|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 30, 2013 3:49 am
Ma szervízbe vittük a laptopot apámmal, megcsinálták a tápcsatlakozót (belül el volt törve, mocorgott), vettünk új tápot (réginek a kábele szét volt jőve, ahol kilép a "dobozból"). Új ventillátor jövő héten lesz, kb. 4-5 napja nyekergett picit a mostani, most meg a tisztítás óta picit többet is váltakozva, mint a szülési fájások... Ami vicces volt: ott is bekapcsoltuk próbaképpen és meglestem milyen wifi hálózatok vannak ott... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 01, 2013 8:00 am
ma esett az eső, és olyan jó illat volt *-* szeretem az őszt smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 01, 2013 12:24 pm
Ma találkoztunk először a másodunokatestvérem 1 éves kislányával, nagyon aranyos volt biggrin Tegnap meg nagy adag régi fotóra bukkantunk a nagyink lakásán, többek között előkerült a dédszüleim esküvői fotója *.*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 02, 2013 3:43 am
Első nap az iskolában. Kiadványszerkesztő leszek :'3.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 02, 2013 10:22 am
Hime_Yura Első nap az iskolában. Kiadványszerkesztő leszek :'3. Hajrá! :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 04, 2013 1:53 pm
1. Ma játszottam először a Portallal (az elsővel) és végig is vittem biggrin (Igaz néha elakadtam.) Érdekes volt. Láttam videót a Portal 2 együttműködős részéről, az is tetszett smile 2. Telefont kaptam, hogy csütörtökön éjszakai forgatás lesz és vegyek ruhát a jelmez alá a hideg miatt, de úgy, hogy ne látszódjon ki. Kaptam legginget anyámtól, a ruhafelső-ügy még folyamatban, mert a jelmez majdnem kulcscsontig hagy szabadon felül és rések vannak a vállán (ilyen több helyen összekötött réssorozat). Viszont majdnem bokáig ér a szoknyarész 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 09, 2013 3:23 am
Igaz tegnap történt, de elfelejtettem beszámolni róla. Szabad szóasszociációsat játszottunk. (A Harry Potter utolsó része után.) A végeredmény ez lett:
Teszlek Süveg Teszek Rád Süveg Szarok Rád Sapka Faszkalap
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 09, 2013 8:17 am
Mai volt a legrövidebb "forgatási" nap. 10:45 busz, katonákat előreküldik, 4ik buszra felkerülök, reggeli, papír átöltözés fodrász smink, majd kb du. 3-kor haza lettünk küldve... Volt előzőleg eső, de akkor már nem, amikor szóltak. Talán a vizes díszlet vagy mert még eshet estefelé... Holnapra ismét hívtak minket, remélem akkor már más lesz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 09, 2013 1:05 pm
tegnap nem volt időm, de most csak leírom, tegnap este ismét megszülettem, újabb nap az öregedésnek jíhá!
ma meg el akartunk menni boltba de olyan szépen beázott a cipőnk, hogy az csak na. És kétszer el is estem.... az esőben.... -.-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 10, 2013 2:06 am
Boldog Születésnapot! smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 10, 2013 6:31 am
Az Timmy tegnap nem volt időm, de most csak leírom, tegnap este ismét megszülettem, újabb nap az öregedésnek jíhá!
ma meg el akartunk menni boltba de olyan szépen beázott a cipőnk, hogy az csak na. És kétszer el is estem.... az esőben.... -.- Boldog születésnapot itt is! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 10, 2013 12:19 pm
Malreni Az Timmy tegnap nem volt időm, de most csak leírom, tegnap este ismét megszülettem, újabb nap az öregedésnek jíhá!
ma meg el akartunk menni boltba de olyan szépen beázott a cipőnk, hogy az csak na. És kétszer el is estem.... az esőben.... -.- Boldog születésnapot itt is! biggrin Itt is köszi! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 11, 2013 3:39 am
eladtam a befektetéseim jó részét, így tudtam ma venni egy Angel Mini Wingst! smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 11, 2013 5:06 am
III Slash III eladtam a befektetéseim jó részét, így tudtam ma venni egy Angel Mini Wingst! smile Nem kis teljesítmény eek gratulálok! legalább egy kicsit olcsóbban sikerült megvenned?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 11, 2013 7:58 am
Yuki Naoto III Slash III eladtam a befektetéseim jó részét, így tudtam ma venni egy Angel Mini Wingst! smile Nem kis teljesítmény eek gratulálok! legalább egy kicsit olcsóbban sikerült megvenned? Köszi! biggrin ilyen nagy itemeknél a marketplaces ár már nem számít. 156 millió volt, ami most átlagos érte exchangen. Már csak avit kéne tudni hozzá csinálni smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|