|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 10:24 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 10:24 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 10:25 am
cirilla-chan _cleef_ Sei chan Dziekuję cleef heart *Patrzy się na kulke sniegu na czpce cleefa*Ciri to nie było miłe stare moze ja zbombardowac? ninja spróbuj stare ninja *biezxe troche sniegu, formuje w kulke i zuca w cirille "pac"* ha ha ha !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 10:25 am
Delein Ave! My się chyba nie znamy *podaje łapę* Delein jestem, druidka z profesji, niezmiernie mi miło ^^ mi takze *szerooooko sie usmiecha i potrzasa lapka delein*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 10:26 am
czesc... podobala ci sie celinka? Serafinku dzikuuuuuuuje *przytuuuuuuuuuuuuuuuulas* heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
hejka 4laugh nie znam cie 3nodding witaj blaugh jestm delisa wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Christoff_Gangrell M-Teen Christoff_Gangrell: ty mnie tam swoja technika nie strasz whee hehe *lepi kolejna kulke* *pieczęcie* Technika tysiaca kierowanych sniezek!!!!!!!!!! Haaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!! scream (a masz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) *tym razem celuje we wwzystkich obecnych* scream HAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!! A MACIEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
witaj 3nodding włąsnie mamy małą wojen na sniezki * ulepiona kulka została rzucanao na oriona na hcybił trafił* KURDE! nie trafiła xp blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_cleef_ cirilla-chan _cleef_ Sei chan Dziekuję cleef heart *Patrzy się na kulke sniegu na czpce cleefa*Ciri to nie było miłe stare moze ja zbombardowac? ninja spróbuj stare ninja *biezxe troche sniegu, formuje w kulke i zuca w cirille "pac"* ha ha ha !! eek gonk crying buuuuuuuuhuuu boli...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 10:27 am
Sei chan Sayokun Sei chan _cleef_ Sei chan Dziekuję cleef heart *Patrzy się na kulke sniegu na czpce cleefa*Ciri to nie było miłe stare moze ja zbombardowac? ninja Eee chyba znowu zaczyna się wojna na śniezki xd leeeeeeeci xd *pac* w sei *pac* w cleefa Mraaa!!! Wpadło mi za scarfika!!!*Szkacze wytrzepując śnieg*Zimne!!! twisted baka nee-chan nie patrzysz co się dzieje 'biegnie do niej i naciera' xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zatłuke kiedyś bank teraz normalnie moge potwierdzac ale znowu mnie o trade nie informuje stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Christoff_Gangrell Christoff_Gangrell M-Teen Christoff_Gangrell: ty mnie tam swoja technika nie strasz whee hehe *lepi kolejna kulke* *pieczęcie* Technika tysiaca kierowanych sniezek!!!!!!!!!! Haaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!! scream (a masz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) *tym razem celuje we wwzystkich obecnych* scream HAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!! A MACIEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! C H R I S. . . . A MASZ!!!!!!!! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cirilla-chan czesc... podobala ci sie celinka? Serafinku dzikuuuuuuuje *przytuuuuuuuuuuuuuuuulas* heart tak nam obu tyle że mi ty bardziej nie ma za co *formuje śnieżke i żuca nią w clefa*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
hejka 4laugh nie znam cie witaj jestem delisa blaugh wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 10:28 am
Sei chan Zatłuke kiedyś bank teraz normalnie moge potwierdzac ale znowu mnie o trade nie informuje stressed O.o o.O bank szwankuje znooff? no nie....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|