|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 9:36 am
Sayokun lethiel sad 'podchodzi i podnosi ja patrzac na nia swoja wstetna twarza' O.o ... *mdleje*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 9:37 am
hieh xd zaraz wracam ide po kolacyjke
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 9:37 am
Sei chan Sayokun Sei chan Sayokun 'twarz rozłazi sije jeszcze bardziej' crying Hi hi hi hi!!!! xd stare tak się cieszysz 'pstryka pacami i pokoik sei z calym zapasem mikstor ubran itp wybucha' O.o Ty ty....*Rzuca sie wściekłą na Sayo*WRAU stressed 'resztkami sil wbija sei swoj lodowy miecz w serce po czym pada na ziemie i umiera twarz rozchodzi sie calkowicie i wyplywa z niej krew i muzg'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 9:38 am
Miss_Karina a zrobilam szkic tej naszej wojny sniezkowej XD jak skoncze (czyt. za tydzien, dwa) to pokaze wink chetnie zobacze wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 9:39 am
Miss_Karina Rynn the Vampire Yumcio... Przepraszam, że to tak wygląda, ale ja jestem łajza i nie umiem lepiej wink  eek rzeczywiscie przecudne.... wha? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 9:40 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*wykonuje kilkanaściew pieczęci* Tajemna sztuka shinobi w śniegu ukrycie - technika gradu tysiąca snieżek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Czarny Cześć Delisa! *rzuca w nią śnieżką* xd *dostaje sniezka w twarz* ala crying *bierze w rece snieg* hihihi twisted wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 9:42 am
zmykam.. papatki crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 9:43 am
Lethiel zmykam.. papatki crying crying crying Papa!!! *na pożegnanie rzuca w nią śnieżką*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*rozpościera skrzydła, po czym okoliczny śnieg zaczyna się unosić i formować śnieżki, które lecą bombardować wszystkich XD*
*Gabi chowa się za Rynn XD*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel zmykam.. papatki crying crying crying papatki sad crying *rzyca sniezka w Czarnego* amasz blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yumehayla *rozpościera skrzydła, po czym okoliczny śnieg zaczyna się unosić i formować śnieżki, które lecą bombardować wszystkich XD* *Gabi chowa się za Rynn XD*
Spróbuje mi ktoś śnieżką we mnie rzucić stare
:tworzy minizasłonę zw swojego szalika:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 9:44 am
Lethiel zmykam.. papatki crying crying crying 'pojawia sie w postaci ducha' papa sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 9:45 am
Delisa Lethiel zmykam.. papatki crying crying crying papatki sad crying *rzyca sniezka w Czarnego* amasz blaugh *pojawia się nagleza Del i zrzuca na nią wieeeeeeelką kulę śniegu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|