|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 28, 2010 6:42 am
Holy xaviera Aż tak bardzo lubicie majtki żeby pisać jakie kto nosi? xd Dobra, powiem wam na śpiewająco twisted ~Majteczki w kropeczki łohohoho~ rofl dramallama twisted Jeszcze czegoś o sobie nie powiedziałam? mrgreen To jest tradycja praktykowana w tej gildii od czasów, w których wynaleziono bieliznę cool Jeszcze wiele rzeczy od ciebie wyciągniemy, to kwestia czasu twisted ad. Macchiavelli: Ja ci mogę przesłać numer mojego konta bankowego. Nie obrażę się jak prześlesz jakąś okrągłą sumkę whee xd ad. Patelnia: Tylko jeszcze musisz witka sprowadzić z powrotem na stare śmieci mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 28, 2010 6:46 am
niccolo12machiavelli ja tak zupełnie prywatnie jestem zawsze zainteresowany numerem konta i hasłem icon_wink.gif Edit: Och, przepraszam ale nie mogę ci tego powiedzieć, choćbym baardzo tego chciała bo ja nawet konta w banku nie posiadam xd P a t e l n i a ile nowych osób przybyło icon_ninja.gif witam was Czołem nieznana mi osobo rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 28, 2010 6:48 am
ichabot : ano z tym będzie gorzej, bo nie rozmawiamy już ze sobą mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 28, 2010 6:51 am
P a t e l n i a ichabot : ano z tym będzie gorzej, bo nie rozmawiamy już ze sobą mrgreen ajj ;/ ad. Holy xaviera: Patelnia to jedna z naszych gildiowych legend, obecnie na etacie użytkownika-widmo (choć mam nadzieję, że to się zmieni). Nigdy nie wiesz kiedy się pojawi. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 28, 2010 6:52 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 28, 2010 6:54 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 28, 2010 6:55 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 28, 2010 6:59 am
ichabot: Aha xD Takich użytkowników-widmo jest więcej? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 28, 2010 6:59 am
ZAMKNIJ SIE KOBIETO JA TU PROBUJE BYC SPONTANICZNY A TY MI PSUJEZ KOBIETO ZROZUM FAKT ZE JA TU NIE PRZEJMUJE SIE CYZ PSIZE COS SENSOWNEGO CZY ENI JA PISZE WIEC KOBIETO NEI ZACZYNAJ JZU KOBIETO
to do kamilci 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 28, 2010 7:03 am
Holy xaviera ichabot: Aha xD Takich użytkowników-widmo jest więcej? mrgreen Jest, jest. Wiesz, co jest w tym najciekawsze? Że myślisz, że już nie wrócą, prawie o nich zapominasz a tu nagle niespodzianka. biggrin Może kiedyś spotkasz tu, harab'a serapel'a albo buraka, albo innych naszych protoplastów rofl edit: Wieprz, jak zwykle niezwykle szarmancki xp (to "zwykle niezwykle" specjalnie jest) xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 28, 2010 7:05 am
bo kamila mnie lubi i tyle no : (
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 28, 2010 7:06 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 28, 2010 7:17 am
jestem kobietą, a kobieta zmienną jest, daj mi spokój na razie!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|