|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 10:20 am
_cleef_ Sei chan _cleef_ dzieki sei !
teraz mam caly zestaw 2004 ! Mrau whee A nie wiesz czy nowe listy na december już są?? sa, no tak mialem ci dac, wysle ci zaraz jeden !
@karina:niemuwilem tu wczesniej ze ja daje donacje na okolo 40$ miesiecznie ? jelsi nie to teraz to muwie oraz ja lowie, kupuje za mniej sprzedaje za wiecej gadam z ludzmi ! mam loterje (ostatnio niezle idzie) no i ludzie so mili i mi dajo kase ! jesli mi niewiezysz to ci wysle wsytko i zrobie cancelhmmm ok... heh...ja tam nie daje dotacjina Gaie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Dziekuję cleef heart *Patrzy się na kulke sniegu na czpce cleefa*Ciri to nie było miłe stare moze ja zbombardowac? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 10:21 am
_cleef_ Sei chan Dziekuję cleef heart *Patrzy się na kulke sniegu na czpce cleefa*Ciri to nie było miłe stare moze ja zbombardowac? ninja spróbuj stare ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_cleef_ Sei chan Dziekuję cleef heart *Patrzy się na kulke sniegu na czpce cleefa*Ciri to nie było miłe stare moze ja zbombardowac? ninja Eee chyba znowu zaczyna się wojna na śniezki xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delisa hejka tym co przyszli whee gościność rulez *chowa sie nad zaspe wyrzuca jakas sniezke znad niej i ucieka za jakieś drzewo*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja też spotkałam dużo miłych ludzi na gaii ^^
I na gildii też :3
Kage mi dał scarfa
Delein mi dała NM headband
Od Cienia jeszcze dużo różnych rzeczy dostałam
Delisa mi pomagała w questach i sklepikach zawsze
^^
Duh, nie mam za bardzo na listy w tym miesiącu...no trudno ^^'' jakoś dooszczędzam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 10:22 am
Ave! My się chyba nie znamy *podaje łapę* Delein jestem, druidka z profesji, niezmiernie mi miło ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 10:22 am
Miss_Karina hmmm ok... heh...ja tam nie daje dotacjina Gaie sweatdrop ja mam tyle kieszonkowych w norwegji ze niemam na co uzyc
i donacie ludziom bardziej sie che dawac jesli ma sie otwarto loterje lub sklep lub cos takiego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 10:23 am
Sei chan _cleef_ Sei chan Dziekuję cleef heart *Patrzy się na kulke sniegu na czpce cleefa*Ciri to nie było miłe stare moze ja zbombardowac? ninja Eee chyba znowu zaczyna się wojna na śniezki xd leeeeeeeci xd *pac* w sei *pac* w cleefa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 10:23 am
_cleef_ Miss_Karina hmmm ok... heh...ja tam nie daje dotacjina Gaie sweatdrop ja mam tyle kieszonkowych w norwegji ze niemam na co uzyc
i donacie ludziom bardziej sie che dawac jesli ma sie otwarto loterje lub sklep lub cos takiegoja sklepu nie prowadze sweatdrop i obecnie nie byloby na to czasu crying niestety Mieszkasz w Norwergii? O.o chcialabym kiedys tam pojechac XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 10:24 am
Sayokun Sei chan _cleef_ Sei chan Dziekuję cleef heart *Patrzy się na kulke sniegu na czpce cleefa*Ciri to nie było miłe stare moze ja zbombardowac? ninja Eee chyba znowu zaczyna się wojna na śniezki xd leeeeeeeci xd *pac* w sei *pac* w cleefa Mraaa!!! Wpadło mi za scarfika!!!*Szkacze wytrzepując śnieg*Zimne!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Sei chan _cleef_ Sei chan Dziekuję cleef heart *Patrzy się na kulke sniegu na czpce cleefa*Ciri to nie było miłe stare moze ja zbombardowac? ninja Eee chyba znowu zaczyna się wojna na śniezki xd leeeeeeeci xd *pac* w sei *pac* w cleefa dobrze Sayo... *rzuca kolejne dwie sniezki w te dwojke* twisted rolleyes 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|