|
|
|
|
Posted: Thu Jan 24, 2008 2:29 pm
*rozsiadl sie wygodnie na fotelu przy biurku*
*zalozyl nogi na blat*
*czysci swoja nowa bron*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 20, 2008 4:59 am
*wchodzi przez rozwalone drzwi*
o geeeeez jaka melina sie tu zrobila...
*bierze sie za mycie okien i podlogi*
sporo pracy jest do zrobienia...a
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 26, 2008 1:10 pm
u-ła, ostre rozchasanie dwa nowe jak dla mnie posty XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 27, 2008 10:09 am
BeeWolf u-ła, ostre rozchasanie dwa nowe jak dla mnie posty XD z predkoscia naszej klasy ich przybywa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 27, 2008 12:29 pm
Ozzwald BeeWolf u-ła, ostre rozchasanie dwa nowe jak dla mnie posty XD z predkoscia naszej klasy ich przybywa nie załamuj mnie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 29, 2008 8:42 am
BeeWolf Ozzwald BeeWolf u-ła, ostre rozchasanie dwa nowe jak dla mnie posty XD z predkoscia naszej klasy ich przybywa nie załamuj mnie. rzuc skrzynke bimbru to bedzie sie dzialo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 01, 2008 3:48 am
Ozzwald BeeWolf Ozzwald BeeWolf u-ła, ostre rozchasanie dwa nowe jak dla mnie posty XD z predkoscia naszej klasy ich przybywa nie załamuj mnie. rzuc skrzynke bimbru to bedzie sie dzialo Rzuca skrzynkę Bimbru .... Szuka sobie orginalnego UTk24 .kusza.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 03, 2008 7:45 am
BeeWolf Ozzwald BeeWolf Ozzwald BeeWolf u-ła, ostre rozchasanie dwa nowe jak dla mnie posty XD z predkoscia naszej klasy ich przybywa nie załamuj mnie. rzuc skrzynke bimbru to bedzie sie dzialo Rzuca skrzynkę Bimbru .... Szuka sobie orginalnego UTk24 .kusza. *bierze flache i pije* ut2k4 to wiesz tylko erze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 05, 2008 8:12 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 05, 2008 10:17 am
*sprzatajac kurz smieszna kudlata szczotka od kurzu natrafia na Kukusa*
stalo sie cos?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 05, 2008 11:39 am
Julka *sprzatajac kurz smieszna kudlata szczotka od kurzu natrafia na Kukusa*
stalo sie cos?
no właśnie, kurwa, nic się nie dzieje, kurwa. rozpierdala mnie to nicsięniedzianie pierdolone gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 07, 2008 5:55 am
Kukus Julka *sprzatajac kurz smieszna kudlata szczotka od kurzu natrafia na Kukusa*
stalo sie cos?
no właśnie, kurwa, nic się nie dzieje, kurwa. rozpierdala mnie to nicsięniedzianie pierdolone gonk Zdarza się no !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 07, 2008 6:10 am
BeeWolf Kukus no właśnie, kurwa, nic się nie dzieje, kurwa. rozpierdala mnie to nicsięniedzianie pierdolone gonk Zdarza się no ! ale nie mi, kurwa. wezwanie z dzisiejszej nocy rozkurwiło mnie totalnie: "kaszel" kurwa, rozumiecie to? pierdolona wezwała do kaszlu pogotowie ratunkowe, o 1:20 w nocy, mając do przychodni całodobowej 300 metrów. a najzajebistsze jest to, że nawet nie zakasłała raz jak byliśmy u niej. miała zapalenie gardła, i to też nie ropne. miałem ochotę jechać do CPR i wpierdolić dyspozytorowi, który przyjął to zgłoszenie do realizacji.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 07, 2008 7:27 am
Kukus BeeWolf Kukus no właśnie, kurwa, nic się nie dzieje, kurwa. rozpierdala mnie to nicsięniedzianie pierdolone gonk Zdarza się no ! ale nie mi, kurwa. wezwanie z dzisiejszej nocy rozkurwiło mnie totalnie: "kaszel" kurwa, rozumiecie to? pierdolona wezwała do kaszlu pogotowie ratunkowe, o 1:20 w nocy, mając do przychodni całodobowej 300 metrów. a najzajebistsze jest to, że nawet nie zakasłała raz jak byliśmy u niej. miała zapalenie gardła, i to też nie ropne. miałem ochotę jechać do CPR i wpierdolić dyspozytorowi, który przyjął to zgłoszenie do realizacji.
ludzie różnie rozumieją "zagrożenie życia" niestety...
ale jak sie nudzisz to możesz przyjść do nas ^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 07, 2008 7:46 am
Julka ludzie różnie rozumieją "zagrożenie życia" niestety...
ale jak sie nudzisz to możesz przyjść do nas ^^" była taka ustawa, która pomagała rozumieć, że ratownicy medyczni nie zajmują się bólem gardła... ale kurwy z PiSu ją zbanowały i teraz do byle chujostwa musimy dymać. Ludzie gówno rozumieją, bo są zakurwiście głupi. do was znaczy gdzie? i gdzie są moje zdjęcia twoich cycków?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|