|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 14, 2018 1:02 pm
jó volt megnézni a listát. olyan nosztalgikus volt biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 17, 2018 12:08 pm
Az Timmy jó volt megnézni a listát. olyan nosztalgikus volt biggrin Jaja, szerintem is az. Örülök, hoigy tetszik smile (Mások is írták ott.)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 19, 2018 6:52 am
Ha kihagyással is, ha nem látja senki azért tudjátok: Ma vagyok 3300 napos Gaián biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 14, 2018 2:14 am
Az Timmy Ha kihagyással is, ha nem látja senki azért tudjátok: Ma vagyok 3300 napos Gaián biggrin Gratulálok utólag is smile Mától indul a 12 napos advent (fejlécben táblából ajándékot kapós időszak).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 26, 2019 3:39 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 29, 2019 6:46 am
eek eltelt egy negyed év ebből az évből, és ez az első idei post?! wow, ez meglepett lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 03, 2019 5:23 am
Yuki Naoto eek eltelt egy negyed év ebből az évből, és ez az első idei post?! wow, ez meglepett lol Nagyon durva! Bár volt egy jó fél év hogy nem engedett be valami miatt, meg aztán a munkában ott volt a karácsonyi hajtás.... idén meg .... idén van biggrin Amúgy mi a pálya rája?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 11, 2019 7:52 am
Itt minden rendben, csak ritkábban nézek fel. De nem és nem felejtem el a jelszavam blaugh Meg majd megnézem (nézzük!!), milyen lesz majd a nyári event - esetleg.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 17, 2019 6:45 am
Obi Aoi Itt minden rendben, csak ritkábban nézek fel. De nem és nem felejtem el a jelszavam blaugh Meg majd megnézem (nézzük!!), milyen lesz majd a nyári event - esetleg. Szerintem arról lemaradtunk biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 01, 2019 11:39 am
Hungarian Aoyama Obi Aoi Itt minden rendben, csak ritkábban nézek fel. De nem és nem felejtem el a jelszavam blaugh Meg majd megnézem (nézzük!!), milyen lesz majd a nyári event - esetleg. Szerintem arról lemaradtunk biggrin Jaja... Én most augusztusban nemigen néztem fel... Meg mostanában voltak jó nehéz időszakaim, de jól vagyok.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 18, 2020 10:07 am
Üdv Mindenkinek aki még idenéz, mindenkinek biztonságos és jó napokat kívánok! Aki akar írjon nyugodtan (ide, PM-be stb.).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 21, 2020 3:56 am
Jó lenne ha hamar elmúlna a vírus mizéria.
Amúgy néha visszacsekkolok hátha van remény, hogy újraéled a guild :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 02, 2020 11:57 pm
Úristen! Ez az oldal még létezik, és igazából nem sokat változott..... ezer éve nem voltam fent (ténylegesen évek óta nem....) De fura..... nagyon nosztalgikus biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 20, 2020 3:27 am
Én se voltam évek óta, nemrégiben kezdtem aktívabban visszatérni, és egyből tettem egy olyat, amit hónapok óta nézegettem és most volt erőm -meg anyagi befektetésem hozzá- hogy megtegyem. Ladies n Gentleman... Wing Supporter lettem! Kicsit még újdonság nekem, de örülök, hogy támogathatom végre valahogy azt az oldalt, amihez rengeteg szép emlék fűz. És így is kapok valamit érte (Havonta 1 új Supportereknek járó item, valamint 500GC, mindez nagyjából 1600-1700 Ft-ért) Ki van még így, ahogy én? Kezeket fel, vagy válaszoljatok eme kommentre Ti is!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 28, 2020 6:35 am
napsugar Úristen! Ez az oldal még létezik, és igazából nem sokat változott..... ezer éve nem voltam fent (ténylegesen évek óta nem....) De fura..... nagyon nosztalgikus biggrin Megértem. Nekem is az. Én párhetente vagy néha párnapota nézek fel. Gabessz Jó lenne ha hamar elmúlna a vírus mizéria. Amúgy néha visszacsekkolok hátha van remény, hogy újraéled a guild :/ Tagjain is múlik ez. 1-2 ember fórumra posztolgatása legfeljebb kis "szikrákat villant fel" az újjáéledéshez... III_Kisrajczy_III Én se voltam évek óta, nemrégiben kezdtem aktívabban visszatérni, és egyből tettem egy olyat, amit hónapok óta nézegettem és most volt erőm -meg anyagi befektetésem hozzá- hogy megtegyem. Ladies n Gentleman... Wing Supporter lettem! Kicsit még újdonság nekem, de örülök, hogy támogathatom végre valahogy azt az oldalt, amihez rengeteg szép emlék fűz. És így is kapok valamit érte (Havonta 1 új Supportereknek járó item, valamint 500GC, mindez nagyjából 1600-1700 Ft-ért) Ki van még így, ahogy én? Kezeket fel, vagy válaszoljatok eme kommentre Ti is! Gratulálok smile Én egyelőre nem fektetek be, de egyébként ó áron van.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|