|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 12:26 pm
Point.Zer0 CzemuNie ojej!!! byłabym naprawde happy biggrin *przytuuula* Dobra , tylko znajdę gdzie to jest i gdzie taniej - na markecie czy w sklepie xd w markecie raczej nie będzie sweatdrop Cleef, już się ciągnie, mam powalające 7,5% sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 12:27 pm
Sei chan Point.Zer0 Sei chan *Gryzie Zero w rękę*Mrau!! Oooo ! pokaże wam co sięrobi w takiej sytuacji gdyby Sei była Pytonem ! *łapie głowę Sei jedną ręką i wciska rękę głębiej do gardła...* A komu ten komplecik jak Ty zbierash ? wink xd O.o*Zaczyna sie dusić* eek przediesz ona niejest pytonem !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 12:29 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 12:29 pm
No nie wyjmędopóki nie przestanie zaciskać szczęk - tak sierobi z Pytonakmi - pokazałbym jak się robi z atakiem rekina , ale Ona ma za ładne oczy xd
Rynn - chyab się jeszze na mnie nie gniwewasz za tamto ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 12:31 pm
to zapewne pytanie retoryczne, ale moze jednak ktos z Was ma do sprzedania dwa grudniowe listy (zaplace w goldach) sweatdrop ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 12:32 pm
radze zebys go nie gryzla sei
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 12:32 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 12:33 pm
Ups sorki Sei sweatdrop *Ocuca i podaje wodę*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 12:35 pm
Point.Zer0 Ups sorki Sei sweatdrop *Ocuca i podaje wodę* *Nie rusza się* xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Fushcia -co to za kolor prosze niech ktoś mi powie bo nie moge zam�wienia wykonac crying fioletowo-ruzowy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_cleef_ Sei chan Fushcia -co to za kolor prosze niech ktoś mi powie bo nie moge zam�wienia wykonac crying fioletowo-ruzowyDzięki 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 12:36 pm
Sei chan Point.Zer0 Ups sorki Sei sweatdrop *Ocuca i podaje wodę* *Nie rusza się* xp *Sprawdza puls i oddech*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 12:37 pm
Wie ktośgdzie w sklepie są te nieszczęsne czarne stringi i stanik ? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 12:37 pm
Sei chan Point.Zer0 Ups sorki Sei sweatdrop *Ocuca i podaje wodę* *Nie rusza się* xp zero, czas na pierwszo pomoc ! ty dajesz usta usta a ja masaz serca !
tylko bez jezyczka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 12:38 pm
_cleef_ Sei chan Point.Zer0 Ups sorki Sei sweatdrop *Ocuca i podaje wodę* *Nie rusza się* xp zero, czas na pierwszo pomoc ! ty dajesz usta usta a ja masaz serca !
tylko bez jezyczkae , martwić sięnie mam co , mam przeszkolenie na ratownika na brązową odznakę...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|