|
|
|
|
Posted: Fri Mar 07, 2008 10:51 am
Kukus Julka ludzie różnie rozumieją "zagrożenie życia" niestety...
ale jak sie nudzisz to możesz przyjść do nas ^^" była taka ustawa, która pomagała rozumieć, że ratownicy medyczni nie zajmują się bólem gardła... ale kurwy z PiSu ją zbanowały i teraz do byle chujostwa musimy dymać. Ludzie gówno rozumieją, bo są zakurwiście głupi. do was znaczy gdzie? i gdzie są moje zdjęcia twoich cycków?
no do Ozziego ^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 07, 2008 1:16 pm
Julka Kukus Julka ludzie różnie rozumieją "zagrożenie życia" niestety...
ale jak sie nudzisz to możesz przyjść do nas ^^" była taka ustawa, która pomagała rozumieć, że ratownicy medyczni nie zajmują się bólem gardła... ale kurwy z PiSu ją zbanowały i teraz do byle chujostwa musimy dymać. Ludzie gówno rozumieją, bo są zakurwiście głupi. do was znaczy gdzie? i gdzie są moje zdjęcia twoich cycków?
no do Ozziego ^^" niestety, ponoć jestem w niełaskach (czego zasadniczo nie rozumiem, ale ja wielu rzeczy nie rozumiem), więc się nie zobaczymy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 07, 2008 1:37 pm
Kukus niestety, ponoć jestem w niełaskach (czego zasadniczo nie rozumiem, ale ja wielu rzeczy nie rozumiem), więc się nie zobaczymy. to jest rozmowa na dluzej co do tego, choc moze ja nie jestem odpowiednia osoba do przeprowadzenia tej konwersacji... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 08, 2008 2:23 am
Julka Kukus niestety, ponoć jestem w niełaskach (czego zasadniczo nie rozumiem, ale ja wielu rzeczy nie rozumiem), więc się nie zobaczymy. to jest rozmowa na dluzej co do tego, choc moze ja nie jestem odpowiednia osoba do przeprowadzenia tej konwersacji... sweatdrop
szczerze mnie to jebie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 08, 2008 8:10 am
to ja sie juz nie odzywam xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 08, 2008 3:04 pm
Julka to ja sie juz nie odzywam xp bo i chyba nie ma tu nic do dodania.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 09, 2008 10:33 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 10, 2008 3:05 am
Kukus Julka to ja sie juz nie odzywam xp bo i chyba nie ma tu nic do dodania. zawsze jest cos do dodania od siebie, *sika na podloge*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 10, 2008 7:57 am
Ozzwald Kukus Julka to ja sie juz nie odzywam xp bo i chyba nie ma tu nic do dodania. zawsze jest cos do dodania od siebie, *sika na podloge* M nie ma to jak ciepły mocz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 10, 2008 9:09 am
kurwa kurwa... nieprzyjemny dzien...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 10, 2008 10:30 am
Kiray kurwa kurwa... nieprzyjemny dzien... cześć Michale, co u ciebie? poklikash? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 10, 2008 3:37 pm
BeeWolf cześć Michale, co u ciebie? poklikash? mrgreen z chenciom zjjjjooom... gram sobie w komputer i ogladam Captain Tsubasa... a Ty co porabiash??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 10, 2008 11:50 pm
Kiray kurwa kurwa... nieprzyjemny dzien... mi tego nie musisz mówić, kurwa. nawet oka nie zmrużyłem. co udało mi się położyc to było "jechać jechać zapierdalać". sraczki, wypadki, wpadki i menele.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 11, 2008 2:07 am
Dobra tu sie przywitam, zeby nie bylo, ze na krzywy ryj wrzucam posty bez przywitania sie nawet : P Witam < sounds gay o0
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 11, 2008 2:41 am
r4id3n Dobra tu sie przywitam, zeby nie bylo, ze na krzywy ryj wrzucam posty bez przywitania sie nawet : P Witam < sounds gay o0 zle... tak z pustymi recoma... swołocz zapomniales o jednym z elementarnych składnikow kazdego Partyzanta... gdzie BIMBER?!?! *wyciaga butelke bimbru za pazuchy i polewa* "na krzywy ryj" to ty bedziesz pil moj bimber, bo pewnie zagrychy tez nie masz... *wyciaga ogorasy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|