|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 1:15 pm
M-Teen *idzie na druga kanape* akiko mogłabys nastepnym razem tak nie rozpychac!! sweatdrop niewazne *idzie na krzesełko obok baru i oglada MISS* *pokazuje jezyk* a ty nie siadac na mnie *ziew* u_u
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 1:15 pm
Point.Zer0 *Wyłazi z lustra* No pięknie , kto mi znowu wyjadał Rad i Uran ???!!! stressed scream Rad? Uran? jakies chemikalia? o.O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 1:16 pm
|
|
|
|
|
|
|
Point.Zer0 *Wyłazi z lustra* No pięknie , kto mi znowu wyjadał Rad i Uran ???!!! stressed scream tym razem to nie ja, naprawdę! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*Przewraca sie na plecy*Zzzzzzz........CHRAP!!!..........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 1:17 pm
CzemuNie Point.Zer0 Hoho - co za powitanie Karina xd Już ja mam coś co Sei obudzi... *idzie do swojej sali tronowej zmian* już potwierdziłam, teraz twoja kolej smile dzięki jeszcze raaz *przytuuuula mocno* dostałam przed chwilka blue giftbox eek farciara cry *ociera łezke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 1:17 pm
Point.Zer0 *Wyłazi z lustra* No pięknie , kto mi znowu wyjadał Rad i Uran ???!!! stressed scream *beeeeeeeerrk* ..przepraszam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 1:18 pm
Rynn the Vampire Point.Zer0 *Wyłazi z lustra* No pięknie , kto mi znowu wyjadał Rad i Uran ???!!! stressed scream tym razem to nie ja, naprawdę! gonk spokojnie, wiemy ze nie ty whee tylko kto? xd stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 1:20 pm
*patrzy błagalnie na sei'ę* słodko to wygląda... *uśmiech gigant :]]]]]]]]* nah nah
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
oki...ja ide spac bo zaraz padne jak mucha~ = = oyasumi (dobrze?)~
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
No , ja już mykał będę - dobranoc wszystkim , miłych snów zwłaszcza zmęczonej Aki *całuje w czółko na dobranoc*
Do zobaczenia xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 1:21 pm
chhodze sobie w ta i spowrotem z kuchni do pokoju i do kuchni lodowki... nikt na mnie uwagi niezwraca sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 1:21 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 1:22 pm
Point.Zer0 No , ja już mykał będę - dobranoc wszystkim , miłych snów zwłaszcza zmęczonej Aki *całuje w czółko na dobranoc* Do zobaczenia xd papusie Zer0 sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 1:23 pm
Point.Zer0 No , ja już mykał będę - dobranoc wszystkim , miłych snów zwłaszcza zmęczonej Aki *całuje w czółko na dobranoc* Do zobaczenia xd macham lapka na dowidzenia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|