Magyar vagy? |
Igen |
|
89% |
[ 353 ] |
Külföldi, de magyar |
|
8% |
[ 33 ] |
Vannak magyar rokonaim |
|
0% |
[ 2 ] |
What?! |
|
2% |
[ 8 ] |
|
Total Votes : 396 |
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 22, 2009 5:05 am
Voltam én is már Szegeden 1x smile Egy kollégiumban laktunk, valahol egy nagy körútnál ami mellett van egy buszvégállomás valahol... Kórussal voltam ott még gimiben smile És a Hősök kapuja meg az otani villamos érdekes smile Meg a székesegyház...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 22, 2009 5:17 am
mien székesegyház? a dómra gondolsz?? am a hősők kapuját éni szeretem... és mi van a vilivel? sztem olyan mint bárhol máshol.... mondjuk kivéve a 3-as vonal azon még régi szockós kocsik járnak xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 24, 2009 7:51 am
Sziaszok, én nem létezek, de ha ki tudjátok találni, hogy ki vagyok, akkor ügyesek vagytok!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 24, 2009 10:10 am
TelemOrd Sziaszok, én nem létezek, de ha ki tudjátok találni, hogy ki vagyok, akkor ügyesek vagytok! hihi én azt hiszem tudom... blaugh biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 24, 2009 10:26 am
Én még nem voltam Szegeden, de Nyíregyházán igen.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 24, 2009 10:43 am
TelemOrd Sziaszok, én nem létezek, de ha ki tudjátok találni, hogy ki vagyok, akkor ügyesek vagytok! Egyébként is ügyesek vagyunk. xd 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 25, 2009 1:57 am
Sziasztok! Én egy 21 éves Pécsett élő lány vagyok. 2008 vége felé hívtak meg a Gaia-ra. Azóta játszok. Egy magyar lánytól hallottam rólatok, így csatlakoztam.
U.I.: Kik szoktak játszani a ZOMG-dzsal?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 25, 2009 8:44 am
Gazdy Sziasztok! Én egy 21 éves Pécsett élő lány vagyok. 2008 vége felé hívtak meg a Gaia-ra. Azóta játszok. Egy magyar lánytól hallottam rólatok, így csatlakoztam. U.I.: Kik szoktak játszani a ZOMG-dzsal? Üdv itt közötünk. Umm szerintem gagyi a ZOMG.... De a többiek szeretik
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 25, 2009 9:35 am
Medvelaszlo Gazdy Sziasztok! Én egy 21 éves Pécsett élő lány vagyok. 2008 vége felé hívtak meg a Gaia-ra. Azóta játszok. Egy magyar lánytól hallottam rólatok, így csatlakoztam. U.I.: Kik szoktak játszani a ZOMG-dzsal? Üdv itt közötünk. Umm szerintem gagyi a ZOMG.... De a többiek szeretik Ez nem igaz. Én például nem szeretem. Szerintem is gagyi. A towns sokal jobb lenne ha kiküszöbölnék a bugokat. Egyépként zOMG nem ZOMG. Hogy miért azt ne tőlem kérdezd. Akitta: Nincs több vita!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 25, 2009 9:42 am
Gazdy Sziasztok! Én egy 21 éves Pécsett élő lány vagyok. 2008 vége felé hívtak meg a Gaia-ra. Azóta játszok. Egy magyar lánytól hallottam rólatok, így csatlakoztam. U.I.: Kik szoktak játszani a ZOMG-dzsal? Herbusz! Én is pécsi vagyok. Rózsadombot képviselem! 3nodding (na már ketten vagyunk) Légy üdvözölve! heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 25, 2009 9:55 am
MODERATION ON! Medve: törölve stranger: törölve
Bocsi, skacok, de tudjátok...ami nem ide való, az röpül!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 25, 2009 9:56 am
Medvelaszlo sgergely Medvelaszlo Gazdy Sziasztok! Én egy 21 éves Pécsett élő lány vagyok. 2008 vége felé hívtak meg a Gaia-ra. Azóta játszok. Egy magyar lánytól hallottam rólatok, így csatlakoztam. U.I.: Kik szoktak játszani a ZOMG-dzsal? Üdv itt közötünk. Umm szerintem gagyi a ZOMG.... De a többiek szeretik Ez nem igaz. Én például nem szeretem. Szerintem is gagyi. A towns sokal jobb lenne ha kiküszöbölnék a bugokat. Egyépként zOMG nem ZOMG. Hogy miért azt ne tőlem kérdezd. Na te meg a ne oktass ki a helyes írási hibákkal.....Én is vissza tudtam volna írni párszor...... Majdnem megfulladtam és lefordult a székről a görcsösen rámtörő röhögéstől, mikor ezt a párbeszédet megláttam. Tényleg létre fogok hozni egy helyesírás korrepetáló topic-ot... Amúgy, válaszolva az eredeti kérdésre (megjegyzem egyikőtöknek sincs igaza, mert a játék teljes és helyes címe: zOMG!), én nagyon szeretem a zOMG!-t és gyakran játszottam vele. (CL.: 9.8 ) Mellesleg, van magyar zOMG! klán is. Éppenséggel, pont én vagyok a vezetője. Csatlakozz, ha szeretnél. Várunk sok szeretettel. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|