|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 1:04 pm
Akiko Tamashii M-Teen *wchodzi do Ŧ#8250;rodka* ehem.. Witam *kŦ#8218;adzie sie na kanapie* :] o czym dyskutujecie? ej ej! uwazaj troche...bys na mnie usiadla :/ Akikuś!!! 4laugh witaj biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Witam Akiko , Witam Karina xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen ej wiecie kiedy są wybory MISS??? w tv xp TERAZ biggrin właśnie za chwilke się zaczną razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii M-Teen *wchodzi do Ŧ#8250;rodka* ehem.. Witam *kŦ#8218;adzie sie na kanapie* :] o czym dyskutujecie? ej ej! uwazaj troche...bys na mnie usiadla :/ wybacz aki sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 1:05 pm
Sayokun Sei chan Miss_Karina SEI POBUDKAAA!!! xd widzis przystojny mezczyzna nad toba sie chyli xd *Porusza lekko ogonem*............ xp stare a zdjeliście jej ten szalik żeby się nie dusiła sweatdrop hmmm tylko jak go zdjac? O.o ma jakies zapiecia z haslem XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Point.Zer0 Witam Akiko , Witam Karina xd ZERUŚ!!!! 4laugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ooo duzo ludzi... blaugh ja MISS nieogladam... brat zawladnal pilotem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 1:06 pm
Miss_Karina Sayokun Sei chan Miss_Karina SEI POBUDKAAA!!! xd widzis przystojny mezczyzna nad toba sie chyli xd *Porusza lekko ogonem*............ xp stare a zdjeliście jej ten szalik żeby się nie dusiła sweatdrop hmmm tylko jak go zdjac? O.o ma jakies zapiecia z haslem XD sweatdrop zdejmuje szalik żeby sei mogła łatwiej oddychać
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*Przewraca się na brzuch*......Zzzzzzzzzzzzz.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Akiko Tamashii M-Teen *wchodzi do Ŧ#8250;rodka* ehem.. Witam *kŦ#8218;adzie sie na kanapie* :] o czym dyskutujecie? ej ej! uwazaj troche...bys na mnie usiadla :/ Akikuś!!! 4laugh witaj biggrin biggrin udam ze nie slyszalam tego "akikus" xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan *Przewraca się na brzuch*......Zzzzzzzzzzzzz..... najnormalniej na swiecie ... zasnela O.o 3nodding whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan *Przewraca się na brzuch*......Zzzzzzzzzzzzz..... SEI!!! POBUDKA!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 1:07 pm
Sayokun sweatdrop zdejmuje szalik żeby sei mogła łatwiej oddychać Tknij mój szaliczek a zabiję stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii Miss_Karina Akiko Tamashii M-Teen *wchodzi do Ŧ#8250;rodka* ehem.. Witam *kŦ#8218;adzie sie na kanapie* :] o czym dyskutujecie? ej ej! uwazaj troche...bys na mnie usiadla :/ Akikuś!!! 4laugh witaj biggrin biggrin udam ze nie slyszalam tego "akikus" xp O.o pseplasam, Aki jush lepiej? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CzemuNie M-Teen ej wiecie kiedy są wybory MISS??? w tv xp TERAZ biggrin właśnie za chwilke się zaczną razz włąsnie ogladam nah nah whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|