|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 11:41 am
Rynn the Vampire uch-och, cleef, nie wiem jak tego używać sweatdrop Cleef, a ja mam 1 mb/s bo mam dls-a wink )) Dajmy na to, że chcę sobie ściągnąć..e...shamanic princess. Co wtedy? maksymalna predkosc dsl to 789kb/s <-- to ja mam ! u mnie pisze ze mam 100mb/s ale niema takiej predkoszi chyba ze na T3 !
a jesli ches sciagnac to-zainstaluj program (niema zadney ikonki, jest prawie jak niewidzialny) potem znaidz to bajke (jesli chesz link na strone z anime to dam) nacisnji nazwe bajki, wybiez lokacje i sciagaj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 11:42 am
Okej, spadam już...o 22 będą wyniki Miss World, mam zamiar obejrzeć ^^ Papcie! ..3.. ..2.. ..1.. *puff* *znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 11:45 am
_cleef_ Rynn the Vampire uch-och, cleef, nie wiem jak tego używać sweatdrop Cleef, a ja mam 1 mb/s bo mam dls-a wink )) Dajmy na to, że chcę sobie ściągnąć..e...shamanic princess. Co wtedy? maksymalna predkosc dsl to 789kb/s <-- to ja mam ! u mnie pisze ze mam 100mb/s ale niema takiej predkoszi chyba ze na T3 !
a jesli ches sciagnac to-zainstaluj program (niema zadney ikonki, jest prawie jak niewidzialny) potem znaidz to bajke (jesli chesz link na strone z anime to dam) nacisnji nazwe bajki, wybiez lokacje i sciagaj Programik zainstalowany, powinno być takie okienko z ABC? I jest jakieś bittorrent link czy coś sweatdrop Podaj tę stronkę podaj ^^'' http://img.photobucket.com/albums/v235/Rynn_the_Vampire/dls.jpg - a tutaj screen z przed chwilki sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 11:46 am
Rynn the Vampire M-Teen eek oho ja mam najgorsze wekde razz i najtansza przenet nah nah moze sie jakos uda to zrobic... nyo i co, działa ci? A ja próbuję i nie działa.. sweatdrop no ja tez i nie idzie !! xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 11:47 am
Rynn the Vampire _cleef_ Rynn the Vampire uch-och, cleef, nie wiem jak tego używać sweatdrop Cleef, a ja mam 1 mb/s bo mam dls-a wink )) Dajmy na to, że chcę sobie ściągnąć..e...shamanic princess. Co wtedy? maksymalna predkosc dsl to 789kb/s <-- to ja mam ! u mnie pisze ze mam 100mb/s ale niema takiej predkoszi chyba ze na T3 !
a jesli ches sciagnac to-zainstaluj program (niema zadney ikonki, jest prawie jak niewidzialny) potem znaidz to bajke (jesli chesz link na strone z anime to dam) nacisnji nazwe bajki, wybiez lokacje i sciagaj Programik zainstalowany, powinno być takie okienko z ABC? I jest jakieś bittorrent link czy coś sweatdrop Podaj tę stronkę podaj ^^''  www.boxtorrent.com <--anime www.suprnova.org <-- wszystko (gry filmy anime programy)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 11:48 am
Nyu^_^*Pojawia sie na kanapie zajadając się czekoladkami*Mruuu whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 11:50 am
Sei chan Nyu^_^*Pojawia sie na kanapie zajadając się czekoladkami*Mruuu whee czesc sei !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 11:51 am
_cleef_ Sei chan Nyu^_^*Pojawia sie na kanapie zajadając się czekoladkami*Mruuu whee czesc sei ! *Macha mu łapką*^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 11:51 am
Sei chan _cleef_ Sei chan Nyu^_^*Pojawia sie na kanapie zajadając się czekoladkami*Mruuu whee czesc sei ! *Macha mu łapką*^_^ cofni sie o jedno i dwie strony i poczytaj o bittorrent
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 11:52 am
hej sei chan
no i co dziala ci fishowanie? bo mnie nadal nie!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 11:53 am
M-Teen hej sei chan no i co dziala ci fishowanie? bo mnie nadal nie!! u mnie dziala
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 11:55 am
_cleef_ Sei chan _cleef_ Sei chan Nyu^_^*Pojawia sie na kanapie zajadając się czekoladkami*Mruuu whee czesc sei ! *Macha mu łapką*^_^ cofni sie o jedno i dwie strony i poczytaj o bittorrentMrau??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 11:56 am
Cleef ja od sciągania anime mam dwóch kumpli(Jeden teraz mi ściąga filmy pokemon i gdwie gry a drugi ściagał mi fruits basketa całego)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 11:57 am