawiedliwie i wszystko co czynimy jst zgodne z tajnym regulaminem RP...regulamin jest tak tajny ze My nawet o nim nic nie wiemy xd xd a tak na serio panuja tu luzy wiec nikomu nie grozi ban...no chyba ze ktos zostanie zbanowany w sposob losowy...czyli na chybil-trafil wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 20, 2005 4:40 pm
Kiray twisted_only_one juz tam zagladalam ale jakos nie zwrocilam uwagi na modow oczywiscie wiem ze opcy bee i ozzy sa modami...no i teraz ty smile hmmmmmm taka znajomosc moze byc przydatna wink xd xd twisted nie wiem czy przydatna...My jestesmy wysoko wyspecjalizowana grupa Moderatorow, dzialamy sprawiedliwie i wszystko co czynimy jst zgodne z tajnym regulaminem RP...regulamin jest tak tajny ze My nawet o nim nic nie wiemy xd xd a tak na serio panuja tu luzy wiec nikomu nie grozi ban...no chyba ze ktos zostanie zbanowany w sposob losowy...czyli na chybil-trafil wink xd xd xd dzieki to bylo urocze ^_^ niestety mama juz na mnie krzyczy ze mam konczyc -_-" dzieki za mila rozmowe nie mysl ze tak latwo sie mnie pozbedziesz jeszcze sie spotkamy ^_^ twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 20, 2005 4:42 pm
twisted_only_one Kiray twisted_only_one juz tam zagladalam ale jakos nie zwrocilam uwagi na modow oczywiscie wiem ze opcy bee i ozzy sa modami...no i teraz ty smile hmmmmmm taka znajomosc moze byc przydatna wink xd xd twisted nie wiem czy przydatna...My jestesmy wysoko wyspecjalizowana grupa Moderatorow, dzialamy sprawiedliwie i wszystko co czynimy jst zgodne z tajnym regulaminem RP...regulamin jest tak tajny ze My nawet o nim nic nie wiemy xd xd a tak na serio panuja tu luzy wiec nikomu nie grozi ban...no chyba ze ktos zostanie zbanowany w sposob losowy...czyli na chybil-trafil wink xd xd xd dzieki to bylo urocze ^_^ niestety mama juz na mnie krzyczy ze mam konczyc -_-" dzieki za mila rozmowe nie mysl ze tak latwo sie mnie pozbedziesz jeszcze sie spotkamy ^_^ twisted spox...zobaczymy kto na tym lepiej wyjdzie ja czy Ty, a moze razem? xd wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 20, 2005 4:43 pm
Kiray twisted_only_one Kiray twisted_only_one juz tam zagladalam ale jakos nie zwrocilam uwagi na modow oczywiscie wiem ze opcy bee i ozzy sa modami...no i teraz ty smile hmmmmmm taka znajomosc moze byc przydatna wink xd xd twisted nie wiem czy przydatna...My jestesmy wysoko wyspecjalizowana grupa Moderatorow, dzialamy sprawiedliwie i wszystko co czynimy jst zgodne z tajnym regulaminem RP...regulamin jest tak tajny ze My nawet o nim nic nie wiemy xd xd a tak na serio panuja tu luzy wiec nikomu nie grozi ban...no chyba ze ktos zostanie zbanowany w sposob losowy...czyli na chybil-trafil wink xd xd xd dzieki to bylo urocze ^_^ niestety mama juz na mnie krzyczy ze mam konczyc -_-" dzieki za mila rozmowe nie mysl ze tak latwo sie mnie pozbedziesz jeszcze sie spotkamy ^_^ twisted spox...zobaczymy kto na tym lepiej wyjdzie ja czy Ty, a moze razem? xd wink wrog narazie przeszedl...cos insynuujesz wink xd twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 20, 2005 4:45 pm
twisted_only_one Kiray twisted_only_one Kiray twisted_only_one juz tam zagladalam ale jakos nie zwrocilam uwagi na modow oczywiscie wiem ze opcy bee i ozzy sa modami...no i teraz ty smile hmmmmmm taka znajomosc moze byc przydatna wink xd xd twisted nie wiem czy przydatna...My jestesmy wysoko wyspecjalizowana grupa Moderatorow, dzialamy sprawiedliwie i wszystko co czynimy jst zgodne z tajnym regulaminem RP...regulamin jest tak tajny ze My nawet o nim nic nie wiemy xd xd a tak na serio panuja tu luzy wiec nikomu nie grozi ban...no chyba ze ktos zostanie zbanowany w sposob losowy...czyli na chybil-trafil wink xd xd xd dzieki to bylo urocze ^_^ niestety mama juz na mnie krzyczy ze mam konczyc -_-" dzieki za mila rozmowe nie mysl ze tak latwo sie mnie pozbedziesz jeszcze sie spotkamy ^_^ twisted spox...zobaczymy kto na tym lepiej wyjdzie ja czy Ty, a moze razem? xd wink wrog narazie przeszedl...cos insynuujesz wink xd twisted kto wie...niezbadane sa wyroki MOCY xd to zalezy jak bedziesz zemna wspolpracowala xd wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 20, 2005 4:46 pm
