|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 1:49 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 1:50 pm
_cleef_ Aidanna _cleef_ Aidanna _cleef_ wrucilem i zaraz ide ogladac slayers gdzie slayersi!! u mnie na komputerze
i pa sei !mozesz wyslac poczta albo cosiek... mij brat sie ucieszy blaugh jako masz poczte ? interia... meew@interia.pl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 1:50 pm
_cleef_ Aidanna _cleef_ Aidanna _cleef_ wrucilem i zaraz ide ogladac slayers gdzie slayersi!! u mnie na komputerze
i pa sei !mozesz wyslac poczta albo cosiek... mij brat sie ucieszy blaugh jako masz poczte ? to jest 15 GB !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 1:52 pm
_cleef_ _cleef_ Aidanna _cleef_ Aidanna _cleef_ wrucilem i zaraz ide ogladac slayers gdzie slayersi!! u mnie na komputerze
i pa sei !mozesz wyslac poczta albo cosiek... mij brat sie ucieszy blaugh jako masz poczte ? to jest 15 GB !! ale to bendzie zamalo sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 1:54 pm
Aidanna ale to bendzie zamalo sad czego zamalo ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 1:54 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 1:58 pm
Aidana... licz cytaty... domokun na liste wędrujesz
edit: a jednak się zorientowałaś
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 2:00 pm
Kukus Aidana... licz cytaty... domokun na liste wędrujesz edit: a jednak się zorientowałaś crying niechce... MAM TYLKO 1gb poczty
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 2:02 pm
ja niechce na czrna liste.... no to siem niepowtoorzy crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 2:04 pm
a ja mam pytanie: czy ktos wysylal juz donacje na gaie? i wie jak to sie robi? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 2:05 pm
MissTao a ja mam pytanie: czy ktos wysylal juz donacje na gaie? i wie jak to sie robi? ninja ja... mam karte VISA... w takiej sytuacji jest to dziecinnie proste
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 2:07 pm
Kukus MissTao a ja mam pytanie: czy ktos wysylal juz donacje na gaie? i wie jak to sie robi? ninja ja... mam karte VISA... w takiej sytuacji jest to dziecinnie proste ma katre VISA i szpanuje... a ja niemam i sie niechwale...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 2:09 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 2:10 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 2:10 pm
Kukus MissTao a ja mam pytanie: czy ktos wysylal juz donacje na gaie? i wie jak to sie robi? ninja ja... mam karte VISA... w takiej sytuacji jest to dziecinnie proste to ja jestem dziecinnie glupia, bo cus mi nie wychodzi... ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|