|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 9:32 am
Rynn the Vampire Yumcio... Przepraszam, że to tak wygląda, ale ja jestem łajza i nie umiem lepiej wink  ... ... ... eek eek eek *rzut na szyję z przewrotem, przetoczeniem się po podłodze i wywaleniem się na ziemi* ŚLIIIIIIIIICZNEEEEEEEEEEEEEE!!! Dziękuję! Dziękuję! Dziękujędziękujędziękuję crying crying crying !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun 'twarz rozłazi sije jeszcze bardziej' crying Hi hi hi hi!!!! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun 'twarz rozłazi sije jeszcze bardziej' crying eek KYAAAAAAAAAAAAAAA!!!! gonk auć!! xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 9:33 am
Lethiel Christoff_Gangrell Lethiel Christoff_Gangrell *pufff-wyskakuje z zaspy* Ohayo wszystkim!!!!!!!!!!!!!!!!! witaj 4laugh *skok na Chrisa* *naciera sniegiem* apsik.... ozty..... *wzuca Lethiel w zaspe* *ladooje na lodzie* aua.... crying crying crying oj psieplasiam.... crying nie o to mi chodziło..... sweatdrop WYYYYYYYYYYYYYYBAAAAAAAAAAAAAAAAACZ crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 9:33 am
Sei chan Sayokun 'twarz rozłazi sije jeszcze bardziej' crying Hi hi hi hi!!!! xd stare tak się cieszysz 'pstryka pacami i pokoik sei z calym zapasem mikstor ubran itp wybucha'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 9:34 am
Yumehayla Rynn the Vampire Yumcio... Przepraszam, że to tak wygląda, ale ja jestem łajza i nie umiem lepiej wink  ... ... ... eek eek eek *rzut na szyję z przewrotem, przetoczeniem się po podłodze i przetoczeniem się po ziemi* ŚLIIIIIIIIICZNEEEEEEEEEEEEEE!!! Dziękuję! Dziękuję! Dziękujędziękujędziękuję crying crying crying !!! eek ee...y...no..nie ma sprawy...Zrobię więcej jak będę miała czas wolny, tylko mi powiedz, co on ma na dole..jakieś spodnie czy coś? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Christoff_Gangrell Lethiel Christoff_Gangrell *pufff-wyskakuje z zaspy* Ohayo wszystkim!!!!!!!!!!!!!!!!! witaj 4laugh *skok na Chrisa* *naciera sniegiem* apsik.... ozty..... *wzuca Lethiel w zaspe* *ladooje na lodzie* aua.... crying crying crying sad Biedna Lethiel! *przytula* *rzuca w nią śnieżką znienacka* twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Christoff_Gangrell Lethiel Christoff_Gangrell *pufff-wyskakuje z zaspy* Ohayo wszystkim!!!!!!!!!!!!!!!!! witaj 4laugh *skok na Chrisa* *naciera sniegiem* apsik.... ozty..... *wzuca Lethiel w zaspe* *ladooje na lodzie* aua.... crying crying crying lethiel sad 'podchodzi i podnosi ja patrzac na nia swoja wstetna twarza'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire Yumcio... Przepraszam, że to tak wygląda, ale ja jestem łajza i nie umiem lepiej wink  eek rzeczywiscie przecudne....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 9:35 am
Christoff_Gangrell oj psieplasiam.... crying nie o to mi chodziło..... sweatdrop WYYYYYYYYYYYYYYBAAAAAAAAAAAAAAAAACZ crying crying crying *przestaje plakac* *zooca w niego snieshką* hihihi twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Sei chan Sayokun 'twarz rozłazi sije jeszcze bardziej' crying Hi hi hi hi!!!! xd stare tak się cieszysz 'pstryka pacami i pokoik sei z calym zapasem mikstor ubran itp wybucha' O.o Ty ty....*Rzuca sie wściekłą na Sayo*WRAU stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cześć Delisa! *rzuca w nią śnieżką* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 9:36 am
Rynn the Vampire Yumehayla Rynn the Vampire Yumcio... Przepraszam, że to tak wygląda, ale ja jestem łajza i nie umiem lepiej wink  ... ... ... eek eek eek *rzut na szyję z przewrotem, przetoczeniem się po podłodze i przetoczeniem się po ziemi* ŚLIIIIIIIIICZNEEEEEEEEEEEEEE!!! Dziękuję! Dziękuję! Dziękujędziękujędziękuję crying crying crying !!! eek ee...y...no..nie ma sprawy...Zrobię więcej jak będę miała czas wolny, tylko mi powiedz, co on ma na dole..jakieś spodnie czy coś? sweatdrop Em...spodnie rozszerzane trochę u dołu nogawek, ciut ciemniejsze niż sweter, i buty z klamerkami XD...jesteś niesamowita 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 9:36 am
a zrobilam szkic tej naszej wojny sniezkowej XD jak skoncze (czyt. za tydzien, dwa) to pokaze wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|