|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 3:40 am
Pisarz wrrr ze tez te noze takie ostre scream coś ty znowu narobił weź to lepiej przemyj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 3:40 am
ehh, zdzierałem kore z łuku i przejechałem po rece gonk , i to dwukrotnie stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 3:41 am
Dobra, niech bedzie - jestem natretny i upierdliwy, ale co tam. Jeszcze raz chcialbym oglosic, ze potrzebuje chetnych do wspolredagowania strony o naszej Polskiej Gildii http://members.lycos.co.uk/kagenoyami/go-gaia/ Szczegoly znajdziecie na stronie. Goraco zapraszam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 3:42 am
Sayokun Pisarz wrrr ze tez te noze takie ostre scream coś ty znowu narobił weź to lepiej przemyj źle to mi wygląda dzwonie po lekaża 'dzwoni'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pisarz ehh, zdzierałem kore z łuku i przejechałem po rece gonk , i to dwukrotnie stare :wybiega z salonu: ...... :po chwili wraca z wodą utlenioną: przemyj to 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Pisarz ehh, zdzierałem kore z łuku i przejechałem po rece gonk , i to dwukrotnie stare oooooooooo............. biedny jestes sad *glaszcze pisarza po glowie wink *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 3:44 am
Kagenoyami Dobra, niech bedzie - jestem natretny i upierdliwy, ale co tam. Jeszcze raz chcialbym oglosic, ze potrzebuje chetnych do wspolredagowania strony o naszej Polskiej Gildii http://members.lycos.co.uk/kagenoyami/go-gaia/ Szczegoly znajdziecie na stronie. Goraco zapraszam. jeśli bedę mogła jakoś pomóc to na pewno to zrobię...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
@#$%^%&%#$%%%
jeszce nie zbudowali na gai szpitali
musisz sobie sam poradzić
albo idź do znachora lub innej wróżki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hejko! Wróciłam. mam pytanko. Co sądzicie o takim bumpie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 3:45 am
dzieki wam, co tam, do wesela sie zagoi sweatdrop <*no to długo sie nie zagoi* pomyslał i patrzył na dłon>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 3:46 am
Katka1989 Hejko! Wróciłam. mam pytanko. Co sądzicie o takim bumpie?  Mozna od niego dostac uczulenia na niebieski kurz ;P A tak serio, bardzo fajny
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Katka1989 Hejko! Wróciłam. mam pytanko. Co sądzicie o takim bumpie?  śliczny 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Katka1989 Hejko! Wróciłam. mam pytanko. Co sądzicie o takim bumpie?  cześć fajny pomusz nam piszż się pocioł
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 3:47 am
Pisarz dzieki wam, co tam, do wesela sie zagoi sweatdrop <*no to długo sie nie zagoi* pomyslał i patrzył na dłon> to musi boleć crying :przytula:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 3:47 am
fajnie że wam się podoba whee to do mojego sklepiku 3nodding jak myślicie za ile takie coś sprzedać? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|