|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 12:38 pm
Point.Zer0 Wie ktośgdzie w sklepie są te nieszczęsne czarne stringi i stanik ? sweatdrop w durem u tego faceta z blizno
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 12:38 pm
Point.Zer0 Wie ktośgdzie w sklepie są te nieszczęsne czarne stringi i stanik ? sweatdrop na wyspie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 12:39 pm
Point.Zer0 Wie ktośgdzie w sklepie są te nieszczęsne czarne stringi i stanik ? sweatdrop w sklepie w gambino u sashy mniej wiecej w srodku blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 12:39 pm
Point.Zer0 _cleef_ Sei chan Point.Zer0 Ups sorki Sei sweatdrop *Ocuca i podaje wodę* *Nie rusza się* xp zero, czas na pierwszo pomoc ! ty dajesz usta usta a ja masaz serca !
tylko bez jezyczkae , martwić sięnie mam co , mam przeszkolenie na ratownika na brązową odznakę... dygasz sie jei dotknac ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 12:44 pm
_cleef_ Point.Zer0 _cleef_ Sei chan Point.Zer0 Ups sorki Sei sweatdrop *Ocuca i podaje wodę* *Nie rusza się* xp zero, czas na pierwszo pomoc ! ty dajesz usta usta a ja masaz serca !
tylko bez jezyczkae , martwić sięnie mam co , mam przeszkolenie na ratownika na brązową odznakę... dygasz sie jei dotknac ?Ja miałem kontakt z większąiloscią kobiet niż ty widziałeś wink xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 12:45 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 12:47 pm
Point.Zer0 _cleef_ Point.Zer0 _cleef_ Sei chan Point.Zer0 Ups sorki Sei sweatdrop *Ocuca i podaje wodę* *Nie rusza się* xp zero, czas na pierwszo pomoc ! ty dajesz usta usta a ja masaz serca !
tylko bez jezyczkae , martwić sięnie mam co , mam przeszkolenie na ratownika na brązową odznakę... dygasz sie jei dotknac ?Ja miałem kontakt z większąiloscią kobiet niż ty widziałeś wink xd ja widzialem kilka tysiecy w moim zyciu !
wiec musi byc z ciebie wielki casanova !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 12:48 pm
*Porusza lekko ogonem*..... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 12:49 pm
Sei chan *Porusza lekko ogonem*..... xp Widzisz Cleef , żyje i nawet się rusza xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 12:53 pm
....... xp *Lezy dalej nieprzytomna*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 12:54 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 12:54 pm
Point.Zer0 Sei chan ....... xp *Lezy dalej nieprzytomna* No jak rany *układa w pozycji z nogami do g xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 12:55 pm
wróciłem ^^ 'siada na foteliku'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 12:56 pm
Sei chan Point.Zer0 Sei chan ....... xp *Lezy dalej nieprzytomna* No jak rany *układa w pozycji z nogami do g xp Za kilka minut ie obudzisz , omdlenie to nauralna reakcja organizmu przeciwko odniesieniu obrażeń , w tym rzypadku lekkiemu duszeniu xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 12:56 pm
Sayokun wróciłem ^^ 'siada na foteliku' xp ...........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|