|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 1:38 pm
Yumehayla Miss_Karina Yumehayla Miss_Karina Yumehayla *wychodzi z pokoiku i rozgląda się niepewnie po wszystkich, po czym zaczyna odkurzać*((przypuszczam że dawno nikt tego nie robił...a czasem trzeba... I przypominam- niebieski=Gabi, czarny=Yume)) Gabi odkurza? O.o o.O czemu? ((bo jest bajzel stare ...a Yume tu nie ma XD)) *sprząt-sprząt*((atak dziwacznymi onomatopejami XDDDDDDDD* jesli ktos ma posprzatac to YUME a nie dziecko!! ...ale...ja lubię sprzątać...czy to pani przeszkadza...? *smutna minka a'la kot ze Shrek'a XD* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 1:39 pm
Miss_Karina Yumehayla ...ale...ja lubię sprzątać...czy to pani przeszkadza...? *smutna minka a'la kot ze Shrek'a XD* nie nie przeszkadza, ale pora jest pozna i powinienes o tej porze spac, a nie sprzatac, posprzatasz pojutrze, bo jutro jest wolny dzien ...ale...ja naprawdę lubię...to takie odprężające...ale...skoro pani mi zabrania... *łza spływa mu po policzku*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 1:40 pm
Aidanna dzieci niesprzataja... pozbawiamy yume praw do opieki nad gabim!!! xp jestes bez serca stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
wrucilem i zaraz ide ogladac slayers
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yumehayla Miss_Karina Yumehayla ...ale...ja lubię sprzątać...czy to pani przeszkadza...? *smutna minka a'la kot ze Shrek'a XD* nie nie przeszkadza, ale pora jest pozna i powinienes o tej porze spac, a nie sprzatac, posprzatasz pojutrze, bo jutro jest wolny dzien ...ale...ja naprawdę lubię...to takie odprężające...ale...skoro pani mi zabrania... *łza spływa mu po policzku*az serce sciska.... jak tak bardzo chcesz... ale my ci pomozemy... Prawda!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 1:41 pm
_cleef_ wrucilem i zaraz ide ogladac slayers gdzie slayersi!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 1:42 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 1:42 pm
Aidanna Yumehayla Miss_Karina Yumehayla ...ale...ja lubię sprzątać...czy to pani przeszkadza...? *smutna minka a'la kot ze Shrek'a XD* nie nie przeszkadza, ale pora jest pozna i powinienes o tej porze spac, a nie sprzatac, posprzatasz pojutrze, bo jutro jest wolny dzien ...ale...ja naprawdę lubię...to takie odprężające...ale...skoro pani mi zabrania... *łza spływa mu po policzku*az serce sciska.... jak tak bardzo chcesz... ale my ci pomozemy... Prawda!!!!!!! Dziękuję pani bardzo 4laugh ! *zabiera się do sprzątania ze zdwojoną energią*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 1:43 pm
Aidanna _cleef_ wrucilem i zaraz ide ogladac slayers gdzie slayersi!! u mnie na komputerze
i pa sei !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 1:44 pm
heh, skoro Gabi sprzata to niech sprzata, musze juz isc spac dobranoc wam 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 1:44 pm
> ...ale...ja naprawdę lubię...to takie odprężające...ale...skoro pani mi zabrania... *łza spływa mu po policzku* az serce sciska.... jak tak bardzo chcesz... ale my ci pomozemy... Prawda!!!!!!! Dziękuję pani bardzo 4laugh ! *zabiera się do sprzątania ze zdwojoną energią* biggrin i wszystko raz dwa posprzatalismy... a podloga sie suszy biggrin po sniegu stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 1:45 pm
_cleef_ Aidanna _cleef_ wrucilem i zaraz ide ogladac slayers gdzie slayersi!! u mnie na komputerze
i pa sei !mozesz wyslac poczta albo cosiek... mij brat sie ucieszy blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 1:47 pm
Aidanna biggrin i wszystko raz dwa posprzatalismy... a podloga sie suszy biggrin po sniegu stare *sprząt-sprząt-sprząt*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 1:48 pm
Aidanna _cleef_ Aidanna _cleef_ wrucilem i zaraz ide ogladac slayers gdzie slayersi!! u mnie na komputerze
i pa sei !mozesz wyslac poczta albo cosiek... mij brat sie ucieszy blaugh jako masz poczte ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|