Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Terefere Klub - Mindenféle topic
Ma az történt, hogy... Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 53 54 55 56 57 58 ... 67 68 69 70 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Fri Aug 30, 2013 3:49 am

Ma szervízbe vittük a laptopot apámmal, megcsinálták a tápcsatlakozót (belül el volt törve, mocorgott), vettünk új tápot (réginek a kábele szét volt jőve, ahol kilép a "dobozból"). Új ventillátor jövő héten lesz, kb. 4-5 napja nyekergett picit a mostani, most meg a tisztítás óta picit többet is váltakozva, mint a szülési fájások...

Ami vicces volt: ott is bekapcsoltuk próbaképpen és meglestem milyen wifi hálózatok vannak ott... wink

User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.
PostPosted: Sun Sep 01, 2013 8:00 am

ma esett az eső, és olyan jó illat volt *-* szeretem az őszt smile

Yuki Naoto

Kawaii Otaku

22,440 Points
  • Cat Fancier 100
  • Senpai's Notice 100
  • Magical Girl 50

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Sun Sep 01, 2013 12:24 pm

Ma találkoztunk először a másodunokatestvérem 1 éves kislányával, nagyon aranyos volt biggrin
Tegnap meg nagy adag régi fotóra bukkantunk a nagyink lakásán, többek között előkerült a dédszüleim esküvői fotója *.*
PostPosted: Mon Sep 02, 2013 3:43 am

Első nap az iskolában. Kiadványszerkesztő leszek :'3.

Hime_Yura

Mage

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200
PostPosted: Mon Sep 02, 2013 10:22 am

Hime_Yura
Első nap az iskolában. Kiadványszerkesztő leszek :'3.

Hajrá! :3
PostPosted: Wed Sep 04, 2013 1:53 pm

1. Ma játszottam először a Portallal (az elsővel) és végig is vittem biggrin (Igaz néha elakadtam.) Érdekes volt. Láttam videót a Portal 2 együttműködős részéről, az is tetszett smile
2. Telefont kaptam, hogy csütörtökön éjszakai forgatás lesz és vegyek ruhát a jelmez alá a hideg miatt, de úgy, hogy ne látszódjon ki. Kaptam legginget anyámtól, a ruhafelső-ügy még folyamatban, mert a jelmez majdnem kulcscsontig hagy szabadon felül és rések vannak a vállán (ilyen több helyen összekötött réssorozat). Viszont majdnem bokáig ér a szoknyarész 3nodding

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Mon Sep 09, 2013 3:23 am

Igaz tegnap történt, de elfelejtettem beszámolni róla. Szabad szóasszociációsat játszottunk. (A Harry Potter utolsó része után.) A végeredmény ez lett:

Teszlek Süveg
Teszek Rád Süveg
Szarok Rád Sapka
Faszkalap
PostPosted: Mon Sep 09, 2013 8:17 am

Mai volt a legrövidebb "forgatási" nap. 10:45 busz, katonákat előreküldik, 4ik buszra felkerülök, reggeli, papír átöltözés fodrász smink, majd kb du. 3-kor haza lettünk küldve... Volt előzőleg eső, de akkor már nem, amikor szóltak. Talán a vizes díszlet vagy mert még eshet estefelé...
Holnapra ismét hívtak minket, remélem akkor már más lesz.

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Az Timmy

Kind Miko

PostPosted: Mon Sep 09, 2013 1:05 pm

tegnap nem volt időm, de most csak leírom, tegnap este ismét megszülettem, újabb nap az öregedésnek jíhá!

ma meg el akartunk menni boltba de olyan szépen beázott a cipőnk, hogy az csak na. És kétszer el is estem.... az esőben.... -.-
PostPosted: Tue Sep 10, 2013 2:06 am

Boldog Születésnapot! smile

III Slash III

Newbie Noob

11,750 Points
  • Invisibility 100
  • Megathread 100
  • Overstocked 200

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Tue Sep 10, 2013 6:31 am

Az Timmy
tegnap nem volt időm, de most csak leírom, tegnap este ismét megszülettem, újabb nap az öregedésnek jíhá!

ma meg el akartunk menni boltba de olyan szépen beázott a cipőnk, hogy az csak na. És kétszer el is estem.... az esőben.... -.-

Boldog születésnapot itt is! biggrin
PostPosted: Tue Sep 10, 2013 12:19 pm

Malreni
Az Timmy

Boldog születésnapot itt is! biggrin

Itt is köszi! biggrin

Az Timmy

Kind Miko

III Slash III

Newbie Noob

11,750 Points
  • Invisibility 100
  • Megathread 100
  • Overstocked 200
PostPosted: Wed Sep 11, 2013 3:39 am

eladtam a befektetéseim jó részét, így tudtam ma venni egy Angel Mini Wingst! smile
PostPosted: Wed Sep 11, 2013 5:06 am

III Slash III
eladtam a befektetéseim jó részét, így tudtam ma venni egy Angel Mini Wingst! smile

Nem kis teljesítmény eek gratulálok! legalább egy kicsit olcsóbban sikerült megvenned?

Yuki Naoto

Kawaii Otaku

22,440 Points
  • Cat Fancier 100
  • Senpai's Notice 100
  • Magical Girl 50

III Slash III

Newbie Noob

11,750 Points
  • Invisibility 100
  • Megathread 100
  • Overstocked 200
PostPosted: Wed Sep 11, 2013 7:58 am

Yuki Naoto
III Slash III

Nem kis teljesítmény eek gratulálok! legalább egy kicsit olcsóbban sikerült megvenned?
Köszi! biggrin ilyen nagy itemeknél a marketplaces ár már nem számít. 156 millió volt, ami most átlagos érte exchangen. Már csak avit kéne tudni hozzá csinálni smile
Reply
Terefere Klub - Mindenféle topic

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 53 54 55 56 57 58 ... 67 68 69 70 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games