|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 12:01 pm
ej no i zarz mnie rozbroi!!! scream scream scream to NADAL nie działa!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 12:02 pm
Yume rysuje już dla ciebie obiecany rysunek .. wreszcie znalazłam chwilkę czasu smile podziękuj mojej milości Patrykowi razz natchnął mnie od rysowania po tym ak tym murzynkiem dostał pokrytym śmietaną biggrin biggrin biggrin biggrin : biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 12:06 pm
UWAGA UWAGA!
mozna juz glosowac w konkursie avatarkowym (nareszcie... xd )
-> TU
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 12:07 pm
MissTao UWAGA UWAGA!
mozna juz glosowac w konkursie avatarkowym (nareszcie... xd )
-> TU MissTao ładnie ava zminiłas smile nah nah ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 12:10 pm
*Rozgląda sie dookoła*Nudno sie jakoś zrobiło xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 12:11 pm
Sei chan *Rozgląda sie dookoła*Nudno sie jakoś zrobiło xp no tak -nie ma nikomu na głowę skakać , drapać , żgać , rzucać fiolkami , to nudno , heeeeemmmm... ? wink Witam wszystkich xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 12:12 pm
Sei chan *Rozgląda sie dookoła*Nudno sie jakoś zrobiło xp ja się nie nudzę, zbieram kase ciągle klikając w poll xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 12:12 pm
Point.Zer0 Sei chan *Rozgląda sie dookoła*Nudno sie jakoś zrobiło xp no tak -nie ma nikomu na głowę skakać , drapać , żgać , rzucać fiolkami , to nudno , heeeeemmmm... ? wink Witam wszystkich xd stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 12:13 pm
CzemuNie Sei chan *Rozgląda sie dookoła*Nudno sie jakoś zrobiło xp ja się nie nudzę, zbieram kase ciągle klikając w poll xp Mnie by to troshkę jedna znudziło xd A na co zbieramy , hmmm... ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 12:14 pm
Point.Zer0 Sei chan *Rozgląda sie dookoła*Nudno sie jakoś zrobiło xp no tak -nie ma nikomu na głowę skakać , drapać , żgać , rzucać fiolkami , to nudno , heeeeemmmm... ? wink Witam wszystkich xd no nudno.. a ryby jak nie działały tak mi nie działają gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 12:15 pm
Sei chan Point.Zer0 Sei chan *Rozgląda sie dookoła*Nudno sie jakoś zrobiło xp no tak -nie ma nikomu na głowę skakać , drapać , żgać , rzucać fiolkami , to nudno , heeeeemmmm... ? wink Witam wszystkich xd stare Oho - a na tą minę to czym sobie zasłużyłem ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 12:15 pm
Point.Zer0 CzemuNie Sei chan *Rozgląda sie dookoła*Nudno sie jakoś zrobiło xp ja się nie nudzę, zbieram kase ciągle klikając w poll xp Mnie by to troshkę jedna znudziło xd A na co zbieramy , hmmm... ? narazie na te takie ee...jakby skarpetki ^^ co się nadłada na buty biggrin takie co ma MissTao i Lethiel razz albo na komplet czarnej bielizny ^^ jeszcze zobaczę
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|