|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 18, 2008 4:48 am
Mwahahahaha! Wyżuliłem od dwóch nauczycieli jeszcze 4 tabliczki xd
Ad. Lopatka: Oby Ci się nie trafiło tak jak mi, że pobierają mi krew akurat kiedy mam najmniej lekcji w tygodniu...
Ad. Deadhel: I co wykryli jakieś niezbadane do tej pory formy życia? xd
Ad. Zebra: Mogę się podzielić, lubisz gorzką? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 18, 2008 7:11 am
a ja chyba ide na Franza Ferdinanda jutro whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 18, 2008 11:05 am
ichabot Ad. Lopatka: Oby Ci się nie trafiło tak jak mi, że pobierają mi krew akurat kiedy mam najmniej lekcji w tygodniu... Oby się nie trafiło 27 lub 28 listopada, bo będę wtedy w Dobczycach na zawodach.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 19, 2008 2:43 pm
Na jakich zawodach?
hmm... ja 26-28 listopada będę pisał matury próbne (co mnie podkusiło, żeby wybrać biologię rozszerzoną! gonk )
Będzie masakra. Nastawiam się na mniej niż 10% z bioli xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 20, 2008 4:35 am
Mistrzostwa Polski Młodzieży Szkolnej w Informatyce (na które dostałam się po znajomości ;p) ichabot hmm... ja 26-28 listopada będę pisał matury próbne (co mnie podkusiło, żeby wybrać biologię rozszerzoną! gonk ) Będzie masakra. Nastawiam się na mniej niż 10% z bioli xp To jest ta Operonu, tak? Nasza klasa nie została do niej zgłoszona ;p Powodzenia życzę, żebyś się pozytywnie zdziwił o ile więcej niż tu napisane dostaniesz ;p Ja sobie na próbną wzięłam fizykę, bo tą z matmy pewnie będziemy przerabiać później na lekcji ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 20, 2008 4:43 am
Dzięki biggrin Tak, z Operonu. Mój nauczyciel od chemii tak to podsumował, kiedy dowiedział się, że przez próbną maturę przepadną lekcje: "Tak, tylko matury piszcie i się nie uczcie" xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 21, 2008 3:59 am
A unas pada snieg. Ha sypie jak cholera biggrin rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 21, 2008 11:21 am
ja tez chce snieeeeg.... pol kota i krolestwo za zaspe xd co do matur - powodzenia xd zeby klucze byly logiczne 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 21, 2008 11:30 am
wilkus ja tez chce snieeeeg.... pol kota i krolestwo za zaspe xd co do matur - powodzenia xd zeby klucze byly logiczne 3nodding zależy które pół. Nie każdy lubi wątroby. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 21, 2008 1:11 pm
U mnie tez padal snieg eek I jest mroz eek I musialam zimowa kurtke wyjac eek
MAAAAAAAAAAASSSSSSSSSSSSSAAAAAAAAAKRAAAAAAAAA
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 22, 2008 4:30 am
U mnie także, a fajnie jest, bo widać pod śniegiem zieloną trawę.
Byłem Na Franzu Ferdinandzie :S
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 23, 2008 2:49 am
Daedhel wilkus ja tez chce snieeeeg.... pol kota i krolestwo za zaspe xd co do matur - powodzenia xd zeby klucze byly logiczne 3nodding zależy które pół. Nie każdy lubi wątroby. xp mozna sobie wybrac. juz nie bedetaka 3nodding a dzisiaj dostalam swoja minizaspe i wdeplam w nia klapkiem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 24, 2008 2:23 pm
wilkus Daedhel wilkus ja tez chce snieeeeg.... pol kota i krolestwo za zaspe xd co do matur - powodzenia xd zeby klucze byly logiczne 3nodding zależy które pół. Nie każdy lubi wątroby. xp mozna sobie wybrac. juz nie bedetaka 3nodding a dzisiaj dostalam swoja minizaspe i wdeplam w nia klapkiem xd czy klapek wniósł oskarżenie? Wybaczcie Babci wzmożony atak bełkotu, ma ciężki okres produkcji esejów na czas. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 25, 2008 12:24 am
u nas też pada crying u mojego mężczyzny też i to nawet w zeszłym tygodniu...
ale za to obejrzałam króla lwa 2 i czeka na mnie trzecia część razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 25, 2008 2:44 am
Hihihi ja Wszystkie Krole ogladalam w wakacje. Na wyspach trzeba bylo sie spolszczac, wiec najprosciej bylo sie cofnac do wieku dziecinstwa mrgreen
Nie obeszlo sie tez bez Pocahontas i Anastacji blaugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|