sweatdrop sweatdrop sweatdrop sweatdrop hehe szczerze mowiac nie podoba mnie sie to wink xd twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 20, 2005 4:49 pm
twisted_only_one sweatdrop sweatdrop sweatdrop sweatdrop hehe szczerze mowiac nie podoba mnie sie to wink xd twisted to nie dobrze xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 20, 2005 4:50 pm
Kiray twisted_only_one sweatdrop sweatdrop sweatdrop sweatdrop hehe szczerze mowiac nie podoba mnie sie to wink xd twisted to nie dobrze xd stare stare stare *podejrzliwy wzrok* ty cos kombinujesz i moja w tym glowa by sie dowiedziec co to takiego xd xd xd twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 20, 2005 4:53 pm
twisted_only_one Kiray twisted_only_one sweatdrop sweatdrop sweatdrop sweatdrop hehe szczerze mowiac nie podoba mnie sie to wink xd twisted to nie dobrze xd stare stare stare *podejrzliwy wzrok* ty cos kombinujesz i moja w tym glowa by sie dowiedziec co to takiego xd xd xd twisted Jaa?...nigdy w zyciu wink a w jaki sposob chciala bys sie dowiedziec gdybym ewentualnie cos kombinowal?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 20, 2005 4:55 pm
Kiray twisted_only_one Kiray twisted_only_one sweatdrop sweatdrop sweatdrop sweatdrop hehe szczerze mowiac nie podoba mnie sie to wink xd twisted to nie dobrze xd stare stare stare *podejrzliwy wzrok* ty cos kombinujesz i moja w tym glowa by sie dowiedziec co to takiego xd xd xd twisted Jaa?...nigdy w zyciu wink a w jaki sposob chciala bys sie dowiedziec gdybym ewentualnie cos kombinowal? tego jeszcze nie wymyslilam bo jest 2 nad ranem i nie mam nastroju do wymyslania tortur psychicznych ale jak sie zbiore to cos wymysle...ewentualnie licze na wspolprace ze za bardzo sie nie bedziesz opierac ^_^ xd xd twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 20, 2005 4:58 pm
twisted_only_one Kiray twisted_only_one Kiray twisted_only_one sweatdrop sweatdrop sweatdrop sweatdrop hehe szczerze mowiac nie podoba mnie sie to wink xd twisted to nie dobrze xd stare stare stare *podejrzliwy wzrok* ty cos kombinujesz i moja w tym glowa by sie dowiedziec co to takiego xd xd xd twisted Jaa?...nigdy w zyciu wink a w jaki sposob chciala bys sie dowiedziec gdybym ewentualnie cos kombinowal? tego jeszcze nie wymyslilam bo jest 2 nad ranem i nie mam nastroju do wymyslania tortur psychicznych ale jak sie zbiore to cos wymysle...ewentualnie licze na wspolprace ze za bardzo sie nie bedziesz opierac ^_^ xd xd twisted czy sie bede opieral czy nie to zalezy od tego co bedziesz chciala zemna robic mrgreen wink a zeby tradycji stalo sie zadosc: jakie masz majtki?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 20, 2005 4:58 pm
to pytanie chyba zadaje opcy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 20, 2005 5:01 pm
twisted_only_one to pytanie chyba zadaje opcy? te pytanie zadawal takze Ozz ale ze zadnego z nich tu nie ma...ja musialem podtrzymac tradycje xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 20, 2005 5:02 pm
Kiray twisted_only_one to pytanie chyba zadaje opcy? te pytanie zadawal takze Ozz ale ze zadnego z nich tu nie ma...ja musialem podtrzymac tradycje xd czarne a ty jakie ^_^ xd xd twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 20, 2005 5:03 pm
twisted_only_one Kiray twisted_only_one to pytanie chyba zadaje opcy? te pytanie zadawal takze Ozz ale ze zadnego z nich tu nie ma...ja musialem podtrzymac tradycje xd czarne a ty jakie ^_^ xd xd twisted bokserki w duza szaro-biala krate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|