|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 5:47 am
ZebraDeath BeeWolf ZebraDeath dlaczego mam cię nazwać idiotą? przecież nim nie ejsteś, więc o co chodzi? przecieniasz się, jak powiedziałeś, że jak ty uważasz ze cos jest dobre to jest dobre. a mój komentarz to takie żarty były. Wiec bez focha blaugh Usilnie starałem sie złapać głebszy ses twojej wypowiedzi. ja sie nie fochuje, gdyby tak było to bys składała podanie na POGG-a wink będę mieć to na uwadze. pokój? A byla wojne zeberko ? :* mokry buziak bo widze ze sie zestresowałaś.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 09, 2006 8:21 am
BeeWolf ZebraDeath BeeWolf ZebraDeath dlaczego mam cię nazwać idiotą? przecież nim nie ejsteś, więc o co chodzi? przecieniasz się, jak powiedziałeś, że jak ty uważasz ze cos jest dobre to jest dobre. a mój komentarz to takie żarty były. Wiec bez focha blaugh Usilnie starałem sie złapać głebszy ses twojej wypowiedzi. ja sie nie fochuje, gdyby tak było to bys składała podanie na POGG-a wink będę mieć to na uwadze. pokój? A byla wojne zeberko ? :* mokry buziak bo widze ze sie zestresowałaś. to były działania łągodzące - oddaje ci buziaka :* urocza kokardka.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 14, 2006 10:07 am
redakcja JPFu przeprowadza sie do szczecina, więc pare serii zostaje do czasu, kiedy sie tam rozgoszczą zawieszona. to jest, jakos do konca lipca.
juz powinien byc trzeci alchemik blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 14, 2006 11:15 am
ZebraDeath redakcja JPFu przeprowadza sie do szczecina, więc pare serii zostaje do czasu, kiedy sie tam rozgoszczą zawieszona. to jest, jakos do konca lipca. juz powinien byc trzeci alchemik blaugh nie rob mi nadziei... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 1:14 am
podobno -PODOBNO - JPF na problemy. módlmy się za wydawnictwo... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 2:44 am
ZebraDeath podobno -PODOBNO - JPF na problemy. módlmy się za wydawnictwo... crying O_O normalnie pójdę (może) do kościoła i pomodlę się w ich intencji... chociaż nie wiem, co to da, skoro jestem anrychrystem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 6:35 am
EvilYuki ZebraDeath podobno -PODOBNO - JPF na problemy. módlmy się za wydawnictwo... crying O_O normalnie pójdę (może) do kościoła i pomodlę się w ich intencji... chociaż nie wiem, co to da, skoro jestem anrychrystem... a moze jakies mangi kupicie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 7:06 am
opcy EvilYuki ZebraDeath podobno -PODOBNO - JPF na problemy. módlmy się za wydawnictwo... crying O_O normalnie pójdę (może) do kościoła i pomodlę się w ich intencji... chociaż nie wiem, co to da, skoro jestem anrychrystem... a moze jakies mangi kupicie? słuchaj, ja nawet kupuję "Tokyo MEWMEW", bo resztę serii już kupiłam scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 7:11 am
ZebraDeath opcy EvilYuki ZebraDeath podobno -PODOBNO - JPF na problemy. módlmy się za wydawnictwo... crying O_O normalnie pójdę (może) do kościoła i pomodlę się w ich intencji... chociaż nie wiem, co to da, skoro jestem anrychrystem... a moze jakies mangi kupicie? słuchaj, ja nawet kupuję "Tokyo MEWMEW", bo resztę serii już kupiłam scream i bardzo dobrze..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 7:53 am
opcy EvilYuki ZebraDeath podobno -PODOBNO - JPF na problemy. módlmy się za wydawnictwo... crying O_O normalnie pójdę (może) do kościoła i pomodlę się w ich intencji... chociaż nie wiem, co to da, skoro jestem anrychrystem... a moze jakies mangi kupicie? kupuję, o to się nie martw, więc teraz mi modlitwa pozostała.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 11:14 am
nawet nie kupuję w empiku, tylko w w specjalnym mangowym sklepie... który ma umowę z JPF...
i tak się martwię.
z innej beczki - kto zna mangę/anime Bleach? Podobno jakaś super-nowość...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 11:19 am
ZebraDeath z innej beczki - kto zna mangę/anime Bleach? Podobno jakaś super-nowość... no podobno jest niezła ale nigdy nie zmusilam sie by przeczytac ;p ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 12:24 pm
dark wampirek ZebraDeath z innej beczki - kto zna mangę/anime Bleach? Podobno jakaś super-nowość... no podobno jest niezła ale nigdy nie zmusilam sie by przeczytac ;p ;D czytałam, oglądałam. Nic szczególnego, nie rozumiem fenomenu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 1:02 pm
EvilYuki dark wampirek ZebraDeath z innej beczki - kto zna mangę/anime Bleach? Podobno jakaś super-nowość... no podobno jest niezła ale nigdy nie zmusilam sie by przeczytac ;p ;D czytałam, oglądałam. Nic szczególnego, nie rozumiem fenomenu... nowosc?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 1:05 pm
opcy EvilYuki dark wampirek ZebraDeath z innej beczki - kto zna mangę/anime Bleach? Podobno jakaś super-nowość... no podobno jest niezła ale nigdy nie zmusilam sie by przeczytac ;p ;D czytałam, oglądałam. Nic szczególnego, nie rozumiem fenomenu... nowosc?! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|